Ekimde Ekeceğiz Bebişimizin Tohumlarını Diyenler!!!!!

seni çok iyi anlıyıorum canımmm en zor kısmı eşlere hastalandıgını söylemek..benim eşimde söylediğim an surat ifadesi değişirdi :S inşallah rabbim duyar sesimiz tatlımm

ben erkek istiyorum kociş kız istiyor ama ben kızım olacakmış gibi hissediyorum kocişte erkek olacakmış hissediyor sabah bahse girdik iphone 5'ine

ben erkek istiyorum kociş kız istiyor ama ben kızım olacakmış gibi hissediyorum kocişte erkek olacakmış hissediyor sabah bahse girdik iphone 5'ine

ooo iyiymiş ya

bide kız olursa sendersin senin istediğin oldu ama benm içime doğan oldu oğlun olursa eşin der senn istediğin oldu ama benm içime doğmuştu zaten die her iki şekildede kaybeden yok bence serap bence sen kaybedersen bu şekilde çamura yatabilirsin

merhaba arkadaşlar,
yeni üye , yeni evli ve yeni yeni bebek isteme düşüncesindeyim bende :)

yeni dedim ama esasen mayısda evlendim , çokda yeni sayılmaz 4 ay kadarcık işte.Bana kalırsa yeni eşime kalırsa bebek hesabı için bayaa oldu evleneli.
Velhasıl bizde yavaştan yavaştan deniyoruz , benimde beklenmeyen adet tarihim 12 ekim :) hayydddii bismillah

valla sağlıklı olsun da ben başka birşey istemiyorum ama kızım olursa söke söke alırım oğlum olursa sana bir oğul verdim ne iphone 5 i derim yatarım çamura...

Selam kızlar,başlığı görünce geldim hemen konuyu okumadan..

Umutlar Ekime kaldı malesef,hayırlısı artık ne diyim

Selam kızlar,başlığı görünce geldim hemen konuyu okumadan..

Umutlar Ekime kaldı malesef,hayırlısı artık ne diyim

Hoşgeldiniz kızlar topiğe umarım bu ayda sizin ayınız olur bebiş müjdenizi gelip bizlerle paylaşırsınız...

Hoşbulduk canım,amin inşaallah..

Şuan adetim,biter bitmez kürlere bende başlıyacam.Soğan suyu adetliyken içiliyormuş galiba,bakıcam bakalım :26:

bilmiyorum canım ama herhalde regl bittikten sonra başlanılıyordu yanlış hatırlamıyorsam...Ben hiç yapmadım deneyeceğim ay vazgeçtim sonra hamiş olduğumu öğrendim..

bilmiyorum canım ama herhalde regl bittikten sonra başlanılıyordu yanlış hatırlamıyorsam...Ben hiç yapmadım deneyeceğim ay vazgeçtim sonra hamiş olduğumu öğrendim..

Benimde tam bilgim yok,araştırıcam bakalım biraz canım.Yine forumda bişey daha okumuştum,onuda uygulamayı düşünüyorum.Çörekotunu gözümün önüne koydum mutfağa,girip çıktıkça dua ederek yiyorum Canım sen kaçıncı denemende kaldın peki :26:

bilmiyorum canım araştırıp başlayacaktım işte sonra vazgeçtim doktor yumurtaların harika deyince bende incir yedim bol bol yaşını.bu ayda olmazsa başlayayım dedim ...
ben adetliyken içtim ama 4 5 günü gibi başlamıştım.bitmesine yakın yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…