Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

amin arkadasım inş. güzel güzel haberlerini alırız senin bende 3 kasımda ilk asılamamı yaptırdım sayımız cok cok az olduğundan sansımızda azdı tutmadı nasip :) şimdi tüp bebeğe gececeğiz cünkü sayımıza göre 2.asılama olmuyor ama ümidimiz hep var değilmi :13:

arkadaslar daha adet günüme 15 günden fazla var, aşılamadan sonra erken olunuyormu sanırım kanamam oldu bu akşam
doktorum 2.günü tüp bebek için gelmemi istedi.

ama şimdi kararsız kaldım, aşılamadan sonra mı , kimyasal gebelikten sonra mı normal yol ile hamile kalanlar oluyor?

aşılama sonrasında da şansımız varsa 1 ay daha dayanmaya hazırım
birde asılama sonrası ilişki sonrasında acı hissedenler oldu mu bu normal mi , yoksa beni çok mu yaralamışlar acaba :18:

canım doktor iki ay ara ver dedi bugun adetimin 2. gunu zannedersem ocakta gidicem. fazla ara vermek istemıyorum...(yıllar sonra tanımadıgım cocukların gelıp eşime"baba,,baba,,,"demeleri hiç şaşırtmaz benı o kaybolan spermlerden sonra...PPP):::)))))))

Aralıkta bende aşılama yaptırıcam inşallahhhh yanlız bu ayyy inanılmaz kasıklarım ağrıyor halbukiii rahatsızdım sadece 1 gün olduuu yumurtlama zamanıydı amaa takip bile etmedim.Hayırlısı hakkımızda hiç umudum yok ilk aşılamamız olacak vee sebepsiz infertilite bilmiyorum kafam karmakarışıkkkk

canım ben geçen hafta yaptırdım bugün 7. günüm benimde ilk üç gün kasıklarımda ağrı ve dayak yemiş gibi bir yorgunluk vardı.Muhtemelen psikolojik yorgunluk.Ha birde eğer istirahat ediyorsan birden kalktığında başın dönmesi oluyo.İnşallah hepimiz için hayırlısı olsun canım dualarım hepimiz için........

hayır canım korkulacak bişey yok eğer daha önce hsg çektirdiysen onun kadar acı verici değil.5 dakika falan sürüyo.Kendini rahat bırak inşallah güzel sonuçlar alırsın.....

hsg çekindim onda hiç acı çekmedim şükürler olsunnn inşallah haklarımızda hayırlısı olur çok heyecanlıyım çooookkkkk:18::18::18:

inş.inş. arkadasımm sen sonuç mu bekliyordun arkadasım ben o kısmı kacırmış mıyım çok üzgünüm:18:

peki sonucumuz ne zamanmış ayy bu iconada bayılıyorum

ewet bn sonuc bekliorumda daha coook var tatlım yaaa 1 aralıkta belli olcak inş. ama haftaya çarsamba progesteron tahlili istedi doktorum ona göre biraz belli ediyo sonuc ama o hormon takibi için istiyo ona göre düşüklük varsa crinone jel veriyo..

26 kasımı sabır ve duayla bekliyor seni çokk seviyoruz arkadasım

Ayyy sağoll cnmmm inş. bu sefer yüzümüz gülerr

ben bu aşılamadan korkuyorum nedenseee çok acıyor mu????

Hiçç acımıyor arkadaşımm 0 acı hatta :) Gerçi benimde 2. için gün yaklaşınca tırsmaya başladım şimdiden acımadığını bildiğim halde ya bu kez acırsa diye :)

Kizlar yarin(14.gun) test gunum ve sehir disinda oldugumdan pazar gunune kaldi test. Korkuyorum cok...

Oyyy tamda günene denk gelmiş yahuu. Hiç yaptıracağın bi yer yokmu müsait olamazmısınn ? İnsana 1 gün bile beklemek zor geliyo valla :)

Hiçç acımıyor arkadaşımm 0 acı hatta :) Gerçi benimde 2. için gün yaklaşınca tırsmaya başladım şimdiden acımadığını bildiğim halde ya bu kez acırsa diye :)

canımm inşallah ilk olacağı için korktum tabiii 800 tl falan tutuyormuş normalmiiii kızlar bilgiye ihtiyacım var bu iğneleri devlet karşılamıyormu? biz 5.yılımıza girdik 4 bitti raporla falan daha uygun fiyata yaptırmam mümkünmü acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…