Ekimde Ekeceğiz Bebişimizin Tohumlarını Diyenler!!!!!

Gunaydın kızlar benim dün bat ımdı dayanamadm sabah test yaptım negatıf erken mı davrandım ki

hele bekle ya dün o markaya baktım da nette pek memnun değiller kullananlar..

ya ovu testi gibi değil zaten gebelikleri 5 dk dan sonra çıkan sonuçları kaale almayın diyolar bunda 5 dk da kontrol çizgisi bile kızarmıyo , ya stresten benimki yada yine kimyasal değer yine düşük iki türlüde hüsrandayım afff aff

ya başka bir test al zırlama hemen kendindee diyorsun ilk çizgi bile belirmiyor diye

Düzenlidir canım
bekle bugün de canım yarın sabah bir daha tekrarlarsın...

benim diğerinde bi kasık ağrısıydı idrara çıkmaydı bişeyler vardı bunda hiç bişey yok ne adet geliyorum diyo ne başka bişey benim burdaki şırpıntı strese soktu başka bişey değil şuan izin alıp gitsem olay olacak diye bile stres oluyom ....
ben de de yoktu belirti üstelik sivilcelerim çıkmıştı halende devam ediyor sivilcelenme

niye kafaya takıyon ki

niye kafaya takıyon ki

anlamıyorsun inan yapılanlar imalı direkt yapılsa sende ona göre davranırsın bu resmen ayaklı gazete sinsi anca adamı strese sokuyo böyle , işin kötü tarafı buraya gelmeden önceki kurumum böyle olsa derim her yer öyle böyle olmayınca iyice batıyo hareketleri , sen 3 dk geciksen şikayet edilirmisin bu 3 dk da da abartı yok o kadar söyleyim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…