bugün saat 12 de aşılamam yapıldı kasık ve bel ağrım var biraz umarım bu kez tutar kafam karmakarışık hem umutluyum hem korkuyorum :44: bir de yumurtam çatladı mı çatlamadı mı anlayamadım ben ya :44:
JOLYMMMM ne günü gtceksn bidaha cnm.gün aşırıysa yarın bakar sanırım.hadı ıns yumoşcuklar büyücek annesi:)
SEDAcım,o gerı gelme olayı sanırım cogumuzda oldu ya bende senin gibi dusunuyodum ama doktorun dedıgı dogru giden gtmistr ztn cnm takılma ona...yanlız şu aşılama işlemini keşke yattıgımız yerde yapabilseler...ben çatalda kaldım 45dk bacaklarım agrıdı cok.
Selam kızlarr,evet ayşem bende merak edıyorum ya sonuc alan yokmu..
MİMOydu sanırım.bugun 9.gun olması gerek.acaba bıdaha yaptrdımı?
GÜLSELİ hayırlı olsun cnm.umarım tutar aşılaman.
NURSİMLAcım,diger aya kaldı tüp demek.hadı hayırlısı cnm ya.ıyı gördum seni,ıns sonuclarda ıyı olacak.
HONEY,adetın yinede cok gecıkmıs ama ya..benim normalde cok gectıgı halde asılamada fazla gecmedı yanı.seninki madem saat gibi neden gelmemis olabilir ki?sana saçma gelebilir ama acaba testi tekrarlasan mı?
GOGİM ugramamışsn cnm iyisndr ınş.msnde de yoksun...adet oldunmu merak ettım.inş bu ay kendılıgınden kalmıs olmanı diliyorum kuzum.
JOLYMMMM ne günü gtceksn bidaha cnm.gün aşırıysa yarın bakar sanırım.hadı ıns yumoşcuklar büyücek annesi:)
SEDAcım,o gerı gelme olayı sanırım cogumuzda oldu ya bende senin gibi dusunuyodum ama doktorun dedıgı dogru giden gtmistr ztn cnm takılma ona...yanlız şu aşılama işlemini keşke yattıgımız yerde yapabilseler...ben çatalda kaldım 45dk bacaklarım agrıdı cok.
Öncelikle aşılaman hayırlı olsun Gülseli.İnşallah pozitif haberlerini alırız 2 hafta sonra.İlk aşılaman değil sanırım.Çatlatma iğnesi yapılmadı mı? Ben 22 Kasımda oldum ilk aşılamamı.Yumurtanın çatlayıp çatlamadığını nasıl anlıyorsun?Benim aşılamanın olduğu akşam ve sonrasındaki gün akıntım ve kasık ağrım çok oldu.Bugün 3.günüm ve normale döndüm hiçbir şey yapılmamış gibi.Özellikle daha önce aşılama yaptıranlar tecrübe sahibi oldukları için daha iyi yorumluyorlar belirtileri.Birde aşılamadan hemen sonra 30 dakika kadar yatırdılar fakat kalktığımda bir an yoğun bir akıntı hissettim.Benide bu çok tedirgin ediyor belki saçma bir düşünce ama acaba tam olarak rahime ulaşmadan gerimi boşaldı diyorum kendi kendime????:44:
Hayırlı olsun cnm hadi bakalım heyecanlı bekleyiş başladı :) Yumurta bugün yarın çatlar çatlamaya yakın aşılama yapılıyor çünkü. Benim dr hemen hemen aşılamadan 12 saat sonra çatlar demişti. Ama her ihtimale karşıda aşılamanın olduğu akşam ve ertesi sabah çalışma verdi :)
cnm ya benim gecen aşılamada 11 den bırden yukselmıstı.ıns 14den de buyuktr kuzum...ay ne bılım öyle bışeye benzemıyodu benım yattıgım çatal.valla kurbanlık gibi ortada bıraktılar kız bacaklar havada:)ay cok acıdılar ama ya..bıdahakıne daha aşılama olmadan söylicem daha duzgun bıyere yatırsnlar aaa!Ahh kuzumm yarın kontrol öğleden sonra. Hiç benimkiler bana büyümüş gelmiyo yahu. 200 'ü dayadık karnım felan hiç şişmedi :)) Geçen sefer içim balon balon olmuştu sanki . 14 mm olsa yarına diyorum pzt anca çatlatma kıvamına gelir.. Tabi 14 olurlarsa :) Hayırlısı artıkk.
Benim dışarı hiç gelmedi bende bekledim ama ..Gelmeside normal demişti dr zaten. Ayyy cnm çatalı inidip altından bişey çekiyolar o yatak gibi oluyo. Hemşireyeye diyeydin keşkee öyle durulurmuu :))
hayırlı olsun cnm ya.gunler gecmek bilmez şmdı.oyalancak bşyler bulursun inş.iyi akşamlar kızlar kimse yok sanırım topikte sürekli okuyorum ama yazamıyorum size
bende ilk aşılamamı oldum bu gün 3. günüm 6 aralıkta sonuç alıcam bakalım hayırlısı olur inş.
allah hepimizin gönlüne göre versin kıslarrr
hayırlı olsun cnm,yumoşlar guzelce büyüsün bebiş gelsin inş.Bende yarın 2 aşılamada ilk iğneme başlıayacağım arkadaşlar allahım yardımcızım olsun...
keske ıyıyım cnım dıyebılseydım gerginim adette olmadım sanırım gerginliğimde o yüzden sinirlerim boşalıyor ağlama krızlerıne gırıyorum sebepsiz((( 1haftadır vardı bu gergınlıgım ama son 2 gundur cok yogun hersey batıyor hersey agır gelıyor kendımı ıyı hıssetmıyorum nedense ayyy senıde bunaltım cnm kusura bakma
iyi akşamlar kızlar kimse yok sanırım topikte sürekli okuyorum ama yazamıyorum size
bende ilk aşılamamı oldum bu gün 3. günüm 6 aralıkta sonuç alıcam bakalım hayırlısı olur inş.
saol canım benim heyecanlıyım bekliyorumbize c.tesinden itibaren gün aşırı dedi doktor şansımızı deniyecez bakalım
senin yumoşlar ne alemde inş hızla büyüyorlardır
keske ıyıyım cnım dıyebılseydım gerginim adette olmadım sanırım gerginliğimde o yüzden sinirlerim boşalıyor ağlama krızlerıne gırıyorum sebepsiz((( 1haftadır vardı bu gergınlıgım ama son 2 gundur cok yogun hersey batıyor hersey agır gelıyor kendımı ıyı hıssetmıyorum nedense ayyy senıde bunaltım cnm kusura bakma
Arkadaşlarım herkese hayırlı cumalar dılerım.
Benim bu ay ılk aşılaamam olucaktı fakat kendımı hazır hıssetmedıgım ıcın gıdemedım.. bir polikistik over sahibiyimbilen bilir işte kullandıgım ılaclar fazlaca yordu bunyemı tam 10 kılo almama sebeb oldular. Şu an çöküntü içindeyim ve aşılamaya gıdemedım.. İyice kötüleşirim diye.. Neyse fazla uzatmadan bu mubarek cuma gununde dualarımız kabul olması nıyetıyle size bi çaydan bahsetmek istiyorum. İsmi ÇAKŞIR..
ÇAKŞIRIN FAYDALARI:
- Erkeklerin sperm sayısını arttırır.
- Döllenme de etkilidir.
- Hücre yenilenmesine yardımcıdır.
- Dolaşım sistemi bozukluklarına iyi gelmektedir.
- Sinirleri güçlendirir.
- Kasları kuvvetlendirir.
- Kas ağrılarını giderir.
- Hiçbir yan etkisi yoktur.
Arkadaşlar Ben 2 aydır kullanıyorum ve yumurta hareketlerım duzelmeye başladı herkese tavsıye edıyorum.. Ben çay olarak kullanıyorum Ama yanında macunu ve 1lt lik çakşır suyuda satılıyo.. artık tercıh sızın.. İsteyenler Çakşır otunun hıkayesını arastırsın ne kadar etkılı oldugunu anlayacaksınız sevgıler......
cnm ya benim gecen aşılamada 11 den bırden yukselmıstı.ıns 14den de buyuktr kuzum...ay ne bılım öyle bışeye benzemıyodu benım yattıgım çatal.valla kurbanlık gibi ortada bıraktılar kız bacaklar havada:)ay cok acıdılar ama ya..bıdahakıne daha aşılama olmadan söylicem daha duzgun bıyere yatırsnlar aaa!
iyi akşamlar kızlar kimse yok sanırım topikte sürekli okuyorum ama yazamıyorum size
arkadaşlar hepinize aşılamalrınızda başarılar diliyorum ben 3 aşılama yaptırdım ama olmadı sonuç...şimdi sziden bişey rica etcem 500 yazin okutuyorum herkes 1 yasin okuyacak rica etsem benim için 1 adet yasin okuyacak olan varmı acaba
En kısa zamanda inş. bebeğine kavuşursun arkadaşım. Ben okurum
Hemşerim yaa bende sende aşılama haberlerini bekliyodumm . Hayırlısı bakalım kendini hazır hissettiğinde yaptırman en doğrusu. Ben kendimi hazır hissediyorumda gerçi yumoşlar hazır hissetmiyormuş bakalım :)) Sen şimdi adet'le birlikte gidicekmisin aşılama için ? Bu otta iyiymiş cnmm eşinede içiriyomusun bundan ? Belkide kendiliğinden gelir bebişinn
Hemşerim yaa bende sende aşılama haberlerini bekliyodumm . Hayırlısı bakalım kendini hazır hissettiğinde yaptırman en doğrusu. Ben kendimi hazır hissediyorumda gerçi yumoşlar hazır hissetmiyormuş bakalım :)) Sen şimdi adet'le birlikte gidicekmisin aşılama için ? Bu otta iyiymiş cnmm eşinede içiriyomusun bundan ? Belkide kendiliğinden gelir bebişinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?