kızlar cok mutluyum bugun kesemı gordum ve pazartesi ALLAH ın izniyle kalp atıslarını duyucaz ( sizce kese grundune gre grcekten hamılemıyımm ya sacma bı cumle ama halen ınanamıyorum )kendıme ilk asılammdı umıdım yoktu ama sonnunda be kızlarr
kızlar cok mutluyum bugun kesemı gordum ve pazartesi ALLAH ın izniyle kalp atıslarını duyucaz ( sizce kese grundune gre grcekten hamılemıyımm ya sacma bı cumle ama halen ınanamıyorum )kendıme ilk asılammdı umıdım yoktu ama sonnunda be kızlarr
slm hanımlarr,bugün doktora gittim,kesede bebeğim görülmedi, normal gebelik kesesi içinde olan ama yolk sac denen kese göründü,yani olumsuz değil dedi dr.daha erken dedi bebeği görmek için ,umarım dediği gibidir,haftaya çağırdı tekrar,bu arada kusmalarım başladııı
ayyy nedır bu ıc sıkıntısı anllamıs degılım catlıcak gıbıyımmm((((((((
Sağolun kızlar, hala regl olmadım. Bugünle beraber 4 gün gecikti. Hiç regl emaresi de yok...
jolicim bende senin icin heyecanlıyım ne yalan diyeyım...insallah o minnaklar çocaman olmustr bu defa ikizler gelsin ins aminnnnnnn..
evt yani ben bas agrisi icin gittim hastaneye 6 gün önce asilama yaptirdim dedim serum vereceklerdi önce kan testi yapalim bakalim dediler bi saat sonra kan testim geldi 6,9 cikti kan tahliin yüksek cikti dediler hamilelikte verilen bi serum taktilar hata doktor hayirli olsun dedi bende eve gelince kendi doktorumu aradim hemsireyle konustum o daha belli olmaz catlama ignesindende olbilir dedi persembe geliceksin kan testi icin dedi ozaman kesin belli olur dedi ben ynie dayanamayip cumartesi yani 9 gün idrar testi yaptim ikinci cizgi hafifde olsa cikti bugün 10. günüm yine yaptim idrar testi aynisi cikti bilmiyorum hamilemiyim deyilmiyimm cikmazdayim beklemek insani deli ediyoo 4 gün kaldi ve gecmiyooooo
slm hanımlarr,bugün doktora gittim,kesede bebeğim görülmedi, normal gebelik kesesi içinde olan ama yolk sac denen kese göründü,yani olumsuz değil dedi dr.daha erken dedi bebeği görmek için ,umarım dediği gibidir,haftaya çağırdı tekrar,bu arada kusmalarım başladııı
Kızlar sonuç negatif söylecenek birşey yok
Cnmm progestan kullandın mı bilmiyorum ama o gecktiriyormuş sanırım. Bıraktıktan 1 hafta sonra felan oluyormuşsun
Evet kullandım, dün bıraktım hemen negatif sonucu alır almaz. Ne berbat bişimiş bu progesteron beynimden bir perde kalktı sanki, kendimi çok daha iyi hissediyorum şimdi. Hasta ediyormuş o beni..
canım her nekadar üzülme desemde seni çok iyi anlıyorum .Ama yinede umudunu , hayalini ,hedefini kaybetme.Benim öğretmenimin söylediği çok güzel bir laf vardır .
HEDEFİ OLMAYAN BİR GEMİYE HİÇ BİR RÜZGAR YARDIM ETMEZ ...Sende unutma ve ümidini kaybetme.....
Biz inşallah anne olucaz bizim hedefimiz bu....
:)
Doğru söylüyorsun ama işte sert rüzgarlar bazen fena silkeliyor. Şimdi tüp bebek düşünüyorum artık. Bu ay kendiliğimden kalırım inşallah da tüpe gerek kalmaz. Umut işte. Teşekkürler desteğin için :)
Herkeste bi sıkıntı bendede patlicak gibiyimnezaman bu iğneleri kullanmaya başlasam böle oluyor kızlar sizinde böle olduyormu puregon iğneyi kullanınca sanki adet olucağın zaman çok gergin ve sinirli olursun ya aynen öle oluyor..allahım hayırlısıyla bizide sevindirse...
Cnm dünya hormon alıyoruz normaldir herhalde. Banada iğneler feci mide bulantısı yapıyo yaa. Delik deşik oldum zatenn bugün son iğneyi vurdum bakalım inş.dahada gerek kalmaz
Cnm dünya hormon alıyoruz normaldir herhalde. Banada iğneler feci mide bulantısı yapıyo yaa. Delik deşik oldum zatenn bugün son iğneyi vurdum bakalım inş.dahada gerek kalmaz
cnm dünya hormon alıyoruz normaldir herhalde. Banada iğneler feci mide bulantısı yapıyo yaa. Delik deşik oldum zatenn bugün son iğneyi vurdum bakalım inş.dahada gerek kalmaz
Cnmm progestan kullandın mı bilmiyorum ama o gecktiriyormuş sanırım. Bıraktıktan 1 hafta sonra felan oluyormuşsun
Evet kullandım, dün bıraktım hemen negatif sonucu alır almaz. Ne berbat bişimiş bu progesteron beynimden bir perde kalktı sanki, kendimi çok daha iyi hissediyorum şimdi. Hasta ediyormuş o beni..
Bende progestanı bıraktıktan 7 gün sonra adet olmuştum. Kesinlikle benide sersem bişey yapmıştı :) Dr 3 ile 10 gün arası olursun demişti zaten. Bir an önce seninkide gelir inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?