insallah hayirli haberler alirsin arkadasim bende 2.asilamam oldu bu ay 6. gün kan testi yaptirmistim 6.9 cikmisti dün idrar testi yaptim positiv cikti ama igneden diyorlar ama 1.asilamdada 10. gün kan testi yaptirmistim negativ cikmisi igneden olsa ozamanda cikardi dimi ayy bilemiyorum cikmazdayim artik persembeyi bekiyecegizz yapacak bisi yokk
jolly,gogicim, ve yanımda olan diğer arkadaşlar hepinize çok teşk.ederimm,içimizi rahatlatıyosunuz ,herşeyin hayırlısı sizler ve benim içinde,yarın kontrolüm var bakalım bebek varmı kesede:)sizleri çokk seviyorumm...
canım aşılama yaptırdıktan sonramı 6, gün okadar erken sonuç belli oluyomu.??
Kızlar sonuç negatif söylecenek birşey yok
jolly,gogicim, ve yanımda olan diğer arkadaşlar hepinize çok teşk.ederimm,içimizi rahatlatıyosunuz ,herşeyin hayırlısı sizler ve benim içinde,yarın kontrolüm var bakalım bebek varmı kesede:)sizleri çokk seviyorumm...
Mrb kızlar.Bugün kontrolüm vardı.Yumurtam 20,87mm olmuş.Çatlatma iğnemi oldum yarın akşamda aşılamam var.İlk kez aşılama yaptırıyorum ve anlatılamaz bir heyecan içindeyim.Şimdiden sonuç olumsuz olursa üzülmeyeceğim diye kendi kendimi telkin etmeye başladım.Nedense içimde hep olumlu olacak gibi bir his var ama bugüne kadar işlerim genelde ters gittiği için olumsuz olursa üzülmeden ikinciyi deneyeceğim diyorum.Offfff ölücem sanırım heyecandan:18::18:
aşılama yaptıran çalışan bayanlar. aşılama sürecinde rapor mu aldınız?
canım biliyorum elinde değil üzülmemek ama nolur ümidini kaybetme bak hepimiz bu yollardan geçiyoruz olumlu ya da olumsuz ama inşallah birgün olumlu sonuçlar bizlere de uğrayacak.şimdi artık biraz dinlenme vaktidir.kendini üzmemeye çalış.önümüzdeki aylarda bomba gibi bir honeymooner bekliyor olacak bizi inşallah tamam mı tatlım? kendine çok iyi bakmalısın.görüşmek üzere.
ne diyeceği bilemedim çok ümitliydim senden kısmet inşallah bu ay kendiliğinden hamile kalırsın
üzme lütfen kendini
canım benim lütfen üzülme,ne kadar desekde boş biliyorum,bende dahil herkesbu duyguyu yaşadı,ama geçecek tatlım,nasipgerçekden,ummadığın bi anda gelecek bebeğin hiç merak etme,ben örnek olayım sizlere inş.aşılamamdan 1.5 ay sonra doktorların normal yolla%3 ihtimal verdiği halde hamile kaldım,aralıkdada 2.aşılamamı yapdırcakdım,1.aşılamamı eylülde yapdırmışdım,olmadı nasip işde,o yüzden üzülme sakın,olucak canım..
canım ya üzülme lütfen Allahtan hayırlısı diledik hep. inşallah olacak biz de analığı tadıcaz ben yürekten inanıyorum. kendime zaman tanımaya karar verdim başka şeylerle meşgul oluyorum. ikinci aşılamayı da erteledim baya bi süre sonraya... Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler... O'na teslimiyet ve sonu hayır inşallah.. dualarımla Allaha emanetsin...
Mrb kızlar.Bugün kontrolüm vardı.Yumurtam 20,87mm olmuş.Çatlatma iğnemi oldum yarın akşamda aşılamam var.İlk kez aşılama yaptırıyorum ve anlatılamaz bir heyecan içindeyim.Şimdiden sonuç olumsuz olursa üzülmeyeceğim diye kendi kendimi telkin etmeye başladım.Nedense içimde hep olumlu olacak gibi bir his var ama bugüne kadar işlerim genelde ters gittiği için olumsuz olursa üzülmeden ikinciyi deneyeceğim diyorum.Offfff ölücem sanırım heyecandan:18::18:
aşılama yaptıran çalışan bayanlar. aşılama sürecinde rapor mu aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?