Herkese hayırlı aksamlar...
112 insallah yarın hayırlı haberlerını alırız cnm ya sıkma canını nolur...
HONEY lütfen uzulme cnm hayırlısı buymus demek...inş vakti yakındır cok bekletmez melegin.
ÖZGECİMdegern mi dustu üzüldm yaadün okudugmda sevnmştm..saglık olsn cnm inş bidahakine hayırlı olur.
GOGİcim Sen naslsn cnm?
JOLLYm seninde aşılama gunu yaklastı hadı hayırlısı kuzum.
MİMO hg aramıza.umarım hamilesndr.evet igneden de olabilir ilk testler ama bugun 10.gunmus yinede cıktysa umut var.ıns hamişsndr.hayırlısı.
SEDA hayırlı olsn cnm,20mm cok iyi cok ideal masallah.inş tutar canım.
KIZLAR ben hayıt tohumuna başladım.umarım faydasını görurum.yıllardr okurdum kullananları ama hic denemedım...progesteron ve östrojeni dengeleyip kolay adet görmeyı saglıyor pko olanlar iciyo.tum rahm hastalıklarına ıyı gelıyomus.smdı adet yaklastı ya cok gecıkmemesı icin basladm bı ark vesıle oldu.ıns ise yarar.
kızlar dayanamayıp erkenden idrarda bakıcam galiba.kan testi için de erken ama sabredemiyorum beklemek çok zor çoğunluğun ilk aşılamada tutmuyor bunu anladım.ama dayanacağız ve sonunda o minik elleri tutacağız inşallah.benim 6. günüm bugün.8. günden sonra bakmayı düşünüyorum bakalım.biliyorum çok erken ama duramam ve yaparım kendimi iyi tanıyorum...
geldim jollycimmm canım benim saol ilgine malesef deger dibe vurmuşşşşşş tekrar asılama olcakkkk kanamam da gelmek üzere zaten basladı belirtilerr ama moralim bozuk diil artık gelecege bakıyorum rahat olayımki bu seferkini etkilemesin stresim sizi coooooooook seviyorum iyiki varsınızzzzz
insallah canim dedigin gibidir o yüzden ümitliyim insallah tutacak bugun yaptim idrar testi 12. gün tam net cikmadi ama silik bi ikinci cizgi var ignenin etkisi 6-7 günde vucütten cikiyo diyolar onun etkisi kadigini sanmiyorum
Herkese hayırlı aksamlar...
JOLLYm seninde aşılama gunu yaklastı hadı hayırlısı kuzum.
KIZLAR ben hayıt tohumuna başladım.umarım faydasını görurum.yıllardr okurdum kullananları ama hic denemedım...progesteron ve östrojeni dengeleyip kolay adet görmeyı saglıyor pko olanlar iciyo.tum rahm hastalıklarına ıyı gelıyomus.smdı adet yaklastı ya cok gecıkmemesı icin basladm bı ark vesıle oldu.ıns ise yarar.
kızlar dayanamayıp erkenden idrarda bakıcam galiba.kan testi için de erken ama sabredemiyorum beklemek çok zor çoğunluğun ilk aşılamada tutmuyor bunu anladım.ama dayanacağız ve sonunda o minik elleri tutacağız inşallah.benim 6. günüm bugün.8. günden sonra bakmayı düşünüyorum bakalım.biliyorum çok erken ama duramam ve yaparım kendimi iyi tanıyorum...
Kızlar sonuç negatif söylecenek birşey yok
kızlar cok mutluyum bugun kesemı gordum ve pazartesi ALLAH ın izniyle kalp atıslarını duyucaz ( sizce kese grundune gre grcekten hamılemıyımm ya sacma bı cumle ama halen ınanamıyorum )kendıme ilk asılammdı umıdım yoktu ama sonnunda be kızlarr
kızlar cok mutluyum bugun kesemı gordum ve pazartesi ALLAH ın izniyle kalp atıslarını duyucaz ( sizce kese grundune gre grcekten hamılemıyımm ya sacma bı cumle ama halen ınanamıyorum )kendıme ilk asılammdı umıdım yoktu ama sonnunda be kızlarr
Hayırlı olsun arkadaşım çok sevindim sağlıkla kucağına da alırsın inşallah... Kaç haftalıkken gördün keseni?? benim 3 kasımda yapıldı aşılamam yani 3. haftanın içindeyim. Perşembe günü 3. haftam dolacak cuma günü de doktora gideceğim acaba biz görebilecek miyiz keseyi merak ediyorum kalp atışlarını ne zaman duyabilcezÇok heycanlı bi bekleyiş Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguları...
canım üzüldüm herkezin dediği gibi bnde sakın takma dicem ama.. sıkma canını önümüze bakıcaz napalım kısmet..
Geçmiş olsunn :/Moralin muhakkak bozulmuştur cnm ama hiç kötü düşünme. Zamanı değilmiş sadece 1 ay kaybetmiş oluyorsun böyle düşün. Hepimiz bir gün burdan güzel haberler vericezz
Gogiimmm hemşire oldun demek olsun olsun adamını cabuk iyileştr calısmalar start alsın kuşum:)
jolicim bende senin icin heyecanlıyım ne yalan diyeyım...insallah o minnaklar çocaman olmustr bu defa ikizler gelsin ins aminnnnnnn.
Hmfst selam cnm.bugun kacıncı gunun?
Ay Reyhan mydı 8.gunden sonra baktrcaktı...cnm valla jolicigme katılıyorum ilk aşılamada o hataları yapapn bırı olarak tavsıye etmıyorum 14.gunden önce.hadi bi ihtimak 12.gun yap en erken...erken yaptrdgn icin ilacların etkısyle pozitif cıkabılır tabı ıns sonrasıda pozıtif gider ama hayal kırıklıgı olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?