Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Offf ya nebiçim kocam var doktora gidiyorum bi tel.açıp sormuyor nasıl geçti ne dedi diye bukadarda olmazz yaa ben olsam meraktan çatlar sürekli ararım ne bu ya sorumsuzlukmu yoksa başka bişimi bide bunlarla uğraşıyoruz..((

canım hayırlı olsun inş.bende geçen hafta görmüşdüm kesemi,ama bebeği henüz bu hafta göremedi ama kesenin içindeki bebeği beslicek olan keseyi gördü çok şükürr,daha erken dedi haftaya bakıcaK,inş.ozaman kalp atışlarıda duyulur dedi,hayırlısı inş.kaç haftalık hamilesin?

canım üzülme,erkekler bu konularda,bizim kadar ince düşünemiolar sadece,o yüzden boşverr,takmaya değmez...

Sanırım bu dönemde biz biraz hassas oluyoruz ne yapsalar batıyo bize :)Onların işleride zor aslına bakarsan. Hem üzülüp belli etmemeye çalışıyolar bide bizimle uğraşıyolar. Ne olursa olsun yaradılış gereği bizim kadar hassas olamıyorlar. En iyisi sen kocan aradığında biraz nazını yap içini dök sonra gerisini o düşünsün.. Ben öyle yapıyorum :)Nasıl geçti Ne dedi dr bu arada ?

ben 2 kasımda ilk aşılamamı oldum (tutmadı o ayrı mesele)P.. ikinciyi ne zaman yapsam cok uzatmamalıymışız. ben şubatta düşünüyorum sizce ne zaman yapim?

ben 2 kasımda ilk aşılamamı oldum (tutmadı o ayrı mesele)P.. ikinciyi ne zaman yapsam cok uzatmamalıymışız. ben şubatta düşünüyorum sizce ne zaman yapim?

Cnm aşılamadan sonra adet oluyorsunya o ay dinlenme ile geçiyor. Bir dahaki adetin 2.günü başla hemen mümkünse bencede çok bekletme. Dr'lar vücut ilaca alışmışken hazır şansın daha yüksek olduğunu söylüyorlar. Aralıkta yaptır sende gel peşimizdenn :)

canım üzülme,erkekler bu konularda,bizim kadar ince düşünemiolar sadece,o yüzden boşverr,takmaya değmez...

ama kuzum bukadar sorumsuz olunmaz ki benim kadar çok istiyorsa evlat sahibi olmakbenim yanımda olup destek olmalı olamıyorsa ilgisini göstermeli çok şey beklemiyoruz ki zaten bütün tedaviyi biz kadınlar görüyoruz.ne güzel allah seni sevindirdi sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim.darısıda bizlerin başına

bir bakıma haklısın canım biz en azından birileriyle paylaşıp dertleşebiliyoruz burda içimizi dökebiliyoruz onlar içine atıyorlar ama bi tel.açabilirdi çok sinirlerim bozuk.eve gidince kıyamet kopmazsa iyidir.aşılama olucam sanıyodum ama bi yumurta tembel diğeri hızlı gelişiyomuş 2 tane yumurta oluşmuş ama sadece biri iş görecek gibi cuma tekrar gidicem tek yumurtayla aşılama yapmayalım dedi ama duruma göre bakacak.bizim durumumuz sebebi belli olmayan kısırlık yüzde onluk gruba giriyomuşuz doktor öle söledi allahım tez zamanda bizleride sevindirsin.

bu arada sendemi gonol f yada puregon kullanıyodun aşılama yaptırcanmı canım

kızlarrr bende burdayım şifremi kaybettim o yüzden yazamadım bugün buldummm ay ne güzel şeyler yazılmış hamile olanlar kesesini görenler ay pek mutlu oldum bende hala hiç bişi yokmuş gibi bekliyorum bu defa ne agrım ne sancım hiç bişim yok sanki hiç aşılama yapılmamış gibiyim ne heyecan ne beklenti ne korku ne garip bir duygu ya hatta test bile yaptırmayım diyom

kızlar bende 2. aşılamamın startını yarın veriorum kist mist yok allahtan baslıcam hemen aldım ignelerimi eşler genelde böyle benimki istisna işini gücünü bırakıp gelir benle doktora her seferinde sorar ögrenir herseyi sagolsun ama herkes bir degil tabi benimkininde baska huyları var sinir eden benii artık idare edicezzz baska care yokkkk

merhabalar
uzun zamandır takip ediyorum yazılanları okuyorum fakat hiç yazmamıştım. Beni de aranıza kabul ederseniz çok mutlu olurum. burda konuşup aynı konuda bişeyler paylaşmak birbirimize destek olmak çok iyi olur sanırım.
bende aşılama olacağım şu anda iğnelerimi yapıyorum ve haftada iki defa ultrason takibine çağırıyor doktorum.

görüşmek üzere

canım ınsallah hersey yolunda gıder 1 hafta daha bebısı gorursunuz bızede mutlu haberı verırsın cnm dıkkat et kendıne kusmalarada katlancan artık sonunda bebiş ıcın cnm ben ınanıyorum bebısın senınle ve sımsıkı tutuncak sana canım allahım saglıkla huzurla kucagınada almayı nasıp etsın ınsallah

hoşgeldin aramıza

Hayra yoralım cnm öyle olsun. Stres stres stress şimdi bitti ya boşluğa düşmüş gibi olmuşsundur.

ya valla canım eşim gayet iyi aslında artık bıtttı stresım evde ps 3 savası var :))))) ya ben adet olmam gerekıyordu bugun olmadım onun sıkıntısı sanırım bı olsam rahatlarım dıye dusunuyorum hayır olsun ıns. sonu canım..

aynen canım benimde bugün içimde bir sıkıntı var .test yapmama 3 gün kaldı ama çok tedirginim .....

benımde adet olmam gerekıyordu olmadım canım sanırım onun gergınlıgı var ustumde olursam raahtlarım dıye dusunuyorum esımde yenı amelıyat oldu cok sukur ıyıde kafamda raaht ama sankı ıcımde bısey var kocaman ve benı sıkıyor sureklı hayra yoralım hayır olsun ıns. canım sende ıns. guzel haberler verırsın bıze 3 gunun sonunda

bu arada sendemi gonol f yada puregon kullanıyodun aşılama yaptırcanmı canım

İlk aşılamada gonal-f'le başlayıp menogon'la devam etmiştim. Bu sefer sırf menogon vuruldum cnm. 8 gündür kullanıyorum 150ml hemde :) Yarın kontrol var bakalım inş.herşey yolundaysa perş.çatlama iğnesi c.teside aşılama olucak:18:

Ohh hadi bakalımm ne zaman başlıyosun cnm iğnelere ? Birlikte sayıcaz yine inşallah bu sefer kavuşuruz bebeciklere

Hayırlı olsun arkadaşım şimdidenn ..Burda birşeyler paylaştıkça rahatlıyoruz hepimizz . Kendinden kısaca bahsedersen sevinirizz :)Hoşgeldinnn

Son düzenleme:

Aynen öyle cnm bunlarda evliliğin tuzu biberi işte:) Herşeyde güzel olsa sıkıcı olurdu hepsinin farklı farklı huyları var dimi ama :) Sen iğne olarak ne kadar doz alıyosun cnm kaç mm olmuş yumurta ? Bende istiyorum 2 yumurta ile yapılsın bakalım 2.büyüdümü merak ediyorum. İnş. hepimizinki tutarr

Ohh keyif sizin desenee:) Ayy hormonların tavandır şimdii nedir bu her ay her ay çektiğimiz diycem ama ben zaten hiç aydan ayada olmadım ki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…