Alllah herkese hayırlı evlat sahibi yapar inşallah bende geçen hafta aşılama yaptırdım şu beklemedeyim önümüzdeki haftayı iple çekiyorum umarım Allahım bu çabalarımızı boşuna çıkartmaz........
Cnmm progestan yada ilaç alıyomusun aşılamadan sonra ? O ilaç feci baş dönmesi yapmıştı bende ..
arkadasım okuyunca sok oldum sperm kabını kaybetmrede nasıl oluyormuş? hersey bizler için tabi ama önce hastanenin güven vermesi gerekiyorzaten aşılama olurken en büyük korkum yanlış sperm enjekte edilmesiydi çok eskiden bir komedi filminde rastlamıştım o zaman bile çok rahatsız olmuştum izleyince...
rabbimiz muhafaza buyursun hepimizi
değerlerinizin birden yükselmesi bile bir işaret kocaman bir umut ne güzel
yeni aşılama ne zamana arkadasım
slm kızlar pazartesı kantestı yaptırdık bugun kasaık arıların nedenıylen hastaneye gittim ama bebegı goremedı erken geldın dedı bana ama aklımda sole bıse olustu neden grunmedı dye bıde sımdı ıdrar testı yaptım bıtane pembe bıde sılık ama bellı bı cızgı cıktı sızce neden ya aydınlatın benı kızlarrsızce erkenmı dahakan testınde hamıleyım ama bugun keseden bakmak ıcın gttım grunmedı erken dedı ya offfffffffff ]
meraba aşılama hangi gün oldun kaçıncı gündesn?
ya çok saçma biliyorum ama benim aşılamam yapılalı 3 gün oluyor.ama çok bitkinim.hep dermansızım.bugün de oturup dururken başım döndü fırıl fırıl.bu kadar erken olmaz belirti biliyorum ama aşılamaddan beri bir garibim yani.böyle olan varmı kızlar?
ben bu aşılamadan korkuyorum nedenseee çok acıyor mu????
hayır canım korkulacak bişey yok eğer daha önce hsg çektirdiysen onun kadar acı verici değil.5 dakika falan sürüyo.Kendini rahat bırak inşallah güzel sonuçlar alırsın.....
inş.inş. arkadasımmsen sonuç mu bekliyordun arkadasım ben o kısmı kacırmış mıyım çok üzgünüm:18:
peki sonucumuz ne zamanmışayy bu iconada bayılıyorum
hsg çekindim onda hiç acı çekmedim şükürler olsunnn inşallah haklarımızda hayırlısı olur çok heyecanlıyım çooookkkkk:18::18::18:
Kizlar yarin(14.gun) test gunum ve sehir disinda oldugumdan pazar gunune kaldi test. Korkuyorum cok...
meraba aşılama hangi gün oldun kaçıncı gündesn?
canım asılammmın oldugu tam tamına 19 20 gun falan oldu 15 gun sonra pozıtıf kanda gebelık olustu ama sancım vardı dr gttım bugun kese grunmedı erken gtmısımm ole dedı doktorum ama ıdrar testı yaptım meraktan tek cızgısı koyu penbe degerı bıraz acıktı ama kıme gsterdıysen pozıtıf dedıı pzartesı bıdaha bakıcak bakalım
26 kasımı sabır ve duayla bekliyor seni çokk seviyoruz arkadasım
ben bu aşılamadan korkuyorum nedenseee çok acıyor mu????
Kizlar yarin(14.gun) test gunum ve sehir disinda oldugumdan pazar gunune kaldi test. Korkuyorum cok...
Hiçç acımıyor arkadaşımm 0 acı hatta :) Gerçi benimde 2. için gün yaklaşınca tırsmaya başladım şimdiden acımadığını bildiğim halde ya bu kez acırsa diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?