Cnm ne güzel yormuşsun işte. İyi düşün iyi olsun . Tüm srunları o parçacıklarla göndermiş oldun böylece :16:
Hoşgeldinn. Güzel sonuçlar alman dileklerimlee :))
se_da ve 112 cevaplariniz icin cok cok tesekkür ederim gercekten cok aciklayici oldu cok sagolun :) Allah sizlerede hayirlisiyla bebisler nasip etsin insaAllah
jollyyy,stres yapma sakın canım,yumurtaların yavaş yavaş büyüyor işde ,kaliteli kaliteli:)bu sefer gelicek inş.bebişin canım,dua et bol bol..
az kalmış canım benim. inşallah hepimiz 2012 ye iki canlı olarak gireriz. AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN.
Kızlar aşılama sonrasında sizinde ilk günler akıntı ve kasık ağrısı şikayetiniz oldu mu?Birde aşılaması tutan arkadaşlar varsa topicte siz bekleme sürecinde neler yaşadınız? Tuttuğuna dair ne gibi belirtiler yaşanıyor adet gecikmesi öncesinde?
oluyo canım normal. Benimde olmuştu benim test yapmama ikki gün kaldı benimde 3 gündür şiddetli olarak göğüslerimde ağrı , yanma ve uçlarında sızı oluyo hamileyim değilmiyim bilmiyorum ama heycanla cuma gününü bekliyorum .Bendeki belirtiler bunlar....
Evett bak bende onu söylemeyi unutmuşum. Benim en büyük belirtim oydu zaten. Göğüslerim 2 beden büyümüştü :) Birde çok sızı ve kramp giriyodu. İnş. bebiş seninledirr
Evett bak bende onu söylemeyi unutmuşum. Benim en büyük belirtim oydu zaten. Göğüslerim 2 beden büyümüştü :) Birde çok sızı ve kramp giriyodu. İnş. bebiş seninledirr
oluyo canım normal. Benimde olmuştu benim test yapmama ikki gün kaldı benimde 3 gündür şiddetli olarak göğüslerimde ağrı , yanma ve uçlarında sızı oluyo hamileyim değilmiyim bilmiyorum ama heycanla cuma gününü bekliyorum .Bendeki belirtiler bunlar....
Canım benim inşallah hayırlı haberlerini verirsin bizlere cuma günü.Dualarım seninle:)
aşılama sonrasın, bekleme süresindemi olmuştu 2 beden büyüme canım?
ya gerçekten kızlar sizce bebeğim benimle midir ???
canım benım cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne ınsallah canım benımde umudum var bıran önce geçsin 6 ay dıyorum sende ıcınden nasıl gelıyorsa ole yap once kendı psıkolojımız daha önemlı canım hakkında hayırlıısı olsunn
insallah hayirli haberler alirsin arkadasim bende 2.asilamam oldu bu ay 6. gün kan testi yaptirmistim 6.9 cikmisti dün idrar testi yaptim positiv cikti ama igneden diyorlar ama 1.asilamdada 10. gün kan testi yaptirmistim negativ cikmisi igneden olsa ozamanda cikardi dimi ayy bilemiyorum cikmazdayim artik persembeyi bekiyecegizz yapacak bisi yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?