Mrb kızlar.Bugün kontrolüm vardı.Yumurtam 20,87mm olmuş.Çatlatma iğnemi oldum yarın akşamda aşılamam var.İlk kez aşılama yaptırıyorum ve anlatılamaz bir heyecan içindeyim.Şimdiden sonuç olumsuz olursa üzülmeyeceğim diye kendi kendimi telkin etmeye başladım.Nedense içimde hep olumlu olacak gibi bir his var ama bugüne kadar işlerim genelde ters gittiği için olumsuz olursa üzülmeden ikinciyi deneyeceğim diyorum.Offfff ölücem sanırım heyecandan:18::18:
Cok uzgunum, ben de reglim gecikince umitlenmistim. Yoksa olasiligin yuksek olmadigini biliyordum. Napalim kismetimizde yokmus, Dr ile konustum, adet olmayi bekle, bu ay gecsin, sonraki adetinin 2 veya 3. gunu tupbebek icin gel dedi.
Herseye ragmen moralim bozuk iste. Hepiniz cok sagolun, insallah siz daha sansli olursunuz...
merhaba kızlar,
benim yarın aşılamam olacak çok heyecanlı ver gerginim :18: 1.de böyle olmamıştım 2.aşılamam olacak inş tutar korkuyorum açıkcası :18:
bir de yarın öğretmenler günü ve bende öğretmenimtutarsa benim için şu ana kadar aldığım en mükemmel hediye olacak
nolur dua edin benim için hayırlısıyla iyi geçer aşılamam ve tutar
canım benim yorumunu okurken çok duygulandım bende öğretmenim :) inş.yarın hayatının en anlamlı hediyesini verir Rabbimiz sanabebişine de anlatırsın onun daha anlamlı bir armağan olduğunu inş.
inşallah canım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin....
cnm ne kadar güzel umut oldun bizlere,çok sevindim senin adına,inş rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı,bebişinin mis kokusunu duymayı nasip eder sana..!bizlere de dua etmeyi unutma olurmu,hamilelerin duası kabul olurmuş cnm..
İnş. hamişsindir arkadaşımm. Büyük güne 2 gün kalmış umut olursun bizede
Ayy kuzumm heyecanlıyım bende birazz. Çarşamba kontrole kadarda devam edicek sanırım. C.tesi gittiğimde fırlayan 1 yumurta var dedi. 1-2 tane daha vardı ama çok minnaklardı. Bende aşılama yine 2 yumurtayla olsun istiyorum çokk hayırlısı bakalım c.tesine yetişir inş.
Şifa olur inş. hayıt tohumuda. Böyler şeyleri inanarak kullanıldığında bile işe yarayacağını düşünüyorum. Sonuçta hormonlarımızı dahi beynimiz üretiyor. Bir an evvel hastalanırsın inş.cnmm çok bekletme bizi birlikte gün sayıcazz :)
slm kızlar sana katılıyorum hamılelerın duaları kabul olurmus lütfen hamıle olanlar dua etsınler bızlere 21 kasımda ıkıncı asılamam yapıldı beklemeye gectık ınsallah güzel sonuclar alırım allahın ıznıyle dualarım hepınız ıcın kızlar ben bır aydır her gün 1000 tane ya evvel.........707 tane ya varıs okuyorum cocuk ıcın okunuyormus ınsallah olur dualarım kabul olur amın amın amın
canım benim sonucu şimdi öğrendim, hayrımızı istemiştik demekki bu hayırlı olan :) tüp bebeğe inş.birlikte başlarız birlikte gün sayarız bende diğer adetimin 2.günü inş.başlıyacağım canım
hepimiz sanşlıyıııızzzzzzzzzz olacak inş.o la cak
Kızlar aşılama sonrasında sizinde ilk günler akıntı ve kasık ağrısı şikayetiniz oldu mu?Birde aşılaması tutan arkadaşlar varsa topicte siz bekleme sürecinde neler yaşadınız? Tuttuğuna dair ne gibi belirtiler yaşanıyor adet gecikmesi öncesinde?
Sedacım belirtiler herkese göre değişiyor. ben tam adet olacağım gün yani 12. gün öğrendim meleğimin aslında benimle olduğunuBazı arkadaşlar ilacın etkisiyle mide bulantısı baş dönmesi falan yaşamışlar. Bende bunların hiçbiri olmadı. Tek belirti göğüslerimin dolgunlaşmasıydı hala da öyle çok şükür.. Ailemden çok uzaktayım o yüzden bulantı yaşamamak ve rahat geçirmek için dua ediyorum.. Yarın muayene günümüz bebişimizle ilk buluşmamızz olacak İnşallah Rabbim sizlere de tattırır bu duyguyu
Aminnnn canım...Benim adet başlangıcı ile test yaptıracağım gün aynı tarihe denk geliyor.Herkes de böyle denk geliyor mu acaba?6 Aralık tarihini sabırsızlıkla bekliyorum ama hala rüyada gibiyim uyanamadım desem yeridir.Sanki aşılama hiç olmamışım gibi sadece test günü aklıma geldikçe acaba diyorum ya tutarsaİnşallah ben ve benim gibi bekleme sürecinde olanlar bebişlerimizin haberini alırız tez zamanda.Sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde bebişine kavuşman dileğiyle canım...Sevgiyle kal:)
Sedacım belirtiler herkese göre değişiyor. ben tam adet olacağım gün yani 12. gün öğrendim meleğimin aslında benimle olduğunuBazı arkadaşlar ilacın etkisiyle mide bulantısı baş dönmesi falan yaşamışlar. Bende bunların hiçbiri olmadı. Tek belirti göğüslerimin dolgunlaşmasıydı hala da öyle çok şükür.. Ailemden çok uzaktayım o yüzden bulantı yaşamamak ve rahat geçirmek için dua ediyorum.. Yarın muayene günümüz bebişimizle ilk buluşmamızz olacak İnşallah Rabbim sizlere de tattırır bu duyguyu
canım merhaba;
benim aşılamam 11.günümde oldu, kısmetse sonucum da 2 aralıkta yani 24.gün belli olacak. normalde regl periyodum
26-27 gün diliminde olduğu için, önceden bir sürpriz olmazsa reglim olmadan durumum belli olacak.
inşallah pozitif sonuçlar almak kısmet olur...
Canım benim aşılamamda 11.günümde oldu(adet başlangıcını 1.gün kabul ediyorum)Senin nerdeyse bir haftan kalmış.Benden bir hafta öndesin:) İnşallah hayırlı haberlerini alırız bizlerede moral vermiş olursun.
bugün saat 12 de aşılamam yapıldı kasık ve bel ağrım var biraz umarım bu kez tutar kafam karmakarışık hem umutluyum hem korkuyorum :44: bir de yumurtam çatladı mı çatlamadı mı anlayamadım ben ya :44:
Öncelikle aşılaman hayırlı olsun Gülseli.İnşallah pozitif haberlerini alırız 2 hafta sonra.İlk aşılaman değil sanırım.Çatlatma iğnesi yapılmadı mı? Ben 22 Kasımda oldum ilk aşılamamı.Yumurtanın çatlayıp çatlamadığını nasıl anlıyorsun?Benim aşılamanın olduğu akşam ve sonrasındaki gün akıntım ve kasık ağrım çok oldu.Bugün 3.günüm ve normale döndüm hiçbir şey yapılmamış gibi.Özellikle daha önce aşılama yaptıranlar tecrübe sahibi oldukları için daha iyi yorumluyorlar belirtileri.Birde aşılamadan hemen sonra 30 dakika kadar yatırdılar fakat kalktığımda bir an yoğun bir akıntı hissettim.Benide bu çok tedirgin ediyor belki saçma bir düşünce ama acaba tam olarak rahime ulaşmadan gerimi boşaldı diyorum kendi kendime????:44:
Öncelikle aşılaman hayırlı olsun Gülseli.İnşallah pozitif haberlerini alırız 2 hafta sonra.İlk aşılaman değil sanırım.Çatlatma iğnesi yapılmadı mı? Ben 22 Kasımda oldum ilk aşılamamı.Yumurtanın çatlayıp çatlamadığını nasıl anlıyorsun?Benim aşılamanın olduğu akşam ve sonrasındaki gün akıntım ve kasık ağrım çok oldu.Bugün 3.günüm ve normale döndüm hiçbir şey yapılmamış gibi.Özellikle daha önce aşılama yaptıranlar tecrübe sahibi oldukları için daha iyi yorumluyorlar belirtileri.Birde aşılamadan hemen sonra 30 dakika kadar yatırdılar fakat kalktığımda bir an yoğun bir akıntı hissettim.Benide bu çok tedirgin ediyor belki saçma bir düşünce ama acaba tam olarak rahime ulaşmadan gerimi boşaldı diyorum kendi kendime????:44:
Sedacım doktorun ya da hemşire idrara sıkışık olman gerektiğini söyledi mi? Ben de hemşire demişti ben biraz abartıp akşama kadar tuttum kendimi. İdrar torbası sıkıştırıyormuş ve spremlerin dışarı çıkmasını engelliyormuş hemşire öyle demişti. Hiç sıkıntı yapma ben sıkışık olduğum halde az bi miktar geri geldi. Rabbim istedikten sonra olmayacak şey yok. Sen sadece dua et Allahın izniyle anne olacaksın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?