- Konu Sahibi serap_serap
-
rengly günün bir gün geçtikten sonra idrarda belli oluyor canım rengly gününde bile belli olabilir ama sen genede bir gün geçmesini bekle
bekle bekle şimdi zaman geçmez sende...neyse stres yapma inşallah bebişin seninledir kuzum..
kanda şimdi bile belli olur.hem sabırsızlanıyor insan hemde ödü kopuyor olumsuz birşey görücem diye değilmi :)
benim kocişimde çok sever çocukları nerde bi çocuk görse sever çocuklarda onu seviyor nedense milletin bebk arabasını sürer falan evlendiğimiz günden beri beiş istiyordu söz verdim yılbaşından sonra diye tamam dedi ama bak olmuyor işte nasıl üzülüyorum analatamam 19 eylülde kocişim çok mutlu mucuk mucukuz aşk dolu gülüyo kefi yerinde ama ben mutsuz çünkü yine kırmızıyı yedim ve en zoru ona söylemekti ve söyledim o an sustu hayırlısı olsun dedi ama gözü doldu ağlayamadıda benden fırsat kalmadı çünkü olsun dedi hayırlısı olsun ama gülmeside kalmadı keyfide sanki o biliormuş gibi hep ona soruyorum bizimde bebişimiz olacakmı diye oda herkersinde olacak tabi ama zamanı var diyor bi krede ben nerden bilim de be insan Allahım çok istiyorum ben meleğimi ver bana onu imtihanım bu olmasın rabbim
ben erkek istiyorum kociş kız istiyor ama ben kızım olacakmış gibi hissediyorum kocişte erkek olacakmış hissediyor sabah bahse girdik iphone 5'ineseraaapppppp allah sağlıklı sıhatlı hayırlı bi ewlat wersin inşallah sana... ama bişi sorcam hiç düşündün mü yada içine doğuyomu kızım mı oğlummu olacak acaba die? anneler hissedermiş hep öle derler ama çewremde ki hamilelerin çoğuda bilemedi
ben erkek istiyorum kociş kız istiyor ama ben kızım olacakmış gibi hissediyorum kocişte erkek olacakmış hissediyor sabah bahse girdik iphone 5'ine
valla sağlıklı olsun da ben başka birşey istemiyorum ama kızım olursa söke söke alırım oğlum olursa sana bir oğul verdim ne iphone 5 i derimooo iyiymiş ya
bide kız olursa sendersin senin istediğin oldu ama benm içime doğan oldu oğlun olursa eşin der senn istediğin oldu ama benm içime doğmuştu zaten dieher iki şekildede kaybeden yok bence serap bence sen kaybedersen bu şekilde çamura yatabilirsin
merhaba arkadaşlar,
yeni üye , yeni evli ve yeni yeni bebek isteme düşüncesindeyim bende :)
yeni dedim ama esasen mayısda evlendim , çokda yeni sayılmaz 4 ay kadarcık işte.Bana kalırsa yeni eşime kalırsa bebek hesabı için bayaa oldu evleneli.
Velhasıl bizde yavaştan yavaştan deniyoruz , benimde beklenmeyen adet tarihim 12 ekim :) hayydddii bismillah
Selam kızlar,başlığı görünce geldim hemen konuyu okumadan..
Umutlar Ekime kaldı malesef,hayırlısı artık ne diyim
Hoşgeldiniz kızlar topiğe umarım bu ayda sizin ayınız olur bebiş müjdenizi gelip bizlerle paylaşırsınız...
Hoşbulduk canım,amin inşaallah..
Şuan adetim,biter bitmez kürlere bende başlıyacam.Soğan suyu adetliyken içiliyormuş galiba,bakıcam bakalım :26:
bilmiyorum canım ama herhalde regl bittikten sonra başlanılıyordu yanlış hatırlamıyorsam...Ben hiç yapmadım deneyeceğim ay vazgeçtim sonra hamiş olduğumu öğrendim..
canım olur o sancı yumoşlar çatladı şimdi ağrı sancı ayakalrını sıcak tut ama üşütmeyesin...kızlarrr yaaa regl sancısı gibi sancı var kasığımda daha 9 gün var hastalanmama :s
bilmiyorum canım ama herhalde regl bittikten sonra başlanılıyordu yanlış hatırlamıyorsam...Ben hiç yapmadım deneyeceğim ay vazgeçtim sonra hamiş olduğumu öğrendim..
ben adetliyken içtim ama 4 5 günü gibi başlamıştım.bitmesine yakın yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?