Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
insallah canim dedigin gibidir o yüzden ümitliyim insallah tutacak bugun yaptim idrar testi 12. gün tam net cikmadi ama silik bi ikinci cizgi var ignenin etkisi 6-7 günde vucütten cikiyo diyolar onun etkisi kadigini sanmiyorum

ıyıyım canım hemire oldum cıktım esımın basında :))) cok sukur bır sorun yok hayıt tohumu ıns faydasını gorursun canım

kızlar dayanamayıp erkenden idrarda bakıcam galiba.kan testi için de erken ama sabredemiyorum beklemek çok zor çoğunluğun ilk aşılamada tutmuyor bunu anladım.ama dayanacağız ve sonunda o minik elleri tutacağız inşallah.benim 6. günüm bugün.8. günden sonra bakmayı düşünüyorum bakalım.biliyorum çok erken ama duramam ve yaparım kendimi iyi tanıyorum...

insallah hayirli haberler alirsin önemli olan umudu yitirmemek

Cnm güzel düşünelim. Bu bile iyi bişey aşılama öncesi sonuçta bi gebelik başlangıcı yaşadın. Dr'ların dediği gibi belki küçük yada zayıf yumurtaya denk geldi ve devam edemedi. İnş. bu kez tutucak. Her zaman destek olucaz birbirimizee

insallah canim dedigin gibidir o yüzden ümitliyim insallah tutacak bugun yaptim idrar testi 12. gün tam net cikmadi ama silik bi ikinci cizgi var ignenin etkisi 6-7 günde vucütten cikiyo diyolar onun etkisi kadigini sanmiyorum

İnş. hamişsindir arkadaşımm. Büyük güne 2 gün kalmış umut olursun bizede

Ayy kuzumm heyecanlıyım bende birazz. Çarşamba kontrole kadarda devam edicek sanırım. C.tesi gittiğimde fırlayan 1 yumurta var dedi. 1-2 tane daha vardı ama çok minnaklardı. Bende aşılama yine 2 yumurtayla olsun istiyorum çokk hayırlısı bakalım c.tesine yetişir inş.
Şifa olur inş. hayıt tohumuda. Böyler şeyleri inanarak kullanıldığında bile işe yarayacağını düşünüyorum. Sonuçta hormonlarımızı dahi beynimiz üretiyor. Bir an evvel hastalanırsın inş.cnmm çok bekletme bizi birlikte gün sayıcazz :)

Cnm yapma tut kendini. Hamile olsan bile o vakitte yaptığın testte negatifi görüceksin. Akıl karıştırmaya ve moral bozmaya hiçç gerek yokk. Test yaptırmak istediğinde oyalanıcak bişeyle bul. Gel buraya biz oyalarız seni :)

Gogiimmm hemşire oldun demek olsun olsun adamını cabuk iyileştr calısmalar start alsın kuşum:)
jolicim bende senin icin heyecanlıyım ne yalan diyeyım...insallah o minnaklar çocaman olmustr bu defa ikizler gelsin ins aminnnnnnn.
Hmfst selam cnm.bugun kacıncı gunun?
Ay Reyhan mydı 8.gunden sonra baktrcaktı...cnm valla jolicigme katılıyorum ilk aşılamada o hataları yapapn bırı olarak tavsıye etmıyorum 14.gunden önce.hadi bi ihtimak 12.gun yap en erken...erken yaptrdgn icin ilacların etkısyle pozitif cıkabılır tabı ıns sonrasıda pozıtif gider ama hayal kırıklıgı olmasın.

kızlar cok mutluyum bugun kesemı gordum ve pazartesi ALLAH ın izniyle kalp atıslarını duyucaz ( sizce kese grundune gre grcekten hamılemıyımm ya sacma bı cumle ama halen ınanamıyorum ) kendıme ilk asılammdı umıdım yoktu ama sonnunda be kızlarr

yelizcım selam cnm.hadi gözunaydın.elbette kesecık görundugune göre hamişsin ALLAHsaglıcakla kucagına almayı nasip etsn iyi haberler duyunca bizde iyi oluyoruz ya.çok şükür.

mrb kızlar ben yeni katıldım aranıza 5 senelik evliym benimde 2 normal yolla düşüğm oldu geçn sene eylül tüpbebek bu sene nisan ayındada aşılama yaptık fakat negatif
umudum azaldı ama yola devam aralık başini büyük bir heyecanla bekliyorum RABBİM herkezin dileğini versin...
unutmalayalım ki, RABBİM kabul etmeyeceği duayı istetmezmiş hayal bile ettirmezmiş...

Hayırlı olsun arkadaşım çok sevindim sağlıkla kucağına da alırsın inşallah... Kaç haftalıkken gördün keseni?? benim 3 kasımda yapıldı aşılamam yani 3. haftanın içindeyim. Perşembe günü 3. haftam dolacak cuma günü de doktora gideceğim acaba biz görebilecek miyiz keseyi merak ediyorum kalp atışlarını ne zaman duyabilcez Çok heycanlı bi bekleyiş Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguları...

Mrb aygul_ege..inşallah aşılaman tutmuştur ve bebiş haberini alırsın bir an önce.Daha önce yaptırdın mı aşılama.İlkinde hamile kalan birçok kişi var ama şans işi biraz da:) Bende bugün olucam ilk aşılamamı ve oldukça gergin hissediyorum bugün kendimi.Aklımda ya negatif sonuçlanırsa nasıl bir üzüntü içine girerim sorusu var??? Ya tümüyle ümitsizliğe kapılıp pes edersem diyorum.Bir taraftanda herşey çok güzel olacak ve mutlu haberi alacaksın diye kendimi ayakta tutmaya çalışıyorum.Tabiki herşeyi Allah bilir ve inşallah bebişlerimizi sağlıklı ve sıhhatli bizlere verir.

hayırlı olsun tatlım...

Hayırlı olsun yeliz_54.İlk aşılamada hamile kaldığın için gerçekten çok şanslısın:) Darısı başımıza...

allah tamamına erdirsin.. hayırlı olsun canım.. çok sevindim senin adına rabbim bizede nasip etsin inşallah...

canım üzüldüm herkezin dediği gibi bnde sakın takma dicem ama.. sıkma canını önümüze bakıcaz napalım kısmet..

Geçmiş olsunn :/Moralin muhakkak bozulmuştur cnm ama hiç kötü düşünme. Zamanı değilmiş sadece 1 ay kaybetmiş oluyorsun böyle düşün. Hepimiz bir gün burdan güzel haberler vericezz

Sağolun kızlar, hala regl olmadım. Bugünle beraber 4 gün gecikti. Hiç regl emaresi de yok...

selam tatlım..bugün 6. gün ilk günü saymıyorum. yarında progesteron tahlilim var, bunu her aşılamamda yaptırdım 1 hafta sonrasında ne için bu yada hiç yaptıran bilen var mı acaba..?? sonucuna göre bana vajinal jel veriyo...

reyhancım aynen tavsiye etmem önceki 2 aşılamada bnde 12. günlerde yaptırdım sabırsızız ya 5 ten fazla 10 larda cıkıyo hevesleniyorum sonra düşüyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…