Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlar,daha bebeğimi görmeden lekelenmelerim başladı,çok endişeleniyorum,Rabbim hayırlısını versin,ne olur dua edin bana.çok ihtiyacım var...

canım önce sen sakin ol stres yapma kendine lütfenn bılıyorum çok zor ama dıkkatlı davran canım dualarımız senınle ınsallah bebişinde senınle canm ınanıyorum ben lutfen sakin ol stres yapma ne zaman gıdıcektın sen doktora tekrar

QUOTE=gogi;21762305]canım kötü şeyler getirme aklına lütfen inan bebişin senınle ınanalımbuna sende guzell seyler dusun ınsallah bızede guzel haberler ver dualarımız senınle canım[/QUOTE]

Gogi'cim eşin nasıl oldu ? Umarım iyidir. İlişki iiçin ne kadar süre bir kısıtlama verdi dr? Çok geçmiş olsun tekrardann[/QUOTE]

canım eşim ıyı suanda cok sukur bır sorun yok 30 gun ılıskı yok dedı doktorumuz 6 ay sonrada ılk testınızı yaptırabılırısnız dedı cok tesekkur ederım canım

Gogi'cim eşin nasıl oldu ? Umarım iyidir. İlişki iiçin ne kadar süre bir kısıtlama verdi dr? Çok geçmiş olsun tekrardann[/QUOTE]

canım eşim ıyı suanda cok sukur bır sorun yok 30 gun ılıskı yok dedı doktorumuz 6 ay sonrada ılk testınızı yaptırın dedı cok tesekkur ederım canım

arkadaslar çok hastayım yorumları takip etmeye calıştım aklımda kalanlar canlarım jolly duamdasın biliyorsun değil mi?

112 arkadasım dualarımız seninle lütfen stres yapma olur mu? nazlı bebek bu belli

özge arkadasım , değerler birden fırlayabiliyor bana da doktorum demişti lütfen ferah tut gönlünü canım

gogi arkadasım test olur olmaz güzel haberler ve umut dolu günler bizleri bekliyor olacak benimde senin hamiş olacağına dair içime doğuyor

bu arada biz; tüp bebeği diğer aya erteledik. 17 gün erken adet oldum. bugün 2.günüm gitmem gerekiyordu hiç içimden gelmedi bilmiyorum garip bir his. bu ay beklemek istiyorum. çok hızlı gelişti çünkü asılama adetim vs... bakalım nasibimizde neler var

gün sayan arkadaslarım ismen bazen unutsamda dualarımdasınız arkadaslarım hepinizi çokk seviyorum

canım benım cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne ınsallah canım benımde umudum var bıran önce geçsin 6 ay dıyorum sende ıcınden nasıl gelıyorsa ole yap once kendı psıkolojımız daha önemlı canım hakkında hayırlıısı olsunn

slm kızlar,daha bebeğimi görmeden lekelenmelerim başladı,çok endişeleniyorum,Rabbim hayırlısını versin,ne olur dua edin bana.çok ihtiyacım var...

moralini bozma canım benim. inşallah bi sorun yoktur. gelişmeleri bildir burdan bize. dualarımız seninle ...

hayırlısı olsun canım içini ferah tut.

Evet canım, kongre için geldim 3 günlüğüne. Değil laboratuar, açık eczane bile bulamadım :))

alla alla normalde özel hastaneler var bi kaç tane onlar yapıyodu hafta sonu.. ama kısmet.. neyse sen naptın sonuc daha yok galiba yada bn mi kaçırdım..

Hadii yarın oldu test sonucunu bekliyoruzz:))

Pazar günü koşuşturmayla geçti, uçak gecikti falan tahlile gidemedim geç oldu. İdrarda test yaptım ama negatif çıktı ( Adetim sadece 1 gün gecikti). Ama ennihayet bu sabah
(16.gün) kan verdim. Öğleden sonra 2.30 da belli olur dedi hemşire. İdrar testinden dolayı moralim bozuldu biraz ama bekliyorum artık, hayırlısı :)

İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım. Progesteron alıyorsun değil mi? fazla yorma kendini, biliyorum zor ama kafayı fazla takma :))
Ben de kan verdim sabah, test sonucu bekliyorum hayırlısıyla :)

kötü düşünme tatlım ya coğu kişide biliosun idrarda negatif cıksada kanda pozitif cıkabiliyo.. inş. öyle olur hadi bakalm 2.30 gelsin...

alla alla normalde özel hastaneler var bi kaç tane onlar yapıyodu hafta sonu.. ama kısmet.. neyse sen naptın sonuc daha yok galiba yada bn mi kaçırdım..

Var aslında Bilgi Hospital diye bir yer buldum internetten ama oradaki kadın doğumcuyla saatlerimizi tutturamadık malum toplantılarım vardı. Serbest laboratuar da bulamadım. Dün eve geldiğimde idrar testi yaptım, negatif çıktı. Bu sabah ta bHCG yaptırdım sonucu 14.30 da alıcam :)

hayırlısı olsun cnm yaa.. inşallah güzel haberler alırız..

bende 2 gün önce bi arkadasımın gebelik haberini paylaşmıstım değeri 18. günde 586 ydı bugün bi lekelenme olmuş hemen düşük iğnesi yaptırmıs tekrar tahlil felan değeri 2.500 lere fırlamıs 2 günde.. allahım bizede göstersin bunları..

inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunmuştur canım güzel haberlerini bekliyoruz

insallah hayirli haberler alirsin arkadasim bende 2.asilamam oldu bu ay 6. gün kan testi yaptirmistim 6.9 cikmisti dün idrar testi yaptim positiv cikti ama igneden diyorlar ama 1.asilamdada 10. gün kan testi yaptirmistim negativ cikmisi igneden olsa ozamanda cikardi dimi ayy bilemiyorum cikmazdayim artik persembeyi bekiyecegizz yapacak bisi yokk

Slm cnmm hamileliğin ilk zamanlarında çok olası şeyler bunlar.İnş. sorunsuz bir şekilde atlatırsın. Dualarımız seninlee

Çok geçmiş olsunnn cnm çok teşekkür ederimmm Dualarımız kabul olucak bi gün inşallahh. Psikolojik olarak nasıl hazır hissedersen kendini o zaman git cnm bu çok önemli. Diğer türlü baştan negatifle başlıyoruz çünkü. Tüp bebekte şansın çok yüksek bu sefer gelicek bebik inşş

canım çok teşk.ederim,doktor progestaran vermedi bebeği görmesi gerekmiş vermesi için ama ben dün gece eşim gitti aldı,başladım,keşke en başdan alsaydım onu dinlemeyip,yarın kontrolüm var kesede bebek varmı die bakacak bakalım,hayırlısı artık,seninde güzel haberlerini bekliyorum canım,idrarda çıkmayabilir kan testi daha güvenilir,hadi inş...

jolly,gogicim, ve yanımda olan diğer arkadaşlar hepinize çok teşk.ederimm,içimizi rahatlatıyosunuz ,herşeyin hayırlısı sizler ve benim içinde,yarın kontrolüm var bakalım bebek varmı kesede:)sizleri çokk seviyorumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…