Iyi aksamlar kizlar. Rica etsem lütfen bana asilama yöntemini anlatirmisiniz? Nasil yapilir? Ne yapilir? Maliyeti ne kadar? Sonuc elde edebilmek ne kadar sürer? Verebileceginiz her türlü bigli yardimimiza dokunacak. Lütfen kizlar. :26:
Iyi aksamlar kizlar. Rica etsem lütfen bana asilama yöntemini anlatirmisiniz? Nasil yapilir? Ne yapilir? Maliyeti ne kadar? Sonuc elde edebilmek ne kadar sürer? Verebileceginiz her türlü bigli yardimimiza dokunacak. Lütfen kizlar. :26:
aşılaman hayırlı olsun canım benim. ayrıca açık açık yazıp benim gibi korku içinde bekleyenleri de aydınlattığın için sağol :)) bugün ilaçlı tedavimin 2, günü. bana iğne değilde hap verdi doktorum. inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız. rabbim isteyen herkese versin...
hoşgeldin aramıza
ilk aşılamada gonal-f'le başlayıp menogon'la devam etmiştim. Bu sefer sırf menogon vuruldum cnm. 8 gündür kullanıyorum 150ml hemde :) yarın kontrol var bakalım inş.herşey yolundaysa perş.çatlama iğnesi c.teside aşılama olucak:18:
kızlar dün ilk aşılamamı oldum.gözümde o kadar büyütmüşüm ve korkmuşum ki (özellikle speculumdan çok ama çok rahatsız oluyorummm)hastaneye gidip odaya girdiğimde sarhoş gibiydim.hatta doktoruma bana biraz anestezi verseniz dediğimde adam yarım saat dil döktü işlemin çok basit ve kısa bir şey olduğunu anlatmak için.sonrasında gözlerini kapa ve dua et dedi ama ben speculumu eline aldığnı görünce korkudan kendimi çok kastım sanırım.rahatlamamı istedi.sen etmiyorsun bari senin yerine ben dua edim tutsun diye deyince zaten gülsemmi ağlasammı modunda olan ben gülme krizine girdim.tüm kasılmalarıma rağmen sonunda işlemi gerçekleştirdi.inşallah olumlu sonuçlanır ama ben hala aşılama yaptırıp bekleme sürecine girdiğime bile inanamıyorum.herşey rüya gibi geliyor.özellikle annem çok heyecan yapıyor diye kimseyle paylaşmadım.(koskocaman kadınlar kulubü hariç:))çünkü sonuç olumsuz olursa üzülmelerini istemiyorum.en azından gözümde büyüttüğüm kadar korkulacak birşey olmadığını anladım ve (inşallah gerek kalmaz) ikinciye gerek olursa kendimi bu kadar kasıp sıkmayacağıma eminim.allah hepimizin yardımcısı olsun...
canım bende 2 aşılama geçirdim 1.cisinde hiçbişey hissetmemiştim ama 2.cisinde çok canım acıdı tabi olumsuz gelişti 2side tutmadı napalım hayırlısı böyleymiş.allah sanada hayırlı sonuçlar almak nasip etsin inşallah bidaha aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırsın.
Aynen öyle cnm bunlarda evliliğin tuzu biberi işte:) Herşeyde güzel olsa sıkıcı olurdu hepsinin farklı farklı huyları var dimi ama :) Sen iğne olarak ne kadar doz alıyosun cnm kaç mm olmuş yumurta ? Bende istiyorum 2 yumurta ile yapılsın bakalım 2.büyüdümü merak ediyorum. İnş. hepimizinki tutarr
DÜN KONUŞTUK KOCAMLA TABİ BEN SURAT YAPTIM KAÇ DEFA NEYİN VAR NE OLDU DİYE KAÇ KERE SORDU SONUNDA SÖLEDİM SAAT AKŞAM 9 OLDU VE HALA SORMUYOSUN DİYE ODA BEN HERŞEY NORMAL DİYE SORMUYORUM BU KONUDA SEN FARKLI BEN FARKLI DÜŞÜNÜYORUZ DEDİ.AMA BU KONU FARKLI ÖZEL BENİM İÇİN CANIM.NEYSE TATLIM BEN HEP 75 LE BAŞLADIM DEVAM EDİYORUM PUREGON KULLANIYORUM ÖNCEDEN GONOL F KULLANMIŞTIM AŞILAMAYI 4 YUMURTAYLA DENEDİK OLMADI BU SEFER 2 YUMURTA OLUŞTU AMA BİRİ TEMBEL BİRİ ALDI BAŞINI GİDİYO:) DOKTOR TEK YUMURTAYLA YAPMAYALIM DEDİ.BÜYÜK İHTİMAL AŞILAMA OLMAYACAK.BEN ÇOK TAKINTI YAPTIĞIMI KAFAYA ÇOK TAKTIĞIMI SÖLEDİM SANKİ OKADAR BASİT Kİ STRES YOK İÇİNDEN AT BU DÜŞÜNCEYİ YUMURTALARI STRES ETKİLİYOR DEDİ.AMA ELİMDE DEĞİL Kİ.SENİN KAÇTANE YUMURTA OLDU SENİN KULLANDIĞIN İĞNEYİ BEN HİÇ KULLANMADIM.SANIRIM İÇERİKLERİ AYNIDIR.
selam herkese ..en cesurunuz benmişim demekki ,git gel git gel alıştım artık ..aşılamada da bir an önce yapsınlar da eve gideyim modundaydım :)) spekulum filan işin en basit tarafı ne varki onda ,takıyorlar ondan sonra da herşey bi anda olup bitiyor zaten ...ben gayet rahattım da aşılama esnasında ağlamaya başlamıştım hüngür hüngür..başımda 1 hemşire 1 doktor 1 asistan beni teselliye uğraştılar..ilk başta sandılarki korkudan ağlıyorum..dedimki ne korkusu ..bir sorunumuz yokken neden böyle hstanelerde uğraşıyor bunlara gerek duyuyoruzki ,biz de diğer insanlar gibi neden çocuk sahibi olamadık ,neden herşey normal ilerlemedi diye ağlıyorum ben dedim ..doktorum da sen tek değilsin ,artık yaşam şartları değişti ,senin gibi sebepsiz olan çok hastam var ,biz vesile oluyoruz sadece bu allahın takdiri buna inanmıyor musun ? Demişti..
Ben hiç korkmuyorum muayene vs ..keşke işe yarasa ama
teşekkürler ahsn...tek isteğim 2012 ye hamiş olarak girebilmek...inşallah en kısa sürede ve sağlıkla gelir bebişlerimiz...
canım bizde aynıyız herşey normal ama olmuyor işte doktorunun da dediği gibi allahın takdiri... Bu şekilde sınav ediliyoruz biz elimizden geleni yapalım allah verecek inşallah. Sabredelim dua edelim...allahın izniyle bizde bebeklerimize kavuşalım inşallah..
DÜN KONUŞTUK KOCAMLA TABİ BEN SURAT YAPTIM KAÇ DEFA NEYİN VAR NE OLDU DİYE KAÇ KERE SORDU SONUNDA SÖLEDİM SAAT AKŞAM 9 OLDU VE HALA SORMUYOSUN DİYE ODA BEN HERŞEY NORMAL DİYE SORMUYORUM BU KONUDA SEN FARKLI BEN FARKLI DÜŞÜNÜYORUZ DEDİ.AMA BU KONU FARKLI ÖZEL BENİM İÇİN CANIM.NEYSE TATLIM BEN HEP 75 LE BAŞLADIM DEVAM EDİYORUM PUREGON KULLANIYORUM ÖNCEDEN GONOL F KULLANMIŞTIM AŞILAMAYI 4 YUMURTAYLA DENEDİK OLMADI BU SEFER 2 YUMURTA OLUŞTU AMA BİRİ TEMBEL BİRİ ALDI BAŞINI GİDİYO:) DOKTOR TEK YUMURTAYLA YAPMAYALIM DEDİ.BÜYÜK İHTİMAL AŞILAMA OLMAYACAK.BEN ÇOK TAKINTI YAPTIĞIMI KAFAYA ÇOK TAKTIĞIMI SÖLEDİM SANKİ OKADAR BASİT Kİ STRES YOK İÇİNDEN AT BU DÜŞÜNCEYİ YUMURTALARI STRES ETKİLİYOR DEDİ.AMA ELİMDE DEĞİL Kİ.SENİN KAÇTANE YUMURTA OLDU SENİN KULLANDIĞIN İĞNEYİ BEN HİÇ KULLANMADIM.SANIRIM İÇERİKLERİ AYNIDIR.
jollyy, çok teşekkürler. 5 yıllık evliyim, ankaradayım, ilk defa aşılama yapılacak. daha önce başka sorunlar vardı onları hallettik şimdi aşılama olcam inşallah.
O zamann hoşgeldin tekrardannn:) İnş.ilk seferde yakalarsın bebişi
Çok teşekkürler canım.Seninde kasımın son haftasına olacak aşılaman sanırım.İnşallah herşey yolunda gider,yumurtaların tam kıvamına gelir ve sana bebişini getirirler.Sevgiyle kal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?