Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım aşılama yaptırdıktan sonramı 6, gün okadar erken sonuç belli oluyomu.??

canımmmm bızde senı cook sevıyoruz sakın stres yapma kendıne hayırlısı de canım dualarımız senınle bebısınde senınle ınanalım buna guzel haberlerını beklıyoruzzz ınsallah..

Mrb kızlar.Bugün kontrolüm vardı.Yumurtam 20,87mm olmuş.Çatlatma iğnemi oldum yarın akşamda aşılamam var.İlk kez aşılama yaptırıyorum ve anlatılamaz bir heyecan içindeyim.Şimdiden sonuç olumsuz olursa üzülmeyeceğim diye kendi kendimi telkin etmeye başladım.Nedense içimde hep olumlu olacak gibi bir his var ama bugüne kadar işlerim genelde ters gittiği için olumsuz olursa üzülmeden ikinciyi deneyeceğim diyorum.Offfff ölücem sanırım heyecandan:18::18:

canım aşılama yaptırdıktan sonramı 6, gün okadar erken sonuç belli oluyomu.??

evt yani ben bas agrisi icin gittim hastaneye 6 gün önce asilama yaptirdim dedim serum vereceklerdi önce kan testi yapalim bakalim dediler bi saat sonra kan testim geldi 6,9 cikti kan tahliin yüksek cikti dediler hamilelikte verilen bi serum taktilar hata doktor hayirli olsun dedi bende eve gelince kendi doktorumu aradim hemsireyle konustum o daha belli olmaz catlama ignesindende olbilir dedi persembe geliceksin kan testi icin dedi ozaman kesin belli olur dedi ben ynie dayanamayip cumartesi yani 9 gün idrar testi yaptim ikinci cizgi hafifde olsa cikti bugün 10. günüm yine yaptim idrar testi aynisi cikti bilmiyorum hamilemiyim deyilmiyimm cikmazdayim beklemek insani deli ediyoo 4 gün kaldi ve gecmiyooooo

Kızlar sonuç negatif söylecenek birşey yok

canım biliyorum elinde değil üzülmemek ama nolur ümidini kaybetme bak hepimiz bu yollardan geçiyoruz olumlu ya da olumsuz ama inşallah birgün olumlu sonuçlar bizlere de uğrayacak.şimdi artık biraz dinlenme vaktidir.kendini üzmemeye çalış.önümüzdeki aylarda bomba gibi bir honeymooner bekliyor olacak bizi inşallah tamam mı tatlım? kendine çok iyi bakmalısın.görüşmek üzere.

canım benim lütfen üzülme,ne kadar desekde boş biliyorum,bende dahil herkesbu duyguyu yaşadı,ama geçecek tatlım,nasipgerçekden,ummadığın bi anda gelecek bebeğin hiç merak etme,ben örnek olayım sizlere inş.aşılamamdan 1.5 ay sonra doktorların normal yolla%3 ihtimal verdiği halde hamile kaldım,aralıkdada 2.aşılamamı yapdırcakdım,1.aşılamamı eylülde yapdırmışdım,olmadı nasip işde,o yüzden üzülme sakın,olucak canım..

canım ya üzülme lütfen Allahtan hayırlısı diledik hep. inşallah olacak biz de analığı tadıcaz ben yürekten inanıyorum. kendime zaman tanımaya karar verdim başka şeylerle meşgul oluyorum. ikinci aşılamayı da erteledim baya bi süre sonraya... Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler... O'na teslimiyet ve sonu hayır inşallah.. dualarımla Allaha emanetsin...

inşallahhhhhhhhhh vardır

canım hayırlı olsun aşılaman. bende yarın ilaç kullanmaya başlıyorum. inşallah bende de bi sorun çıkmaz. hap mı kullanmıştın iğne mi. hangi ilaçtı peki. rabbim hepimizin dileğini verir inşallah. AMİNNNNNNNNNNNN...

ne diyeceği bilemedim çok ümitliydim senden kısmet inşallah bu ay kendiliğinden hamile kalırsın
üzme lütfen kendini

Cok uzgunum, ben de reglim gecikince umitlenmistim. Yoksa olasiligin yuksek olmadigini biliyordum. Napalim kismetimizde yokmus, Dr ile konustum, adet olmayi bekle, bu ay gecsin, sonraki adetinin 2 veya 3. gunu tupbebek icin gel dedi.
Herseye ragmen moralim bozuk iste. Hepiniz cok sagolun, insallah siz daha sansli olursunuz...

Cnmmm bizde seni seviyoruzz İnş. yarın bize mutlu haberlerini vericeksin. Nazlı bebecik kesenin içinde keyfinde merak etme sen :)

Merhabalarr sonunda arkadaşım yaa :) Şimdiden gözün aydın cnm aşılama aşamasına bile geçmen zor olmuştu diye hatırlıyorum. 1 yumurta mı oluştu yoksa 2-3 yeterli büyüklüğe ulaşan var mı? Benimde kontrol çarşamba meraktayım yumoşlarım ne alemde diye:18:

Geçmiş olsunn :/Moralin muhakkak bozulmuştur cnm ama hiç kötü düşünme. Zamanı değilmiş sadece 1 ay kaybetmiş oluyorsun böyle düşün. Hepimiz bir gün burdan güzel haberler vericezz

Kızlarr Özge'den haber var mıı?? Özge gel hadii ses ver bizee ne yaptın bugün test yaptırıcaktınn

geldim jollycimmm canım benim saol ilgine malesef deger dibe vurmuşşşşşş tekrar asılama olcakkkk kanamam da gelmek üzere zaten basladı belirtilerr ama moralim bozuk diil artık gelecege bakıyorum rahat olayımki bu seferkini etkilemesin stresim sizi coooooooook seviyorum iyiki varsınızzzzz

Herkese hayırlı aksamlar...
112 insallah yarın hayırlı haberlerını alırız cnm ya sıkma canını nolur...
HONEY lütfen uzulme cnm hayırlısı buymus demek...inş vakti yakındır cok bekletmez melegin.
ÖZGECİMdegern mi dustu üzüldm yaadün okudugmda sevnmştm..saglık olsn cnm inş bidahakine hayırlı olur.
GOGİcim Sen naslsn cnm?
JOLLYm seninde aşılama gunu yaklastı hadı hayırlısı kuzum.
MİMO hg aramıza.umarım hamilesndr.evet igneden de olabilir ilk testler ama bugun 10.gunmus yinede cıktysa umut var.ıns hamişsndr.hayırlısı.
SEDA hayırlı olsn cnm,20mm cok iyi cok ideal masallah.inş tutar canım.
KIZLAR ben hayıt tohumuna başladım.umarım faydasını görurum.yıllardr okurdum kullananları ama hic denemedım...progesteron ve östrojeni dengeleyip kolay adet görmeyı saglıyor pko olanlar iciyo.tum rahm hastalıklarına ıyı gelıyomus.smdı adet yaklastı ya cok gecıkmemesı icin basladm bı ark vesıle oldu.ıns ise yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…