slm kızlar,daha bebeğimi görmeden lekelenmelerim başladı,çok endişeleniyorum,Rabbim hayırlısını versin,ne olur dua edin bana.çok ihtiyacım var...
Cnm aşılama yaptırdığın günün ertesi günü 1 olarak sayıcaksın 14.gün testini yaptır. En doğru sonuç 14.gün veriyor..[
QUOTE=gogi;21762305]canım kötü şeyler getirme aklına lütfen inan bebişin senınle ınanalımbuna sende guzell seyler dusun ınsallah bızede guzel haberler ver dualarımız senınle canım
arkadaslar çok hastayım yorumları takip etmeye calıştım aklımda kalanlar canlarım jolly duamdasın biliyorsun değil mi?
112 arkadasım dualarımız seninle lütfen stres yapma olur mu? nazlı bebek bu belli
özge arkadasım , değerler birden fırlayabiliyor bana da doktorum demişti lütfen ferah tut gönlünü canım
gogi arkadasım test olur olmaz güzel haberler ve umut dolu günler bizleri bekliyor olacak benimde senin hamiş olacağına dair içime doğuyor
bu arada biz; tüp bebeği diğer aya erteledik. 17 gün erken adet oldum. bugün 2.günüm gitmem gerekiyordu hiç içimden gelmedi bilmiyorum garip bir his. bu ay beklemek istiyorum. çok hızlı gelişti çünkü asılama adetim vs... bakalım nasibimizde neler var
gün sayan arkadaslarım ismen bazen unutsamda dualarımdasınız arkadaslarımhepinizi çokk seviyorum
slm kızlar,daha bebeğimi görmeden lekelenmelerim başladı,çok endişeleniyorum,Rabbim hayırlısını versin,ne olur dua edin bana.çok ihtiyacım var...
selam tatlılar valla haklısınız ama giremedim genel giden misafir agırla dur kendi derdimi unuttum birazdanda misafirim gelcek 5 dk girdim hemen yazayım die degerim 5in üzerinde cıktı14.3 ama doktor çok çok düsük dedi pazartesi testi tekrarlıcaz dedi bazen cok hızlı artma olabiliyomus ama sanırım tutmadı kanama baslıcak gibi pembe akıntı var yinede belli olmaz ama umudum yok pek
ayy arkadasım sen antalya manavgatta mısın.?? ay desen bn sana test yapcak yer yaratırdım yaratır.. ne işin var bakim bnm memleketimde..
Evet canım, kongre için geldim 3 günlüğüne. Değil laboratuar, açık eczane bile bulamadım :))
Hadii yarın oldu test sonucunu bekliyoruzz:))
Pazar günü koşuşturmayla geçti, uçak gecikti falan tahlile gidemedim geç oldu. İdrarda test yaptım ama negatif çıktı ( Adetim sadece 1 gün gecikti). Ama ennihayet bu sabah
(16.gün) kan verdim. Öğleden sonra 2.30 da belli olur dedi hemşire. İdrar testinden dolayı moralim bozuldu biraz ama bekliyorum artık, hayırlısı :)
alla alla normalde özel hastaneler var bi kaç tane onlar yapıyodu hafta sonu.. ama kısmet.. neyse sen naptın sonuc daha yok galiba yada bn mi kaçırdım..
Var aslında Bilgi Hospital diye bir yer buldum internetten ama oradaki kadın doğumcuyla saatlerimizi tutturamadık malum toplantılarım vardı. Serbest laboratuar da bulamadım. Dün eve geldiğimde idrar testi yaptım, negatif çıktı. Bu sabah ta bHCG yaptırdım sonucu 14.30 da alıcam :)
Var aslında Bilgi Hospital diye bir yer buldum internetten ama oradaki kadın doğumcuyla saatlerimizi tutturamadık malum toplantılarım vardı. Serbest laboratuar da bulamadım. Dün eve geldiğimde idrar testi yaptım, negatif çıktı. Bu sabah ta bHCG yaptırdım sonucu 14.30 da alıcam :)
inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunmuştur canım güzel haberlerini bekliyoruz
arkadaslar çok hastayım yorumları takip etmeye calıştım aklımda kalanlar canlarım jolly duamdasın biliyorsun değil mi?
112 arkadasım dualarımız seninle lütfen stres yapma olur mu? nazlı bebek bu belli
özge arkadasım , değerler birden fırlayabiliyor bana da doktorum demişti lütfen ferah tut gönlünü canım
gogi arkadasım test olur olmaz güzel haberler ve umut dolu günler bizleri bekliyor olacak benimde senin hamiş olacağına dair içime doğuyor
bu arada biz; tüp bebeği diğer aya erteledik. 17 gün erken adet oldum. bugün 2.günüm gitmem gerekiyordu hiç içimden gelmedi bilmiyorum garip bir his. bu ay beklemek istiyorum. çok hızlı gelişti çünkü asılama adetim vs... bakalım nasibimizde neler var
gün sayan arkadaslarım ismen bazen unutsamda dualarımdasınız arkadaslarımhepinizi çokk seviyorum
İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım. Progesteron alıyorsun değil mi? fazla yorma kendini, biliyorum zor ama kafayı fazla takma :))
Ben de kan verdim sabah, test sonucu bekliyorum hayırlısıyla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?