Ekimde Ekeceğiz Bebişimizin Tohumlarını Diyenler!!!!!

sizde onu şikayet edin bir iki defa bak ki daha eder mi?uyuz şey...

SLM KIZLAR bugün gebelik testi yaptım ilk 2 dk bişey cıkmadı 10 dk sonra tekrar baktım silik çıkmış acaba 10 dk dan sonraki sonuç işe yarar mı :)

SLM KIZLAR bugün gebelik testi yaptım ilk 2 dk bişey cıkmadı 10 dk sonra tekrar baktım silik çıkmış acaba 10 dk dan sonraki sonuç işe yarar mı :)
canım ilk önce çok silik çıkıyo o yüzden farkedemiyoruz ama zaman geçtikçe koyulaşıyo bence tekrarla testini

işte bıçağın kemiğe dayanması gerek ki ses çıkarasın bende bekliyom sabrımın son sınırını , işin kötüsü ben patlayınca kötü patlıyom ...
sen de bendensin desene sabır fazla ama doldu mu da hiç birşeyi gözüm görmez...

çok sıkıntın var mı şikayetin , yoksa otur aşağı eskiden doğumda görüyolarmış doktoru oda belki
kız sıkıntı yok sadece pıtpıtlara gidecektim duyacaktım bebişimin ilk sesini....

kırmızılar geldi ufff moralım çok bozuldu ya
üzülmek yok canım bak ne güzel hasta olabiliyorsun hamile kalma şansın var nice arkadaş tanıdık burada hasta olmak için neler yapıyorlar..

canlarım hamileyimmmmmmmmmmmmm
ayyyy ayyyyy ayyyy ikinci hamişimiz de geldi desene...

regly ne kadar geçti canım 10 dakika sonra çıktıysa doğru ama 20 dakika sonra falan baktıysan dikkate alma derim.aslında çok kısa bir süre sonra renk değişmesi gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…