Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlar pazartesı kantestı yaptırdık bugun kasaık arıların nedenıylen hastaneye gittim ama bebegı goremedı erken geldın dedı bana ama aklımda sole bıse olustu neden grunmedı dye bıde sımdı ıdrar testı yaptım bıtane pembe bıde sılık ama bellı bı cızgı cıktı sızce neden ya aydınlatın benı kızlarr sızce erkenmı daha

Mrb kızlar..!Epeydir giremedim,geçen hafta rahim filmi çektirmiştim,sol tüpümde tıkanıklık çıktı,o yüzden çarşamba günü laparoskopi ve ofis histeroskopi oldum,çok şükür tüplerim açıldı,bir problem kalmadı,doktorum tertemizsin artık dedi..inş Rabbim bundan sonra yüzümüzü güldürür,hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar verir,hafta başından beri değişiklik varmı,inş yeni yeni hamişlerimiz vardır..!

evt malesef olabiliyor canım olmaması gerekirken,stres yapma,herşeyin hayırlısı inş.

Merbahalarr.. Hadi gözün aydınnn her an bebek haberlerini alabiliriz o zaman :)

Cnm ya daha çok erken biraz daha bekle görünmez daha bebiş. Rahim genişlemeye başladığı için kasık ağrıların olmuştur Bak zaten idrar testinde bile net çıkmıyor. Hormonun baya yükselmesi lazım ki ultrosonda görünsünn içini ferah tut sen

aaa nsl yanı cnm,takıp yaptrdn ama asılama olmycakmsn?erzurumda hicmi aşılama yapan hastane yok ?[/COLOR]

canım geçen ayki aşılamada yaşadıklarımı yazdım yapptıramıyorum aşılama ara bitti erzurumda iki hastane var yapan biri benim gittiğim özel diğeri araştırma hastanesi ama oraya gidemiyorum asistan çokk oyuncak olurum diye

Yumurtan büyüdüyse durmak yokk çalışmalara devam :)) Topikte ordaki hastanelerde muayne olup önerisi olan birilerini bulabilirsin cnmm.Hayırlısı bakalım

evet çatlamış olabilirr gün aşırı devam başka çare yok oldu oldu olmadı yaza tü bebek denicezz...topiklere bakabilmem için çok seçenek olması lazım canım toplam 2 hastane var zaten aşılama yapan

Alllah herkese hayırlı evlat sahibi yapar inşallah bende geçen hafta aşılama yaptırdım şu beklemedeyim önümüzdeki haftayı iple çekiyorum umarım Allahım bu çabalarımızı boşuna çıkartmaz........

hayırlı güzel sonuçlar al inşallah canım

Hayırlı olsunn haftaya güzel haberler ver bize

ya çok saçma biliyorum ama benim aşılamam yapılalı 3 gün oluyor.ama çok bitkinim.hep dermansızım.bugün de oturup dururken başım döndü fırıl fırıl.bu kadar erken olmaz belirti biliyorum ama aşılamaddan beri bir garibim yani.böyle olan varmı kızlar?

canım hayırlı olsun. gercekten coook sevındım. rabbim hepimize nasip eder inşallahh...

Cnmm progestan yada ilaç alıyomusun aşılamadan sonra ? O ilaç feci baş dönmesi yapmıştı bende ..

kızlar hepınıze coook tesekkur edıyorum yarın ıcın dualarınızı beklıyorum ınsallah amelıyat sonrası eve cıkınca yarın aksam yazarım sızlere ıyıkı varsınız

çok çok gecmiş olsun arkadasım aynı ameliyatı eşimde yasadı seni çok iyi anlıyorum arkadasım ama emin ol ameliyat sonrası tüm doktorlar daha yükseleceğini söylüyorlar.

dua ediyoruz

26 kasımı sabır ve duayla bekliyor seni çokk seviyoruz arkadasım

çok çokkk mutlu oldum bu haberi de duyunca arkadasımmm tebrik ederim :)

ee bizde öyleyiz arkadasım , benimde 6 yıldır eltimin çocuğu olmuyor eşi azospermi.herkes bizi de istemiyoruz biliyor

bizde kocaman göbüş istiyoruzzzzz gerci ilaçlardan bir kısmını elde ettim ama inş.gecicidir

inş.inş. arkadasımm sen sonuç mu bekliyordun arkadasım ben o kısmı kacırmış mıyım çok üzgünüm:18:

peki sonucumuz ne zamanmış ayy bu iconada bayılıyorum

arkadasım okuyunca sok oldum sperm kabını kaybetmrede nasıl oluyormuş? hersey bizler için tabi ama önce hastanenin güven vermesi gerekiyor zaten aşılama olurken en büyük korkum yanlış sperm enjekte edilmesiydi çok eskiden bir komedi filminde rastlamıştım o zaman bile çok rahatsız olmuştum izleyince...
rabbimiz muhafaza buyursun hepimizi
değerlerinizin birden yükselmesi bile bir işaret kocaman bir umut ne güzel
yeni aşılama ne zamana arkadasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…