Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım kötü şeyler getirme aklına lütfen inan bebişin senınle ınanalımbuna sende guzell seyler dusun ınsallah bızede guzel haberler ver dualarımız senınle canım

valla canım ben ozelde yaptırdım yasım24 olsaydı devlet heyetlen karsılıyor ılacları yasım tut madıgından karsılamadı eyer karsılasaydı 600 milyon vercektım ama olmadı yasın kucuk dedı sonra allah razı lsun dokyorumdan yardımcı oldu ama yınede 1600 m gıttı helal olsun ama sımdı hamıleyım gonal-f kullandım 730 verdım sonra 15 gun sonra catlatma ıynesıne 75 verdım dıgerlerını saymıyorum bıle D

kızlar kaç gün geçtikten sonra yapıyosunuz testi doktorum bana öyle ya da böyle birşey demedi.11. ,12. ,14. , diyenler var bu konuda ne dersiniz?

dualarımız seninle canımmm. bende salı günü ilk aşılalam için ilaç kullanmaya baslıycam. haftaya salıda kontrole gitcem. rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

selam tatlılar valla haklısınız ama giremedim genel giden misafir agırla dur kendi derdimi unuttum birazdanda misafirim gelcek 5 dk girdim hemen yazayım die degerim 5in üzerinde cıktı14.3 ama doktor çok çok düsük dedi pazartesi testi tekrarlıcaz dedi bazen cok hızlı artma olabiliyomus ama sanırım tutmadı kanama baslıcak gibi pembe akıntı var yinede belli olmaz ama umudum yok pek

dualarımız seninle canımmm. bende salı günü ilk aşılalam için ilaç kullanmaya baslıycam. haftaya salıda kontrole gitcem. rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

Allah razı olsun canım inş hayırlısıyla tutacak aşılamamız

Merhabalarr; Benimde bugün kontrol vardı ama benim yumoşlar daha küçük :) İğnelere devam bi aksilik olmazsa benimde haftaya c.tesi aşılama olucakk birlikte gün sayarızz

inş canım çabucak büyür yumoşların da birlikte gün sayalım kısmetse

Son düzenleme:
kızlar başarı oranı en yüksek olan aşılama kaçıncı veya varmı öyle bişey,

genelde 2. aşılama daha yüksek tutma şansına sahip diyolar ilkinde vücut yabancı oldugu icin yapılanlara tepki de verebiliyo ve tutmuo ama bu sadece %10 bi etken tabi asılama genel olarak spermin yolunu kısaltıo tek fark bu normal cinsel birleşmeden baska fark yok

Ayy cnmm inş. yükselirr sonuçta gebelik başlamış devamıda gelirr inş.. Benim aşılamada biliyosun değerim sonradan düştü ama dr o bile istediğimiz bişey sonuçta gebeliğin oluştuğunu gördük demişti.
Yarınnn bekletme biziiii hayırlısı olsun tabi hakkında ama sonu güzelll olsunn bu kezz dualarımız bu yöndee Çok yorma kendini :)

kızlar kaç gün geçtikten sonra yapıyosunuz testi doktorum bana öyle ya da böyle birşey demedi.11. ,12. ,14. , diyenler var bu konuda ne dersiniz?

Cnm aşılama yaptırdığın günün ertesi günü 1 olarak sayıcaksın 14.gün testini yaptır. En doğru sonuç 14.gün veriyor..[

QUOTE=gogi;21762305]canım kötü şeyler getirme aklına lütfen inan bebişin senınle ınanalımbuna sende guzell seyler dusun ınsallah bızede guzel haberler ver dualarımız senınle canım[/QUOTE]

Gogi'cim eşin nasıl oldu ? Umarım iyidir. İlişki iiçin ne kadar süre bir kısıtlama verdi dr? Çok geçmiş olsun tekrardann

slm kızlar,daha bebeğimi görmeden lekelenmelerim başladı,çok endişeleniyorum,Rabbim hayırlısını versin,ne olur dua edin bana.çok ihtiyacım var...

slm kızlar,daha bebeğimi görmeden lekelenmelerim başladı,çok endişeleniyorum,Rabbim hayırlısını versin,ne olur dua edin bana.çok ihtiyacım var...

Allah yardımcı(n)mız olsun tatlım sakin ol.inşallah herşey güzel olacak.test yaptırmışmıydın sen?
çok zor dimi bu stresleri yaşamak... ama mecburuz bunları yaşamaya.dilerim herşey güzel olur isteyen herkes anne olur.dualarım seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…