- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.161
niye kafaya takıyon ki
sizde onu şikayet edin bir iki defa bak ki daha eder mi?uyuz şey...anlamıyorsun inan yapılanlar imalı direkt yapılsa sende ona göre davranırsın bu resmen ayaklı gazete sinsi anca adamı strese sokuyo böyle , işin kötü tarafı buraya gelmeden önceki kurumum böyle olsa derim her yer öyle böyle olmayınca iyice batıyo hareketleri , sen 3 dk geciksen şikayet edilirmisin bu 3 dk da da abartı yok o kadar söyleyim ...
doktorum 11-12-13-ünde hastane de yokmuş şimdi ben ne yapayım?
sizde onu şikayet edin bir iki defa bak ki daha eder mi?uyuz şey...
bir iki kere tersle bakalım ne diyecek durumu ne olacak...işin ilginç tarafı çocuk artık kurtuluş gibi gelmeye başladı ayrılırım izne dönüşte belki yerim değişir diye ....
haklısın ama bazen de hak edene haddini bildireceksin ki daha dil uzatmasın...bazı şeyler insanın fıtratında olacak ya olmuyo işte.....
yarın varmış pazartesi de belli değil perşembe günü arayacağım eğer pazartesi orada ise gideceğim yoksa boşuna gitmenin bir anlamı yok...bi hafta rapor al git maraşa doktorun ne zaman müsaitse görünürsün
haklısın ama bazen de hak edene haddini bildireceksin ki daha dil uzatmasın...
yarın varmış pazartesi de belli değil perşembe günü arayacağım eğer pazartesi orada ise gideceğim yoksa boşuna gitmenin bir anlamı yok...
canlarım hamileyimmmmmmmmmmmmm[/QUOTE
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
canlarım hamileyimmmmmmmmmmmmm
canlarım hamileyimmmmmmmmmmmmm[/QUOTE
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
teşekkür ederim kızlar allah sizede nasip etsin inşallah canlarımallahım sağlıklık sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inş.. Darısı tüm isteyenlere...
canım ilk önce çok silik çıkıyo o yüzden farkedemiyoruz ama zaman geçtikçe koyulaşıyo bence tekrarla testiniSLM KIZLAR bugün gebelik testi yaptım ilk 2 dk bişey cıkmadı 10 dk sonra tekrar baktım silik çıkmış acaba 10 dk dan sonraki sonuç işe yarar mı :)
sen de bendensin desene sabır fazla ama doldu mu da hiç birşeyi gözüm görmez...işte bıçağın kemiğe dayanması gerek ki ses çıkarasın bende bekliyom sabrımın son sınırını , işin kötüsü ben patlayınca kötü patlıyom ...
kız sıkıntı yok sadece pıtpıtlara gidecektim duyacaktım bebişimin ilk sesini....çok sıkıntın var mı şikayetin , yoksa otur aşağı eskiden doğumda görüyolarmış doktoru oda belki
üzülmek yok canım bak ne güzel hasta olabiliyorsun hamile kalma şansın var nice arkadaş tanıdık burada hasta olmak için neler yapıyorlar..kırmızılar geldi ufff moralım çok bozuldu ya
ayyyy ayyyyy ayyyy ikinci hamişimiz de geldi desene...canlarım hamileyimmmmmmmmmmmmm
canlarım hamileyimmmmmmmmmmmmm
regly ne kadar geçti canım 10 dakika sonra çıktıysa doğru ama 20 dakika sonra falan baktıysan dikkate alma derim.aslında çok kısa bir süre sonra renk değişmesi gerekiyorSLM KIZLAR bugün gebelik testi yaptım ilk 2 dk bişey cıkmadı 10 dk sonra tekrar baktım silik çıkmış acaba 10 dk dan sonraki sonuç işe yarar mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?