Hemşerim yaa bende sende aşılama haberlerini bekliyodumm . Hayırlısı bakalım kendini hazır hissettiğinde yaptırman en doğrusu. Ben kendimi hazır hissediyorumda gerçi yumoşlar hazır hissetmiyormuş bakalım :)) Sen şimdi adet'le birlikte gidicekmisin aşılama için ? Bu otta iyiymiş cnmm eşinede içiriyomusun bundan ? Belkide kendiliğinden gelir bebişinn
Arkadaşlar merhaba ;bugün test günümdü ve sonuç 16,69 çıktı bunu gördüğüme inanamıyorum .umarım bebeğim bana sımsıkı tutunur da tekrar aynı acıları yaşamam.sizden dualarınızı bekliyorum.inşallah allah hepimize hayırlı evlatlar verir ...
Arkadaşlar merhaba ;bugün test günümdü ve sonuç 16,69 çıktı bunu gördüğüme inanamıyorum .umarım bebeğim bana sımsıkı tutunur da tekrar aynı acıları yaşamam.sizden dualarınızı bekliyorum.inşallah allah hepimize hayırlı evlatlar verir ...
ayyy çok sevindim senin adına canım hayırlı olsunInş bende böyle güzel haberler veririm Dualarım seninle
inşallah değerin yükselir bebeğin seni bırakmaz canım.. Bunu daha önce bnde yasamıstım bnmki düşmüştü.. Allahım inş. Yüzünü güldürür...
canım benimm, hayırlı olsun. rabbim kucagına almayıda nasip eder inşallah. gerçekten çok sevindim bu habere. bizlere bi umut oldu. :))))
tebrik ederim canım, sağlıkla sıhhatle Rabbim kucağına almayı nasip etsin,
bizede o günleri görmek kısmet olur inş:)
canım inş.yükselir değerlerin belki geç döllenmedir,kendine dikkat et ama çok kapdırma canım kendini tamammı,2 gün sık dişini hayırlısını dile olurmu...
Tebrikler canım...İnan ki çok mutlu oluyor ve heyecanlanıyorum böyle hamilelik haberleri alınca.İnşallah bir sonraki kontrolünde değerlerin dahada yükselir,bebeğin sımsıkı tutunur ve 40 hafta boyunca hep seninle olur.Bu mutluluğu benim gibi test için gün sayan tüm bayanların yaşaması dileği ile:
Ecrin seninle test günümüz aynı.Bende 6 aralıkta test yaptırıcam.Benimde ilk aşılamam.Şu an için hiçbirşey hissedemiyorum sanki hiçbirşey yapılmamış gibiyim.Sanırım önümüzdeki haftasonuna doğru heyecan hat safhaya ulaşır.İnşallah güzel sonuçlar alır ve mutlu haberlerimizi birlikte veririz burdan.Allah gönlümüzden geçeni kucağımıza almayı nasip eder inşallah...
merhaba seda
benimde ilk aşılamam canım bende hiç birşey hissetmiyorum sadece bel ağrım ve biraz akıntım var sendede varmı
beraber aynı yolda yürüyoruz inş güzel sonuçlar alırız canım
Benim ilk 3 gün akıntım vardı.Bugün ara ara bel ve kasıklarımda batma hissediyorum onun dışında birşey kalmadı.Bakalım mutlu haberler alabilecekmiyiz???
kızlar Aşılamada kaç iğne yapılıyor acaba?:44:
Kizlar ben 7 kasimda kkinci asilamayi yaptim ve pazartesi gunu testi yaptim pozitif hamileyim cok sukur rabbimi allah nazardan saklasin allah herkese nasip etsin kan sonucum 116 .16 varmi benim gibi olan allah herkese nasip etsin :))
tebrik ederim canım, Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin.
Kizlar ben 7 kasimda kkinci asilamayi yaptim ve pazartesi gunu testi yaptim pozitif hamileyim cok sukur rabbimi allah nazardan saklasin allah herkese nasip etsin kan sonucum 116 .16 varmi benim gibi olan allah herkese nasip etsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?