Kizlar ya 2 saat dolastim manavgatta test yaptiracak yer bulamadim. Artik yarina kaldi[/QUOTE
aynı gün yaptırmıştık aşılamayı. bende çok merak ediyorum senin sonucunu, inşallah senden alırız mutlu haberi canım. Allahım dileyen herkese en hayırlısından nasip etsin inşallah...
slm hanımlar,ben çok endişeliyim,pazartesi bebeğimin kesesi görünmüşdü ,haftaya çarşamba gidicem tekrar kesede bebek varmı die,ama ben çok korkuyorum,çoğunda boş kese oluyormuş,sanki benimde belirtilerim azaldı,ilki kadar yok,benimde boş gebelik kesesi olabilirmi acaba off yaa,içime kurt düşdü,çarşambaya daha çok var nasıl sabredicem bilmiyorum(
Kizlar ya 2 saat dolastim manavgatta test yaptiracak yer bulamadim. Artik yarina kaldi[/QUOTE
aynı gün yaptırmıştık aşılamayı. bende çok merak ediyorum senin sonucunu, inşallah senden alırız mutlu haberi canım. Allahım dileyen herkese en hayırlısından nasip etsin inşallah...
Canim moral bozmak yok, asiri da heveslenmek istemiyorum, er ya da gec anne olucaz hepimiz kacis yok:)
Aynen öyle cnm :/ Yanlız bazı özel hastanelerin sgk ile anlaşması oluyor ya onlar rapor çıkarıp ilçalar için yardımcı oluyorlarmış. En azından ilaçlardan o şekilde yararlanılabilir. Çok uğraşmadan gelir inş.bebişler
Canim moral bozmak yok, asiri da heveslenmek istemiyorum, er ya da gec anne olucaz hepimiz kacis yok:)
inşallah bizlerde anne olcaz. moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. hayırlısı Allahtan.dilerim senin haberinle mutlu oluruz... Allahım tüm isteyenlere içinde de bizlere hayırlı evlatlar nasiip etsin..
inşallah tatlım inşAllah...
senin kaç gün kaldı test yapmana tatlım?
kızlar merhaba tekrar
bende bugün kontrol için gittim ve p.tesi tekrar gidicem ve yumurtalar daha da büyüdüyse çatlatma iğnesini vurunup çarşamba günü sanırım 2. aşılamam olacak kısmetseinş bu kez hüsran olmaz sonucu meleğime kavuşurum tez zamanda.. dualarınızı eksik etmeyin nolur
aşılama yapacak ve yapmış olup da bekleyenlere bol şans diliyorum.. inş en kısa zamanda gelir melekleriniz kucaklarınıza
dualarımız seninle canımmm. bende salı günü ilk aşılalam için ilaç kullanmaya baslıycam. haftaya salıda kontrole gitcem. rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
Merhabalarr; Benimde bugün kontrol vardı ama benim yumoşlar daha küçük :) İğnelere devam bi aksilik olmazsa benimde haftaya c.tesi aşılama olucakk birlikte gün sayarızz
kızlar başarı oranı en yüksek olan aşılama kaçıncı veya varmı öyle bişey,
Kizlar ya 2 saat dolastim manavgatta test yaptiracak yer bulamadim. Artik yarina kaldi
selam tatlılar valla haklısınız ama giremedim genel giden misafir agırla dur kendi derdimi unuttum birazdanda misafirim gelcek 5 dk girdim hemen yazayım die degerim 5in üzerinde cıktı14.3 ama doktor çok çok düsük dedi pazartesi testi tekrarlıcaz dedi bazen cok hızlı artma olabiliyomus ama sanırım tutmadı kanama baslıcak gibi pembe akıntı var yinede belli olmaz ama umudum yok pek
kızlar kaç gün geçtikten sonra yapıyosunuz testi doktorum bana öyle ya da böyle birşey demedi.11. ,12. ,14. , diyenler var bu konuda ne dersiniz?
Kizlar ya 2 saat dolastim manavgatta test yaptiracak yer bulamadim. Artik yarina kaldi
slm kızlar,daha bebeğimi görmeden lekelenmelerim başladı,çok endişeleniyorum,Rabbim hayırlısını versin,ne olur dua edin bana.çok ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?