- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.141
ne kadar korkutmuş bu kadın seni...
Belli bahalı
anlatılmaz yaşanır , korkmak değilde bi atasözümüz varya ite dalancağına çalıyı dolan diye aynen çalı arayışındayım , yoksa bende çirkefleşirim de çirkefleşmek istemiyom
Serom nasılsın .....
iyiyim canım ne olsun sen nasılsın
hele bekle ya dün o markaya baktım da nette pek memnun değiller kullananlar..iyidir canım bendede herşey aynı sabah test yaptım yine quick le negatif artık doktorada gidesim yok kesin stres bu ya ....
düzenli mi canım adet döngünGunaydın kızlar benim dün bat ımdı dayanamadm sabah test yaptım negatıferken mı davrandım ki
hele bekle ya dün o markaya baktım da nette pek memnun değiller kullananlar..
ya başka bir test al zırlama hemen kendindee diyorsun ilk çizgi bile belirmiyor diyeya ovu testi gibi değil zaten gebelikleri 5 dk dan sonra çıkan sonuçları kaale almayın diyolar bunda 5 dk da kontrol çizgisi bile kızarmıyo , ya stresten benimki yada yine kimyasal değer yine düşük iki türlüde hüsrandayım afff aff
bekle bugün de canım yarın sabah bir daha tekrarlarsın...Düzenlidir canım
ya başka bir test al zırlama hemen kendindee diyorsun ilk çizgi bile belirmiyor diye
bekle bugün de canım yarın sabah bir daha tekrarlarsın...
ben de de yoktu belirti üstelik sivilcelerim çıkmıştı halende devam ediyor sivilcelenmegeç beliriyo ama belirince herhangi bişey yok , zaten herhangi belirtimde yok ya ....
ben de de yoktu belirti üstelik sivilcelerim çıkmıştı halende devam ediyor sivilcelenme
niye kafaya takıyon kibenim diğerinde bi kasık ağrısıydı idrara çıkmaydı bişeyler vardı bunda hiç bişey yok ne adet geliyorum diyo ne başka bişey benim burdaki şırpıntı strese soktu başka bişey değil şuan izin alıp gitsem olay olacak diye bile stres oluyom ....
niye kafaya takıyon ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?