Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Doğru cnm en az o kadar. Ama ilaçlarda çok tutuyo. 500 tutuyo iğneler en az. Benim toplamda aşılama +iğneler 1.600 gibi bi rakama gelmişti. Eğer devlet hastanesine gidersen ve rapor çıkarırsan iğnelerin bi kısmını devlet karşılıyormuş. Ama ben işyerinden izin vs alma durumum olmadığı için devlet hastanesine gidemiyorum. O yüzden iğneleride kendim almak durumundayım :/ Çalışmıyorsan eğer uğraş çıkartır raporunu ama aşılamanıda devlette yaptırmak zorunda kalıyomuşsun o zaman. Hayırlısı olsun şimdiden :)

özelde yaptıracaktım ben aşılamayııı amaa sonuçta ilaç alıyoruz özele versek tamammm ama eczaneyle işimizz devletin birşekilde karşılaması lazımdıııı üzüldüm şimdi tabi herşeyin hayırlısııı inşallahhh özeldede karşılarlarrrr.Bazen sinir oluyorum bazı şeylereee çocuğu olanlara ister 7 ister 8 farketmez devlet çatır çatır para ödüyorr maddi yükü ağır olan infertilite tedavisine göz yumuyor bu konuda pek yardımcı olmuyormuş gibi geldiiiii bizim suçumuz ne acaba? O kadar sigorta parası ödüyoruz havaya gitsin diyemii yıllarca para çekiyorlar maaştan offf off doluyum kızlarrr kusura bakmayınnnnn

Aynen öyle cnm :/ Yanlız bazı özel hastanelerin sgk ile anlaşması oluyor ya onlar rapor çıkarıp ilçalar için yardımcı oluyorlarmış. En azından ilaçlardan o şekilde yararlanılabilir. Çok uğraşmadan gelir inş.bebişler

Ben de seninle aynıydım arkadaşım 2 3 ayda bir adet oluyordum. bişeyi merak ettim kimyasal gebelik nasıl oluyor.. yani biz 1 gün arayla iki kez kan testi yaptık ama yine de kimyasal olma ihtimali var mı?? doktor 25inde çağırdı ama inşallah sorun yaşamayız.. Kimyasal gebeliğin bi belirtisi var mı? içime şüphe girdi...

Cnm kimyasal gebelikte normal pozitif sonuç alıyosun. Ama 3 gün sonra değer 2 katına çıkması gerekirken ya artmıyo yada yavaş yavaş düşmeye başlıyo. Yani muayne aşamasına gelemeden gebelik sonlanıyo. Kürtaja felan gerek kalmıyo erken düşük olduğu için adetle birlikte atıyosun. Yok cnm için rahat olsun senin 25 'inde gidip görürsün keseciğini O zamana kadar rahat etmezsen bi kan tahlili daha yaptır değerin yükseliyosa zaten hiç stres yapmana gerek yok

arkadaşlar ben bişey öğrenmek istiyorum ben aşılama yaptıralı bugün 8. gün ama kasıklarımda çok ağrı var sizce bu normal mi ??

slm hanımlar,ben çok endişeliyim,pazartesi bebeğimin kesesi görünmüşdü ,haftaya çarşamba gidicem tekrar kesede bebek varmı die,ama ben çok korkuyorum,çoğunda boş kese oluyormuş,sanki benimde belirtilerim azaldı,ilki kadar yok,benimde boş gebelik kesesi olabilirmi acaba off yaa,içime kurt düşdü,çarşambaya daha çok var nasıl sabredicem bilmiyorum(

kızlar merhaba tekrar
bende bugün kontrol için gittim ve p.tesi tekrar gidicem ve yumurtalar daha da büyüdüyse çatlatma iğnesini vurunup çarşamba günü sanırım 2. aşılamam olacak kısmetse inş bu kez hüsran olmaz sonucu meleğime kavuşurum tez zamanda.. dualarınızı eksik etmeyin nolur
aşılama yapacak ve yapmış olup da bekleyenlere bol şans diliyorum.. inş en kısa zamanda gelir melekleriniz kucaklarınıza

Slm cnm hiç kötüsü gelmesin aklına. Herşey yolunda gidiyor sen kesenide çabuk gördün maşallah. O tip durumlarda genelde kese çok çok geç görünüyo ve uzatmalı bi hal alıyo durum. Ondan sonrada içinde bebek oluşmuyo. Benim ablamda öyle olmuştu 7 hafta kese dahi görünmemişti. Sen bebişle ilgili güzel yazılar oku minik seninle birlikte merak etmee

Merhabalarr; Benimde bugün kontrol vardı ama benim yumoşlar daha küçük :) İğnelere devam bi aksilik olmazsa benimde haftaya c.tesi aşılama olucakk birlikte gün sayarızz

haklısın canım psikolojik olabilir birde benim çok zor oldu aşılamam belki ondandır.yok kuzum ne dinlenmesi aşılamam yapıldı 2 saat yoldan geldim evde de oturamadım hep ayaktayım şu sıralar.gerekli değilmiş abartmaya da gerek duymuyorum tüp bebek olsa belki dinlenirsin kalkmazsın ama aşılamada öyle bi şart yokmuş.neyse hakkımızda hayırlısı inşallah.

Özgee nerelerdesinn yahu ?? Yaptırdın mı testi ne dedi dr çatlıycaz meraktann

amin canım inşallah..Sen yinede fiziksel aktiviteler den kaçın dikkat et kendine .Umarım müjdeli haberleri veririz burdan......

Selam kızlar gecmıse bakmadım hıc ama yenı hamis haberı yok sanırım...özgecik de amma meraklandırdı bizi öncekı gundu testı naptı acep...aşkol kız bı ugramadın onca merak edıyoruz.

I]selam kızlar, bugün aşılamanın 14. günüydü ve test yaptırdım. b-hcg bulgu < 2.00 sonuç negatif. henüz regl olmadım hala umudum var :)) doktorumda bekleyim bazen bu tür şeyler oluyor dedi. Hayırlısı Allahtan, O böyle uygun gördü...ilk aşılamamdı. üzüldüm ama pes etmek, olumsuzluklara teslim olmak yok.. hiç bir dert yokki dermanı olmasın. Allahın izniyle bizim de kucaklarımız dolacak diye düşünüyorum. birde şunu biliyorum ki -teselli oluyor bana- '' Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz'' hz. Osman (r.a) buyuruyor. Sabır ve dualarla Allaha emanetsiniz....[/I]

ooyyy günler geçmiyor daha 5 gün oldu.önümüzde en az 1 hafta daha var.meraktan çatlayacak insan yaa.inşallah burdaki herkes o güzel sonucu bildirir burdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…