Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İlk aşılamam negatif sonuçladı kızlar. Allah kimseyi çocukla sınamasın. Umarım isteyen herkes tez zamanda kavuşur miniklerine

canım ilk aşılama şansı zaten çok az ikincisinde daha artıyormuş. benımde ilk aşılamam tutmadı.bugun adet oldum ama pes etmek yok.... 2 ay sonra ikincisini yapcam,diğer aşılama yeni umut olsun ilkini unutalım,,,, kendimizi üzmiyelim canım ....:)))))

iki arkadasım ve 3 akrabamdan hamıle haberını aldım bu haftaa...allah allahhhh,,,biri beni mi deniyo?????? hayırlısı olsun..:))))

iki arkadasım ve 3 akrabamdan hamıle haberını aldım bu haftaa...allah allahhhh,,,biri beni mi deniyo?????? hayırlısı olsun..:))))

Ay cnmm bizdede aynı etrafım hamile oldu bu son 2 ayda :)Etrafında ee hadi sizde elinizi çabuk tutun demeleri olmasa bide hala bizim çocuk istemediğimizi zannediyolarda :))

Ay cnmm bizdede aynı etrafım hamile oldu bu son 2 ayda :)Etrafında ee hadi sizde elinizi çabuk tutun demeleri olmasa bide hala bizim çocuk istemediğimizi zannediyolarda :))

bizde de anneler babalar hariç kimse bilmiyo.. işin komiği konuşmadıgım bi eltim var onun hiç cocugu olmuyo 10 yıldır evli,sorun kadında. bizde 2 bucuk yıldır evliyiz bu sefer problem eşimde... o yuzden kimseye duyurmadık :)) biz istemıyoruz,daha erken diyePP yalan halbuki her ay meraktayız ehuehueheeee

kızlar takılırım artıkk çok yoğundum bu aralar yaaa ama geçtii adetin 15.günü yumurtam büyüdü çatlıcakk ağrılarım varr ama sallamıom yakında aşılamada yaptırmıcamm...doktorumdan memnun deilim aklımda sorularım varrr..aşılamadan 36 saat önce daha iğneyi yaptırmadan çok ağrım oldu sanırım ozaman yumurtam çatladı...doktor hiç muayene yapmadan direk aşılama yaptı en son kontrolü aşılamadan 3 gün önce olmuştu onda da 1 yumurta vardı tam gelişmiş of yaaa erzurumdayım seçenekte yokk napıcaksam bennn

merhaba size msj yazdım görmediniz herhalde yardımcı olabilirim size bende erzurumda tedavi oldum..

bu saatte ne işin var demeyin 3 gündür uyku düzenim kaçtı bu 3. asılamayı çok taktım bn ya.. bu arada mutlu bi haberim cok yakın bir arkadasım ilk aşılamasını yaptırmıştı eşinin sayısı baya düşüktü direk aşılamaya gectiler 3 yıldırda istiyodu eşi tedaviye gitmedi herneyse ki aşılama sonucunu korktuğu için anca 18. günde akşam yaptırdık ve sonuç 586.32 o kadar mutlu oldukki hele bn sanki kendim gibi sevindim oturduk ağladık deli gibi.. değeri baya yüksek belki ikizdir dedik ama tekede rağzıyız.. hep derdik 2-3 hafta arayla doğurucaz biz diye ama kısmet tabi oda bnce seninde tuttu dio. inşallah yarabbim...

İlk aşılamam negatif sonuçladı kızlar. Allah kimseyi çocukla sınamasın. Umarım isteyen herkes tez zamanda kavuşur miniklerine
cnm hemen bozma moralini.ikinciye baslıcak mısın?Allah hayırlısını versn ya üzülme.
aminnn cnm şu ev olayları vs de gecsnde rahat rahat aşılamayı olayım...he bu arada doktora demıstm ki;şmdi adetimde gecikir baya beklicez dedim.o da ;evet gecıkır ama kendılıgınden olmayı bekle dedı sökturucu alma sakın.öyle yanı benım adetı kendılıgınden beklerseeek:)sen bebisini kucagına almıs olursun o zamana hehe:)
ah ah nilmumu onlara takılsaydım...etrafımda en basta tum evlenen yegenlerm ve kuzenlerım ve de tum gelınler hepsının cocugu oldu ıkıncıler yolda kiminin...benden sonra evlenen herkes anne oldu.en son 5 ay önce amcamın kızı evlendı oda hemen kaldı...teyzemın kızı 3.ye hamiş 7 aylık nerdeyse ve kazayla oldu diyo.daha saymıyım huff yoruldum:)
aaa nsl yanı cnm,takıp yaptrdn ama asılama olmycakmsn?erzurumda hicmi aşılama yapan hastane yok ?
ay ne guzel ya MAŞALLAH darısı sana cnm.bı 10gun snra ıns senden de guzel haberı alırız.

Herkese gunaydın hayırlı cumalar kızlar...özgecım ıns bugun pozitif sonuçla gelırsn cnm hadı hayırlısı.

Bizdede bitek ablam biliyo cnm yaa kayınvalide duysa zaten sağır sultanın bile haberi olur :)) Bizde düşünmüyoruz evliliğimizin tadını çıkarıyoruzz sözdee hergün göbeğe bi iğne :))

Heyy maşallahh ne güzell ikize benziyo ama sağlıklı olsunda dediğin gibi tekte yeter :) İnş. düşündüğünüz gibi olur 2-3 hafta arayla doğurursunuzz

Yumurtan büyüdüyse durmak yokk çalışmalara devam :)) Topikte ordaki hastanelerde muayne olup önerisi olan birilerini bulabilirsin cnmm.Hayırlısı bakalım

Ahh kuzum nedir bizim bu adetten çektiğimiz :)) Banada dr bekle dedi adet gününü 15 gün geçerse söktürücü demişti. İnş. gelir seninde ama 15 günü geçersede mytlaka haber verirsin biz sonuçta kendimizi dr'lardan daha iyi tanıyoruz olmadımı olmuyo :)

ahsncimmmm yarın test yapıcam bakalımmm haber veririm canımmm

kuzum senin adet gelmedi demi canım haberlerini bekliyorum.benim adette geldi yarın doktora gidicem 3.aşılama yapılacak gibi hakkımızda hayırlısı normalde kanamam az olur ve rengi çok koyu olur ama bu sefer hem çok geliyo hemde çok açık renkli benim için çok gelmesi bi mucize.

canım çok geçmiş olsun yakında seninde güzel haberlerini alıcaz inşallah.

Heyy maşallahh ne güzell ikize benziyo ama sağlıklı olsunda dediğin gibi tekte yeter :) İnş. düşündüğünüz gibi olur 2-3 hafta arayla doğurursunuzz

ayy inşallah yaaa... ve artık diorum ki kendime alışmışız olmadığına üzülmüyoruz pozitif sonucu aldık mı ağlıyoruz biz

aygul_ege cim senin aşılama sebebin neydi bi de problem olmazsa yaşını öğrenebilirmiyim??

Ben 26 yaşındayım 85 doğumluyum. 3,5 yıllık evliyiz. Bende pco vardı eşiminde ölü sperm sayısı fazlaymış öyle demişti bi doktor. 22 milyondan 13 milyonu aşılamada kullanıldı. ikimizde de vardı yani sorun. Hcg çektirdim sonuç temiz çıkınca çok şükür doktor direk aşılama dedi. Hiç umudum yoktu ilkinde tutmaz diye alıştırdım hep kendimi ama benim için tam bir süpriz oldu. Eşimin ilk kez sevinçten ağladığını gördüm. Rabbim size de nasip etsin inşallah mutluluk gözyaşını.. bu arada cuma günleri ezanla sela arasında Kuran'da geçen 14 secde ayetini okuyup secdelerini kıl ama 7 cuma devam ediceksin. Rabbim ne muradın varsa veriyor.. Sadece biz istemesini bilelim....

ne mutlu sana allah sağ salim kucağına almak nasip etsin sanırım bende ağlardım sevinçten

inşllh canım ya.. inşallah olur...ben de 2,bucuk yıldır evlıyım. bizde sadece eşimin sperm değeri düşüktü.ama aşılama olcagımız gün 65 mılyon cıktı yıkandıktan sonra 50 mılyon kaldı ve 35 ılyonunu kullandılar. ama olmayınca olmuyo. yoksa normal değerin cok üstünde bir rakamla aşılama oldum. bende de bi sorun yok...ama olmadı.. demekki bir bilinen var........

canım mrb,vakdi zamanı var demekki,senin eşinin değerlerigayet iyiymiş,sendede sorun yoksa o zaman normal yolla olma ihtimali yüksek canım,yumurtlama günlerini ii hesaplayıp değerlendirmen lazım,..

canım mrb,vakdi zamanı var demekki,senin eşinin değerlerigayet iyiymiş,sendede sorun yoksa o zaman normal yolla olma ihtimali yüksek canım,yumurtlama günlerini ii hesaplayıp değerlendirmen lazım,..

evt eşimin değeri yüksek cıktı o anda ama... öyle şeyler yasadıkki iz kendimizi istanbulda bulduk... oturdugumuz yerdeki öel hastaneden ilk sayı 7 mılyon cıktı.ikinsici 3 milyon üçüncüsü yok çünkü sperm kabımızı kaybetmiş hastane ;(ağlasammı gülsemmi) dördüncüsü sıfır (hiç yok) diye cıktı doktorda bu sonuclara göre gittikçe değer düşüyor hemen tüp bebekyapın .. o bile zor gibi diyipo gönderdi bizi istanbula.. memoriale gittik orda ilk 14 milyon cıktı sonra 18 mılyon yıkandıktan sonra 5mılyon kaldı.. sevindik hatta normale yakın dedi doktor isterseniz bekleyin normal yollada oluyr istarseniz aşılama da yaparım dedi madem gelmişiz aşılama yapalım dedik .işlem sırasında da 65 mılyon cıktı. doktorumuz da iyiydi. cem demirel memnunduk ama olmayınca olmuyomuş.... içimizirahat tutan sey çok kötü değilmişiz en azından buradaki lerin korkuttugu kadar değil....ama insanların umutlarıla oynamaları kötü.. nasıl bir hastane nasıl bir personel bu yaa sperm kabımızı kaybetmışler yaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…