Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ne kadar şanslısın...Ben bırak aşılamayı muayene sırasında bile müthiş stres ve heyecan içinde oluyorum.Tabi sonuç olarak kendimi sıkıyor kasıyor ve 5 dakikalık işlemde bile ağrı çekiyorum.Aşılama anında bende çok garip bir ruh hali içindeydim.Senin aklından geçenlerin hepsini bende düşündüm.Doktorum biz sadece vesile oluyoruz herşey önce Allahtan sen bol bol dua et dedi ama o an hiçbirşey düşünemedim bir boşluktaydım sanki ve sinirlerim bozuldu gülmeye hatta kahkaha atmaya başladım.Sanırım bu tepkileri çoğu bayan veriyor doktorum ve hemşirem sakin ol sıkma kendini gül ağla ama rahat ol dediler.Sanırım dün yaşadığım bu duygu karmaşasından dolayı bugün ne heyecan var ne merak...Hiçbirşey olmamış gibi hissediyorum kendimi.Birde kasıklarımdaki şu ağrı olmasa dün gördüğüm bir rüyamıydı acaba diyebilecek durumdayım

aşılama basit bir işlem aslında zor olanı tüp bebek bence ..uyutuyorlar çünkü resmen ameliyat gibi oluyor ,psikolojik olarak da öyle ..inş. ihtiyacımız kalmaz..

geri kalır mıyım??? gelcem peşinizden...:))))

merhaba kızlar,
benim yarın aşılamam olacak çok heyecanlı ver gerginim :18: 1.de böyle olmamıştım 2.aşılamam olacak inş tutar korkuyorum açıkcası :18:
bir de yarın öğretmenler günü ve bende öğretmenim tutarsa benim için şu ana kadar aldığım en mükemmel hediye olacak
nolur dua edin benim için hayırlısıyla iyi geçer aşılamam ve tutar

Ayyy cnmm inş. bu güzel gününde en güzel hediyen gelirr Bol bol dua edicem senin içinn

Kızlar selamlar tekrardan herkesee.. Bugün kontrolm vardı dr'da istediğimiz gibi gelişmedi yumurtlar daha 11 mm olmuş en büyüğü 1 tanede 10 mm'lik var.Diğerleri bıdık bıdık. Dr daha vaktimiz çok büyürler merak etme desede stres oldum. Gonal f dozunu 200 'e çıkardı :) Bakalım bundada büyümesseler yuh artık diycem. Benim gibi kıpır kıpır bi insanın bu kadar mı tembel yumurtaları olur yahuu o kadarda tembihledim büyüyün büyüyün diye dinlemediler beni :) Adetin 10.günündeyim bugün.Bu gidişle benim aşılama 15-16.gün felan olucak sanırım :)

insallah tutar canım benim. böyle özel bi güne gelmesi ne güzel. rabbimin sana hediyesi bebişin olcak inşallah. üstelik ikinci aşılamanmış, nasıl oldugunu filan biliyorsun. benim bu konularda hiç tecrübem yok. üstelik haftaya bende aşılama yaptırcam. insallah bi aksilik olmazda yumoşlar güzelce gelişir. çoğunnluk iğne ile yumurtayı geliştiriyormuş. doktorum bana hap verdi. inşallah güzelce gelişirler :)))

Teşekkürler ahsn...Tek isteğim 2012 ye hamiş olarak girebilmek...İnşallah en kısa sürede ve sağlıkla gelir bebişlerimiz...

inşallah canım tek isteğimiz bu.Umarım bebek sahibi olmak isteyen herkes bu isteğine ulaşır.Bende cuma günü tahlil yaptırıcam heyecanla bekliyorum bakalım ne olacak....
.

inşallah canım tek isteğimiz bu.Umarım bebek sahibi olmak isteyen herkes bu isteğine ulaşır.Bende cuma günü tahlil yaptırıcam heyecanla bekliyorum bakalım ne olacak....
.

az kalmış canım benim. inşallah hepimiz 2012 ye iki canlı olarak gireriz. AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN.

jollycim eylülcüm çok çok tşk ederim canlarım Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin inş hayırlısıyla gelir meleğim bana
jolly canım acele etme inş büyür bazen yavaş olabiliyor bırakma ilacını devam et bekliyorum birlikte sayıcaz günleri
eylülcüm olacak olduktan sonra hap ya da ilaç farketmiyo yeterki Allahım nasip etsin onlar sadece aracı inş çok beklemeden uzamadan kavuşuruz bebeklerimize çifter çifter inş

inşallah herşey iyi geçer ve aşılaman tutar. bende yeni sayılırım burda ve aşılama yapılacak banada ileriki günlerde (henüz günü belli değil)

merhaba büyürler daha merak etme:) nazlıdır belki senin yumurtalar. sonuç iyi olsunda aşılaman 15-16. gün olsun

merhaba büyürler daha merak etme:) nazlıdır belki senin yumurtalar. sonuç iyi olsunda aşılaman 15-16. gün olsun

Ayy cnm inş.bakalımm :) Geçen aşılamada gün gün not tutmuşum ne kadar doz ilaç kullanıldı kaçıncı gün yumurta ne kadardı diye. Geçen sefer 8 gün iğne vurulup gittiğimde 17mm 'miş. Şimdi 11mm 'de. Hemde daha yüksek doz iğne vuruldum :) 3 gün geriden gidiyorum. Aman geç olsun güç olmasınnn gelsin Nazlım :)

kızlar ya rüyamda adet olmuşum ama büyük büyük parçalar halinde çıkıyodu... hayırdır inşllh.. inşllh içmdeki sıkıntının atılması demektir....(((

merhaba arkadaşlar,
aranıza bugün katıldım.
19 kasımda ilk aşılamamı yatırdım ve heyacanla, zamanın geçmemesine rağmen 14. günün gelmesini bekliyorum.
umarım herşey hepimiz için dileğimiz şekilde gerçekleşir :)

Kızlar aşılama sonrasında sizinde ilk günler akıntı ve kasık ağrısı şikayetiniz oldu mu?Birde aşılaması tutan arkadaşlar varsa topicte siz bekleme sürecinde neler yaşadınız? Tuttuğuna dair ne gibi belirtiler yaşanıyor adet gecikmesi öncesinde?

se_da ve 112 cevaplariniz icin cok cok tesekkür ederim gercekten cok aciklayici oldu cok sagolun :) Allah sizlerede hayirlisiyla bebisler nasip etsin insaAllah

kızlar ya rüyamda adet olmuşum ama büyük büyük parçalar halinde çıkıyodu... hayırdır inşllh.. inşllh içmdeki sıkıntının atılması demektir....(((

Cnm ne güzel yormuşsun işte. İyi düşün iyi olsun . Tüm srunları o parçacıklarla göndermiş oldun böylece :16:

Hoşgeldinn. Güzel sonuçlar alman dileklerimlee :))

Kasıklarımda ağrı değilde böyle kesk kesik batmalar oluyodu benim. Ama akıntı feci vardı :) Benim ilk aşılamada kimyasal gebelikte o yüzden sorunun 2.kısmını tam gebe kalanlar yanıtlasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…