İlk aşılamam negatif sonuçladı kızlar. Allah kimseyi çocukla sınamasın. Umarım isteyen herkes tez zamanda kavuşur miniklerine
iki arkadasım ve 3 akrabamdan hamıle haberını aldım bu haftaa...allah allahhhh,,,biri beni mi deniyo?????? hayırlısı olsun..:))))
Ay cnmm bizdede aynı etrafım hamile oldu bu son 2 ayda :)Etrafında ee hadi sizde elinizi çabuk tutun demeleri olmasa bide hala bizim çocuk istemediğimizi zannediyolarda :))
kızlar takılırım artıkk çok yoğundum bu aralar yaaa ama geçtii adetin 15.günü yumurtam büyüdü çatlıcakk ağrılarım varr ama sallamıom yakında aşılamada yaptırmıcamm...doktorumdan memnun deilim aklımda sorularım varrr..aşılamadan 36 saat önce daha iğneyi yaptırmadan çok ağrım oldu sanırım ozaman yumurtam çatladı...doktor hiç muayene yapmadan direk aşılama yaptı en son kontrolü aşılamadan 3 gün önce olmuştu onda da 1 yumurta vardı tam gelişmiş of yaaa erzurumdayım seçenekte yokk napıcaksam bennn
cnm hemen bozma moralini.ikinciye baslıcak mısın?Allah hayırlısını versn ya üzülme.İlk aşılamam negatif sonuçladı kızlar. Allah kimseyi çocukla sınamasın. Umarım isteyen herkes tez zamanda kavuşur miniklerine
aminnn cnm şu ev olayları vs de gecsnde rahat rahat aşılamayı olayım...he bu arada doktora demıstm ki;şmdi adetimde gecikir baya beklicez dedim.o da ;evet gecıkır ama kendılıgınden olmayı bekle dedı sökturucu alma sakın.öyle yanı benım adetı kendılıgınden beklerseeek:)sen bebisini kucagına almıs olursun o zamana hehe:)
Geçmiş olsun cnmm :/ Pes etmek yokk ama bi yola baş koyduk pozitif sonuç alana kadar devamm..
Selam Derincan keyifler yerindedir umarım. Bir an önce gelsin adette yetiş bize tekrardan gün sayalım :)
Beterayy çok boşlama buraları . Biz iyiyiz bildiğin gibi iğneler devam :)
ah ah nilmumu onlara takılsaydım...etrafımda en basta tum evlenen yegenlerm ve kuzenlerım ve de tum gelınler hepsının cocugu oldu ıkıncıler yolda kiminin...benden sonra evlenen herkes anne oldu.en son 5 ay önce amcamın kızı evlendı oda hemen kaldı...teyzemın kızı 3.ye hamiş 7 aylık nerdeyse ve kazayla oldu diyo.daha saymıyım huff yoruldum:)iki arkadasım ve 3 akrabamdan hamıle haberını aldım bu haftaa...allah allahhhh,,,biri beni mi deniyo?????? hayırlısı olsun..:))))
aaa nsl yanı cnm,takıp yaptrdn ama asılama olmycakmsn?erzurumda hicmi aşılama yapan hastane yok ?kızlar takılırım artıkk çok yoğundum bu aralar yaaa ama geçtii adetin 15.günü yumurtam büyüdü çatlıcakk ağrılarım varr ama sallamıom yakında aşılamada yaptırmıcamm...doktorumdan memnun deilim aklımda sorularım varrr..aşılamadan 36 saat önce daha iğneyi yaptırmadan çok ağrım oldu sanırım ozaman yumurtam çatladı...doktor hiç muayene yapmadan direk aşılama yaptı en son kontrolü aşılamadan 3 gün önce olmuştu onda da 1 yumurta vardı tam gelişmiş of yaaa erzurumdayım seçenekte yokk napıcaksam bennn
ay ne guzel ya MAŞALLAH darısı sana cnm.bı 10gun snra ıns senden de guzel haberı alırız.bu saatte ne işin var demeyin3 gündür uyku düzenim kaçtı bu 3. asılamayı çok taktım bn ya.. bu arada mutlu bi haberim cok yakın bir arkadasım ilk aşılamasını yaptırmıştı eşinin sayısı baya düşüktü direk aşılamaya gectiler 3 yıldırda istiyodu eşi tedaviye gitmedi herneyse ki aşılama sonucunu korktuğu için anca 18. günde akşam yaptırdık ve sonuç 586.32 o kadar mutlu oldukki hele bn sanki kendim gibi sevindim oturduk ağladık deli gibi.. değeri baya yüksek belki ikizdir dedik ama tekede rağzıyız.. hep derdik 2-3 hafta arayla doğurucaz biz diye ama kısmet tabi oda bnce seninde tuttu dio. inşallah yarabbim...
bizde de anneler babalar hariç kimse bilmiyo.. işin komiği konuşmadıgım bi eltim var onun hiç cocugu olmuyo 10 yıldır evli,sorun kadında. bizde 2 bucuk yıldır evliyiz bu sefer problem eşimde... o yuzden kimseye duyurmadık :)) biz istemıyoruz,daha erken diyePP yalan halbuki her ay meraktayız ehuehueheeee
bu saatte ne işin var demeyin3 gündür uyku düzenim kaçtı bu 3. asılamayı çok taktım bn ya.. bu arada mutlu bi haberim cok yakın bir arkadasım ilk aşılamasını yaptırmıştı eşinin sayısı baya düşüktü direk aşılamaya gectiler 3 yıldırda istiyodu eşi tedaviye gitmedi herneyse ki aşılama sonucunu korktuğu için anca 18. günde akşam yaptırdık ve sonuç 586.32 o kadar mutlu oldukki hele bn sanki kendim gibi sevindim oturduk ağladık deli gibi.. değeri baya yüksek belki ikizdir dedik ama tekede rağzıyız.. hep derdik 2-3 hafta arayla doğurucaz biz diye ama kısmet tabi oda bnce seninde tuttu dio. inşallah yarabbim...
kızlar takılırım artıkk çok yoğundum bu aralar yaaa ama geçtii adetin 15.günü yumurtam büyüdü çatlıcakk ağrılarım varr ama sallamıom yakında aşılamada yaptırmıcamm...doktorumdan memnun deilim aklımda sorularım varrr..aşılamadan 36 saat önce daha iğneyi yaptırmadan çok ağrım oldu sanırım ozaman yumurtam çatladı...doktor hiç muayene yapmadan direk aşılama yaptı en son kontrolü aşılamadan 3 gün önce olmuştu onda da 1 yumurta vardı tam gelişmiş of yaaa erzurumdayım seçenekte yokk napıcaksam bennn
aminnn cnm şu ev olayları vs de gecsnde rahat rahat aşılamayı olayım...he bu arada doktora demıstm ki;şmdi adetimde gecikir baya beklicez dedim.o da ;evet gecıkır ama kendılıgınden olmayı bekle dedı sökturucu alma sakın.öyle yanı benım adetı kendılıgınden beklerseeek:)sen bebisini kucagına almıs olursun o zamana hehe:)
ahsncimmmm yarın test yapıcam bakalımmm haber veririm canımmm
ıyı aksamlar kızlar ancak fırsat buldum yazmaya amelıyatımız oldu şükürler olsunki bır sorunumuz yok sadece bıraz sancısı var esımın doktor cok guzel gectıgını soyledı 6 ay sonra ilk sperm testımız yapılıcak ınsallah guzel sonuclar cıkar varıkosel amelıaytı olucak arkadasların eslerı ıcın bır tavsıye amelıyat sonrası ozellıkle ılk gece bol nescafe ve kola sebebı ıse kafein cok ılgınc fakat sadece belden asagısı uyusturuldugu ıcın o ıgnenın etkısını sadece kafeın cabuk atıyormus doktor ve hemsıreler bunu soyledı gercektende etkısı cok fazla tavsıye ederım
Heyy maşallahh ne güzell ikize benziyo ama sağlıklı olsunda dediğin gibi tekte yeter :) İnş. düşündüğünüz gibi olur 2-3 hafta arayla doğurursunuzz
aygul_ege cim senin aşılama sebebin neydi bi de problem olmazsa yaşını öğrenebilirmiyim??
ben 26 yaşındayım 85 doğumluyum. 3,5 yıllık evliyiz. Bende pco vardı eşiminde ölü sperm sayısı fazlaymış öyle demişti bi doktor. 22 milyondan 13 milyonu aşılamada kullanıldı. Ikimizde de vardı yani sorun. Hcg çektirdim sonuç temiz çıkınca çok şükür doktor direk aşılama dedi. Hiç umudum yoktu ilkinde tutmaz diye alıştırdım hep kendimi ama benim için tam bir süpriz oldu. Eşimin ilk kez sevinçten ağladığını gördüm. Rabbim size de nasip etsin inşallah mutluluk gözyaşını.. Bu arada cuma günleri ezanla sela arasında kuran'da geçen 14 secde ayetini okuyup secdelerini kıl ama 7 cuma devam ediceksin. Rabbim ne muradın varsa veriyor.. Sadece biz istemesini bilelim....
Ben 26 yaşındayım 85 doğumluyum. 3,5 yıllık evliyiz. Bende pco vardı eşiminde ölü sperm sayısı fazlaymış öyle demişti bi doktor. 22 milyondan 13 milyonu aşılamada kullanıldı. ikimizde de vardı yani sorun. Hcg çektirdim sonuç temiz çıkınca çok şükür doktor direk aşılama dedi. Hiç umudum yoktu ilkinde tutmaz diye alıştırdım hep kendimi ama benim için tam bir süpriz oldu. Eşimin ilk kez sevinçten ağladığını gördüm. Rabbim size de nasip etsin inşallah mutluluk gözyaşını.. bu arada cuma günleri ezanla sela arasında Kuran'da geçen 14 secde ayetini okuyup secdelerini kıl ama 7 cuma devam ediceksin. Rabbim ne muradın varsa veriyor.. Sadece biz istemesini bilelim....
inşllh canım ya.. inşallah olur...ben de 2,bucuk yıldır evlıyım. bizde sadece eşimin sperm değeri düşüktü.ama aşılama olcagımız gün 65 mılyon cıktı yıkandıktan sonra 50 mılyon kaldı ve 35 ılyonunu kullandılar. ama olmayınca olmuyo. yoksa normal değerin cok üstünde bir rakamla aşılama oldum. bende de bi sorun yok...ama olmadı.. demekki bir bilinen var........
canım mrb,vakdi zamanı var demekki,senin eşinin değerlerigayet iyiymiş,sendede sorun yoksa o zaman normal yolla olma ihtimali yüksek canım,yumurtlama günlerini ii hesaplayıp değerlendirmen lazım,..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?