Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben aşılamamın 5.günümdeyim. şu zaman kadar hafif kasık ve bel ağrısı
dışında bir belirtim olmadı, akıntım da hiç ama hiç olmadı. acaba bu tutmayacak
anlamınamı geliyordur?

se_da ve 112 cevaplariniz icin cok cok tesekkür ederim gercekten cok aciklayici oldu cok sagolun :) Allah sizlerede hayirlisiyla bebisler nasip etsin insaAllah

İnşallah güzelim...Hepimiz bunun için çabalıyoruz.Hepimizn duaları ortak sanırım

jollyyy,stres yapma sakın canım,yumurtaların yavaş yavaş büyüyor işde ,kaliteli kaliteli:)bu sefer gelicek inş.bebişin canım,dua et bol bol..

jollyyy,stres yapma sakın canım,yumurtaların yavaş yavaş büyüyor işde ,kaliteli kaliteli:)bu sefer gelicek inş.bebişin canım,dua et bol bol..

Ayy cnmmm iyi tarafından düşiniyim dimi :)) Sindire sindire kaliteli kaliteli büyüyo benimkiler :) Şurda 3-5 güne katlanamazsam 9 ay nasıl bekliycem hemm ohh rahatladım bak şimdii İnş.kuzum sende benim için duaa ett

oluyo canım normal. Benimde olmuştu benim test yapmama ikki gün kaldı benimde 3 gündür şiddetli olarak göğüslerimde ağrı , yanma ve uçlarında sızı oluyo hamileyim değilmiyim bilmiyorum ama heycanla cuma gününü bekliyorum .Bendeki belirtiler bunlar....

Evett bak bende onu söylemeyi unutmuşum. Benim en büyük belirtim oydu zaten. Göğüslerim 2 beden büyümüştü :) Birde çok sızı ve kramp giriyodu. İnş. bebiş seninledirr

Canım benim inşallah hayırlı haberlerini verirsin bizlere cuma günü.Dualarım seninle:)

yarın doktora gidicem arkadaşlar.13.günüm.yumurtam olgunlaştıysa ctesi günü sanırım 2. aşılamam olacak.kısmet işallah.2011'i hamiş haberiyle bitiririm.isteyen herkese nasip olsun.

aşılama sonrasın, bekleme süresindemi olmuştu 2 beden büyüme canım?

Evt cnm yaa aşılamadan 4-5 gün sonra şişme başladı. Benim test sonucum pozitifti sonra erken düşük oldu. Taki adet gelene kadar hep öyle gergin gergin gezdim :)

ya gerçekten kızlar sizce bebeğim benimle midir ???

İnş.seninledir cnmm ben öyle hissediyorum sankii

asılamayla gebe kalma şansımız %20 tüpte ise%50 dedi doktorum bundan sonraki adımım tüp olacak tutmazsa aşılamam tabi önce brancamı kullanıcam

öyle ters aksi bir gün ki... hersey terssss... sabahın 8 de hastaneye tahlile gittim bnm en büyük sorunum damarımın bulunamaması iki kolum delik deşik sonunda buldular aldılar kanı, hep bunu yasıyorum ama bugün daha kötüydü.. 14.30 da sonucu al dediler gittim 3 te dediler sonra 4 e gel delirdim.. yine 4 de gittim daha cıkmamıs hastanede progesteron tahlilini yapma şeyleri bitmiş 3-4 güne anca cıkar kanını sakladık belki haftayada olabilir dediler.. cıktım ordan özel bi hastaneye tekrar bi 2 delikten sonra yine kan verdim.. allahtan bunu 2 saat sonra alabilirmişim. saat 18.00 da hele şükür sonucumu öğrendim ((tabi sonucta beni moralmen çökertti)) hemen doktorumu aradım o güzel ama düşük progestan kullan dedi suanda evde olmadığı için elimde crinone jel vardı ona basla adetin 2-3 gün gecene kadar sabah akşam devam edelim dedi... ama bnm cok cok merak ettiğim birşey var bu progesteron hamileliğe yardımcı bi hormon tutunmasıyla alakalı birsey bnm 2 asılamamda 26yken düşük yaptım doktorum güzel dio anlamadım nasıl olcak..??? progesteron topiğine baktım yüksek olunca illaki tutuyor diye bi kesinlik yok.. bu arada sonucum 10.85 bi yardımcı olun kızlar yaa bn şimdi bunu haftaya kadar kafama cok takarım belki 2 güne gider yine yaptırırım ama önmli olan 21. gün sonucuymuş anladığım kadarıyla.. içim içimi yiyo kevgire dödüm zaten..

HELP ME...

Selam kızlar aklımda kaldgınca yazıyım malum telden pc gıbı olmuyor...
JOLLYM bende aynen 112ye katılıyorum.okudugum anda byle yavas gelısmesının daha ıyı olacagını dusundum.hemen ve fazla yumurta gelısımını ıyı olmuyo bılıyosun hıc bozma moralını kuzum.
112cim haftaya ıns bebişin kesesıde görunur cnm.duamdasn.
YENİ AŞILAMA YAPTIRAN GÜN SAYAN HERKESE RABBİM FERAHLIK,SABIR VE HAYIRLI SONUÇLAR VERSİN INSALLAH.BU YIL BITMEDEN HEPIMIZ HAMİŞ OLURUZ.

canım arkadaşım çok teşekkür ediyorum moralime ve kendime dikkat etmeye çalışıyorum
çok haklısın canım içimizden gelenlerde umudun sesi sonuçta ve ben bu ay iç sesimi dinleyerek aşılama sonrası ara verme kararı aldım. diğer ayı beklemeyi düşünüyorum inş.

bu arada 6 ay çok kolay geciyor emin ol ben saydım biliyorum

buarada arkadaslar ben toplu alıntı yapmayı henüz bilmediğim için böyle yorumları peşpeşe sıralıyorum haberiniz olsun

bu perşembe inş.yarınki perşembedir :) cici haberler almayı çokkkkk özledik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…