hadi hayırlısı canım umarım bebeğin seni hiç bırakmaz .bizim ona nasıl hayallerimizle tutunduğumuz gibi oda bize tutunur....
kızlar cok mutluyum bugun kesemı gordum ve pazartesi ALLAH ın izniyle kalp atıslarını duyucaz ( sizce kese grundune gre grcekten hamılemıyımm ya sacma bı cumle ama halen ınanamıyorum )kendıme ilk asılammdı umıdım yoktu ama sonnunda be kızlarr
Offf ya nebiçim kocam var doktora gidiyorum bi tel.açıp sormuyor nasıl geçti ne dedi diye bukadarda olmazz yaa ben olsam meraktan çatlar sürekli ararım ne bu ya sorumsuzlukmu yoksa başka bişimi bide bunlarla uğraşıyoruz..((
Offf ya nebiçim kocam var doktora gidiyorum bi tel.açıp sormuyor nasıl geçti ne dedi diye bukadarda olmazz yaa ben olsam meraktan çatlar sürekli ararım ne bu ya sorumsuzlukmu yoksa başka bişimi bide bunlarla uğraşıyoruz..((
ben 2 kasımda ilk aşılamamı oldum (tutmadı o ayrı mesele)P.. ikinciyi ne zaman yapsam cok uzatmamalıymışız. ben şubatta düşünüyorum sizce ne zaman yapim?
canım üzülme,erkekler bu konularda,bizim kadar ince düşünemiolar sadece,o yüzden boşverr,takmaya değmez...
sanırım bu dönemde biz biraz hassas oluyoruz ne yapsalar batıyo bize :)onların işleride zor aslına bakarsan. Hem üzülüp belli etmemeye çalışıyolar bide bizimle uğraşıyolar. Ne olursa olsun yaradılış gereği bizim kadar hassas olamıyorlar. En iyisi sen kocan aradığında biraz nazını yap içini dök sonra gerisini o düşünsün.. Ben öyle yapıyorum :)nasıl geçti ne dedi dr bu arada ?
sanırım bu dönemde biz biraz hassas oluyoruz ne yapsalar batıyo bize :)onların işleride zor aslına bakarsan. Hem üzülüp belli etmemeye çalışıyolar bide bizimle uğraşıyolar. Ne olursa olsun yaradılış gereği bizim kadar hassas olamıyorlar. En iyisi sen kocan aradığında biraz nazını yap içini dök sonra gerisini o düşünsün.. Ben öyle yapıyorum :)nasıl geçti ne dedi dr bu arada ?
slm hanımlarr,bugün doktora gittim,kesede bebeğim görülmedi, normal gebelik kesesi içinde olan ama yolk sac denen kese göründü,yani olumsuz değil dedi dr.daha erken dedi bebeği görmek için ,umarım dediği gibidir,haftaya çağırdı tekrar,bu arada kusmalarım başladııı
merhabalar
uzun zamandır takip ediyorum yazılanları okuyorum fakat hiç yazmamıştım. Beni de aranıza kabul ederseniz çok mutlu olurum. burda konuşup aynı konuda bişeyler paylaşmak birbirimize destek olmak çok iyi olur sanırım.
bende aşılama olacağım şu anda iğnelerimi yapıyorum ve haftada iki defa ultrason takibine çağırıyor doktorum.
görüşmek üzere
Hayra yoralım cnm öyle olsun. Stres stres stress şimdi bitti ya boşluğa düşmüş gibi olmuşsundur.
aynen canım benimde bugün içimde bir sıkıntı var .test yapmama 3 gün kaldı ama çok tedirginim .....
bu arada sendemi gonol f yada puregon kullanıyodun aşılama yaptırcanmı canım
kızlar bende 2. aşılamamın startını yarın veriorum kist mist yok allahtan baslıcam hemen aldım ignelerimi eşler genelde böyle benimki istisna işini gücünü bırakıp gelir benle doktora her seferinde sorar ögrenir herseyi sagolsun ama herkes bir degil tabi benimkininde baska huyları var sinir eden beniiartık idare edicezzz baska care yokkkk
merhabalar
uzun zamandır takip ediyorum yazılanları okuyorum fakat hiç yazmamıştım. Beni de aranıza kabul ederseniz çok mutlu olurum. burda konuşup aynı konuda bişeyler paylaşmak birbirimize destek olmak çok iyi olur sanırım.
bende aşılama olacağım şu anda iğnelerimi yapıyorum ve haftada iki defa ultrason takibine çağırıyor doktorum.
görüşmek üzere
bir bakıma haklısın canım biz en azından birileriyle paylaşıp dertleşebiliyoruz burda içimizi dökebiliyoruz onlar içine atıyorlar ama bi tel.açabilirdi çok sinirlerim bozuk.eve gidince kıyamet kopmazsa iyidir.aşılama olucam sanıyodum ama bi yumurta tembel diğeri hızlı gelişiyomuş 2 tane yumurta oluşmuş ama sadece biri iş görecek gibi cuma tekrar gidicem tek yumurtayla aşılama yapmayalım dedi ama duruma göre bakacak.bizim durumumuz sebebi belli olmayan kısırlık yüzde onluk gruba giriyomuşuz doktor öle söledi allahım tez zamanda bizleride sevindirsin.
ya valla canım eşim gayet iyi aslında artık bıtttı stresım evde ps 3 savası var :))))) ya ben adet olmam gerekıyordu bugun olmadım onun sıkıntısı sanırım bı olsam rahatlarım dıye dusunuyorum hayır olsun ıns. sonu canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?