Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Cnm ne kadar güzel umut oldun bizlere,çok sevindim senin adına,inş Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı,bebişinin mis kokusunu duymayı nasip eder sana..!Bizlere de dua etmeyi unutma olurmu,hamilelerin duası kabul olurmuş cnm..

slm hanımlarr,bugün doktora gittim,kesede bebeğim görülmedi, normal gebelik kesesi içinde olan ama yolk sac denen kese göründü,yani olumsuz değil dedi dr.daha erken dedi bebeği görmek için ,umarım dediği gibidir,haftaya çağırdı tekrar,bu arada kusmalarım başladııı

Hayırlı olsunn cnmmm en kısa zamanda pıtpıt kalp seslerini duyman dileklerimizlee

Hadi bakalımm Nazlımız 1 hafta daha gizledi kendini he :) Ayy cnmm dikkat et kendinee şurda 1-2 ay çekiceksinn bu mide bulantılarının geliceği günleri bile beklemedik mi o bile rahatsız etmez bizi dimi Benimde midem feci bulanıyo ama aşılama iğnelerindenn :)))

Sağolun kızlar, hala regl olmadım. Bugünle beraber 4 gün gecikti. Hiç regl emaresi de yok...

Cnmm progestan kullandın mı bilmiyorum ama o gecktiriyormuş sanırım. Bıraktıktan 1 hafta sonra felan oluyormuşsun

jolicim bende senin icin heyecanlıyım ne yalan diyeyım...insallah o minnaklar çocaman olmustr bu defa ikizler gelsin ins aminnnnnnn..

Ayyy cnm inş. bakalımm bi aksilik çıkmasın c.tesi olsun çok istiyorumm. Pzt'ne kalırsa yne stres olucam ve işe dönmek zorunda kalıcamm :) Bu sefer yetişme stresi,telefon çalıcak stresi yaşamadan koştur koştur olmadan aşılama olmak istiyorumm :) Yarın dananın kuyruğu kopucak bakalım :)

ah canım benim ...Benimde 3 günüm kaldı ama ben hiç testlere cesaret edemiyorum ya negatif çıkarsa diye.Özellikle bugün çok tuhaf haller içindeyim ne yapacağımı bilemiyorum zaman yaklaştıkça heycanım daha da çok artıyor.Negatif görmek istemiyorum .........

hadi hayırlısı canım umarım bebeğin seni hiç bırakmaz .bizim ona nasıl hayallerimizle tutunduğumuz gibi oda bize tutunur....

Kızlar sonuç negatif söylecenek birşey yok

canım her nekadar üzülme desemde seni çok iyi anlıyorum .Ama yinede umudunu , hayalini ,hedefini kaybetme.Benim öğretmenimin söylediği çok güzel bir laf vardır .

HEDEFİ OLMAYAN BİR GEMİYE HİÇ BİR RÜZGAR YARDIM ETMEZ ...Sende unutma ve ümidini kaybetme.....

Biz inşallah anne olucaz bizim hedefimiz bu....

:)

Herkeste bi sıkıntı bendede patlicak gibiyim nezaman bu iğneleri kullanmaya başlasam böle oluyor kızlar sizinde böle olduyormu puregon iğneyi kullanınca sanki adet olucağın zaman çok gergin ve sinirli olursun ya aynen öle oluyor..allahım hayırlısıyla bizide sevindirse...

Yaskamilena hemşerimmm nerelerdesin yahuuu :)) Oldun mu aşılamanı tahminlerne göre kasım 20 gibi felan demiştinn ??

Cnm dünya hormon alıyoruz normaldir herhalde. Banada iğneler feci mide bulantısı yapıyo yaa. Delik deşik oldum zatenn bugün son iğneyi vurdum bakalım inş.dahada gerek kalmaz

cnm dünya hormon alıyoruz normaldir herhalde. Banada iğneler feci mide bulantısı yapıyo yaa. Delik deşik oldum zatenn bugün son iğneyi vurdum bakalım inş.dahada gerek kalmaz

evet haklısın canım allah hayırlı sonuçlar almak nasip etsin.yakında benim bu doktorumda tıbben yapılacak bişey yok dicek hayırlısı artık napalım.

merhaba arkadaşlar
bende birdaha ki ay ilk aşılamamı yaptırmak istiyorum.
6 ay klomenle tedavi gördüm ama olmadı.
aşılama olup güzel sonuç alan varmı aranızda?

Doğru söylüyorsun ama işte sert rüzgarlar bazen fena silkeliyor. Şimdi tüp bebek düşünüyorum artık. Bu ay kendiliğimden kalırım inşallah da tüpe gerek kalmaz. Umut işte. Teşekkürler desteğin için

rica ederim canım ne demek her zaman :)

Hadi bakalımm Nazlımız 1 hafta daha gizledi kendini he :) Ayy cnmm dikkat et kendinee şurda 1-2 ay çekiceksinn bu mide bulantılarının geliceği günleri bile beklemedik mi o bile rahatsız etmez bizi dimi Benimde midem feci bulanıyo ama aşılama iğnelerindenn :)))[/QUOTE]

haklısın canım şikayetim yok zaten,Rabbim sağlıkla kucağıma almamıda nasip eder inş.sizlerede nasip etsin,dualrım sizinle gerçekden,tez zamanda bir sürü hamişş çıksın topiğimizdenn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…