Aşılama Ekim, Kasım, Aralık 2011' de Aşılama Yaptıracak Olanlar Tecrübelerimizi Paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çok geçmiş olsunnn cnm çok teşekkür ederimmm Dualarımız kabul olucak bi gün inşallahh. Psikolojik olarak nasıl hazır hissedersen kendini o zaman git cnm bu çok önemli. Diğer türlü baştan negatifle başlıyoruz çünkü. Tüp bebekte şansın çok yüksek bu sefer gelicek bebik inşş[/QUOTE]

çok teşekkür ederim canım geçmiş oldu bile sizlerinde desteği ve ortak kararımız ile diğer aya kaldı bizim tüp bebişimiz evet canımcım şansımız daha yüksek ve dolayısı ile de umudumuz belkide kendi gelir belli mi olur değil mi
duamdasın arkadasım

merhaba arkadasım :) bende 3 kasımda ilk kez asılama oldum çok iyi anlıyorum seni ilk gece hele öyle sabırsızdım ki içinden ne geçiyorsa ona güven olur mu arkadasım ne güzel olumlu olacağını düşünüyormuşsun bu harikaa

bugüne kadar ters giden işlerine son noktayı da olumlu sonucun kolay inş.canım gün sayalım kac gün varmış bakalım sonucumuza

canım benim sonucu şimdi öğrendim, hayrımızı istemiştik demekki bu hayırlı olan :) tüp bebeğe inş.birlikte başlarız birlikte gün sayarız bende diğer adetimin 2.günü inş.başlıyacağım canım
hepimiz sanşlıyıııızzzzzzzzzz olacak inş.o la cak

canım benim yorumunu okurken çok duygulandım bende öğretmenim :) inş.yarın hayatının en anlamlı hediyesini verir Rabbimiz sana bebişine de anlatırsın onun daha anlamlı bir armağan olduğunu inş.

canım benim yorumunu okurken çok duygulandım bende öğretmenim :) inş.yarın hayatının en anlamlı hediyesini verir Rabbimiz sana bebişine de anlatırsın onun daha anlamlı bir armağan olduğunu inş.

inş canım ne güzel söyledin kısmet bakalım tşk ederim Allah seninde gönlüne göre versin cnm

inşallah canım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin....

kizlar herkezden dua bekliyorum lütfen dua edin bu kez tutar hamileligim bu hafta pazartesi günü yani iki gün önce 2.asilamami yaptirdim pek icimde umut yok ama allahtan umudumu kesmiyorum belkide bebis bize süpriz yapar yeni yil hediyemiz olur allah insallah herkese bekleyen herkese hayirlisini nasip etsin.......insallah okuyan herkes amin desin .......allahim bebek isteyen asilama yaptirip bekleyenleerin hepsinin elini bos cevirme bebeklerini kucaklarina ver benimde insallah AMIN AMIN AMIN

slm kızlar sana katılıyorum hamılelerın duaları kabul olurmus lütfen hamıle olanlar dua etsınler bızlere 21 kasımda ıkıncı asılamam yapıldı beklemeye gectık ınsallah güzel sonuclar alırım allahın ıznıyle dualarım hepınız ıcın kızlar ben bır aydır her gün 1000 tane ya evvel.........707 tane ya varıs okuyorum cocuk ıcın okunuyormus ınsallah olur dualarım kabul olur amın amın amın

Hayit tohumunu nasil kullaniyorsunuz iki gün önce asilamam oldu bu arada 2.asilamam benim bakalim insallah hayirli sonuclar alirim...
ne kadar kullanilmasi gerekiyor nekadar süreli nasil.......

günaydın :)))

bende aşılamaya başladığım günden bu yana 707 tane ya varis okuyorum, hatta aşılama öncesi namaz kılıp, tespih çekip
hastaneye öyle gittim. Umarım Rabbim sesimizi duyar, yardımlarını bizden esirgemez. Yeni yıl müjdesi olarak
eşime bebiş haberi vermeyi öyle çok istiyorumki ((
henüz 6 gün oldu ama içimde nelerin olup bittiğini, tutup tutmadığını, tuttuysada ilermenin nasıl geliştiğini çok merak ediyorum :)))

İlk günler zor geçti ama şimdi atlattım, hatta kendimce belki daha iyi oldu diye bahaneler bulup duruyorum. Hala adet olmadım bugün 6 gün gecikti. Dr ilaç vermedi, sanırım progesteron yüzünden adet olamıyordum. Vücut herhalde tam olarak kurtulunca ondan bir düzene girecek yine. Çünkü normalde saat gibidir benim adetim, çok nadir şaşar.
Bu arada kocaya kürler devam tabi :))
Bir yandan da tupbebek biraz kasıyor beni. Neden bilmiyorum, hepimiz için hayırlısı artık..

Sedacım belirtiler herkese göre değişiyor. ben tam adet olacağım gün yani 12. gün öğrendim meleğimin aslında benimle olduğunu Bazı arkadaşlar ilacın etkisiyle mide bulantısı baş dönmesi falan yaşamışlar. Bende bunların hiçbiri olmadı. Tek belirti göğüslerimin dolgunlaşmasıydı hala da öyle çok şükür.. Ailemden çok uzaktayım o yüzden bulantı yaşamamak ve rahat geçirmek için dua ediyorum.. Yarın muayene günümüz bebişimizle ilk buluşmamızz olacak İnşallah Rabbim sizlere de tattırır bu duyguyu

Aminnnn canım...Benim adet başlangıcı ile test yaptıracağım gün aynı tarihe denk geliyor.Herkes de böyle denk geliyor mu acaba?6 Aralık tarihini sabırsızlıkla bekliyorum ama hala rüyada gibiyim uyanamadım desem yeridir.Sanki aşılama hiç olmamışım gibi sadece test günü aklıma geldikçe acaba diyorum ya tutarsa İnşallah ben ve benim gibi bekleme sürecinde olanlar bebişlerimizin haberini alırız tez zamanda.Sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde bebişine kavuşman dileğiyle canım...Sevgiyle kal:)

canım merhaba;

benim aşılamam 11.günümde oldu, kısmetse sonucum da 2 aralıkta yani 24.gün belli olacak. normalde regl periyodum
26-27 gün diliminde olduğu için, önceden bir sürpriz olmazsa reglim olmadan durumum belli olacak.
inşallah pozitif sonuçlar almak kısmet olur...

Canım benim aşılamamda 11.günümde oldu(adet başlangıcını 1.gün kabul ediyorum)Senin nerdeyse bir haftan kalmış.Benden bir hafta öndesin:) İnşallah hayırlı haberlerini alırız bizlerede moral vermiş olursun.

evet canım benimde regl başlangıcım 9 kasımdı. kısmetse haftaya cuma tahlile gideceğim.
inş canım hepimize hayırlı pozitif sonuçlar almak kısmet olur. hep dua ediyorum ama deneyimleri
okuyunca bazende içimi olumsuzluk kaplıyor. Allahım hepimizin gönlüne göre versin, hep birlikte
mutluluk yaşayalım inş.

bugün saat 12 de aşılamam yapıldı kasık ve bel ağrım var biraz umarım bu kez tutar kafam karmakarışık hem umutluyum hem korkuyorum :44: bir de yumurtam çatladı mı çatlamadı mı anlayamadım ben ya :44:

Öncelikle aşılaman hayırlı olsun Gülseli.İnşallah pozitif haberlerini alırız 2 hafta sonra.İlk aşılaman değil sanırım.Çatlatma iğnesi yapılmadı mı? Ben 22 Kasımda oldum ilk aşılamamı.Yumurtanın çatlayıp çatlamadığını nasıl anlıyorsun?Benim aşılamanın olduğu akşam ve sonrasındaki gün akıntım ve kasık ağrım çok oldu.Bugün 3.günüm ve normale döndüm hiçbir şey yapılmamış gibi.Özellikle daha önce aşılama yaptıranlar tecrübe sahibi oldukları için daha iyi yorumluyorlar belirtileri.Birde aşılamadan hemen sonra 30 dakika kadar yatırdılar fakat kalktığımda bir an yoğun bir akıntı hissettim.Benide bu çok tedirgin ediyor belki saçma bir düşünce ama acaba tam olarak rahime ulaşmadan gerimi boşaldı diyorum kendi kendime????:44:

canım beni aşılamadan sonra yaklaşık 2.5 saat yatırdılar, kalktığımda da geri akıntı gelmedi ama,
aşılamaya girmeden önce doktorum sonrasında bir miktar geri gelirse panik yapma,
ulaşması gerekenler ulaşmış olur, normal bir durum demişti. umarım yardımcı olmuştur.

Sedacım doktorun ya da hemşire idrara sıkışık olman gerektiğini söyledi mi? Ben de hemşire demişti ben biraz abartıp akşama kadar tuttum kendimi. İdrar torbası sıkıştırıyormuş ve spremlerin dışarı çıkmasını engelliyormuş hemşire öyle demişti. Hiç sıkıntı yapma ben sıkışık olduğum halde az bi miktar geri geldi. Rabbim istedikten sonra olmayacak şey yok. Sen sadece dua et Allahın izniyle anne olacaksın inşallah

İnşallah güzelim Allahın izniyle hepimiz bebişlerimize kavuşuruz en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…