Ekimde Ekeceğiz Bebişimizin Tohumlarını Diyenler!!!!!

kırmızılar geldi ufff moralım çok bozuldu ya

canım seni en iyi biz anlarız.hepimiz aynı beklenti içerisindeyiz.çok umutlanıyoruz ama napıcaksın herşey Allah tan ben ilk gebeliğimde hemen hamile kaldım ama noldu sonuç hüsran.karnımda öldü aldırmak zorunda kaldım.sağlıkla sıhatle olsunda geç olsun yeterki.sen gönlünü ferah tut.birdahakine inşallah.

canlarım hamileyimmmmmmmmmmmmm

hayırlı olsunnnnn sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhh

slm kızlar bugün gebelik testi yaptım ilk 2 dk bişey cıkmadı 10 dk sonra tekrar baktım silik çıkmış acaba 10 dk dan sonraki sonuç işe yarar mı :)

yarın sabah idrarınla tekrarla beta çabuk yükseldiği için bu sefer daha çabuk belirginleşecektir. Inşallah hamişsindir canım....

sen de bendensin desene sabır fazla ama doldu mu da hiç birşeyi gözüm görmez...

Kız sıkıntı yok sadece pıtpıtlara gidecektim duyacaktım bebişimin ilk sesini.....

sabırlıyımdır ama kafamın tasını attırmasınlar o zamannn

Sen diyodun bayram için zaten gidilecek o yüzden o zamanı bekliycem diye maraşa gidip geri döneceksen yorma bebişini o kadar azıcık daha dayan

slm kızlar yardım edermisin 3 buçuk aylık bebeğim karnımda öldü kürtaj oldum bugün 1 buçuk ay oldu hala adet olmadım dün çok çok azz bi kahverengi leke oldu korunmadım hamile kalmışmıyımdır yoksa adet olurmuyum 2 yıldır bebeğim olmuyordu çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım

canım zaten 45 gün falan oluyor regly olman.hamile kalmışta olabilşrsin korunmadıysan tabi ama rengly 45 50 gü normal gelmemesi.ama eğer hamile kalmışsan bile belli olur test yapsana.

inşallah canımmmm günüm değil daha 2 gün var ama sabırsızlıktan yaptım.

40 güne kadar normal diyolar geç adet olabilirsin, ama korunmadıysan hamilede kalabilirsin düşüğün bi ayağı içerde diyolar

inşallah canımmmm günüm değil daha 2 gün var ama sabırsızlıktan yaptım.

gününü bekle o zaman canım kesin olur hem , inşallah hamilesindir , ben 3. Günüm test negatif ne gelen ne gidenim var ben daha karışığım

pofss irem kız ben doğuramadan kalpten gitcem herhalde ben evlenirken bile bu kdr heyecanlanmadım anem adet günü gelsin die bekliorum ama belirti yok kafam atıo agresife bağladım herifle kavga ediom dünden beri

pofss irem kız ben doğuramadan kalpten gitcem herhalde ben evlenirken bile bu kdr heyecanlanmadım anem adet günü gelsin die bekliorum ama belirti yok kafam atıo agresife bağladım herifle kavga ediom dünden beri

biz hamile kalsak adamlar baba olmaktan çok bizim bu hallerimizden kurtulacağına sevincekler eşim sabah bana diyo ki test yapma moralimiz bozulyo biliyo ben bozuk plağa döncem

biz hamile kalsak adamlar baba olmaktan çok bizim bu hallerimizden kurtulacağına sevincekler eşim sabah bana diyo ki test yapma moralimiz bozulyo biliyo ben bozuk plağa döncem

aynen 2 ay önce çok belirtim vardı adet olunca çok ağladım o da ben ağlayınca çok ağladı yine öle olucam sanıo çok takıo kafasına oda.Dün dio ben oğlum olursa topçu yapcam yatakta konuşuoduk gece.Dedim anem hele bi olsun topcumu oluo popcumu napıosan yab

SLM KIZLAR bugün gebelik testi yaptım ilk 2 dk bişey cıkmadı 10 dk sonra tekrar baktım silik çıkmış acaba 10 dk dan sonraki sonuç işe yarar mı :)
canım daha 2 günün varmışazcık daha bekle yarın sabah ilk idrarla bir daha dene

Doğrudur serapcım da işte üzülüyorum bende o mutlu haberi alayım bian önce diye
canım bende bekledim 7 ay bende biliyorum o beklemenin her bekleyişin sonunda hüsrana uğramanın ne demek olduğunu ama şükretmem gerektiğini en azından yumurtladığım için çok şanslı olduğumu doktor bana söylemişti.Bir an durdum düşündüm ne kadar hastam var dedi resmen menapozu yaşıyorlar deyince.....

ya bayram tatilini uzatmadılar ya 6 gün yaptılar 10 gün olsaydı o şekilde olacaktı ya da pıtpıtlar bayramdan sonraya kalacak...

canım geciikme olabilir kuzenimden biliyorum ama kürtaj olduktan sonra da hamile kaldı ve sadece bir ilişkiyle bununda şahidiyim...

heriflerle kavga etmek moda oldu canım bu günlerde bende yanımdayken bayağı bir fırçaladım...

ya bayram tatilini uzatmadılar ya 6 gün yaptılar 10 gün olsaydı o şekilde olacaktı ya da pıtpıtlar bayramdan sonraya kalacak...

...
sende bayramdan önceye 2 gün rapor al 10 güne çıkar her aklımı sana mı vereyim

benimkinin topundan çok çekiyom , öyle napıyosan yap falanda diyemem o ben kadar uğraşmıyo stres olmuyo 9 ay taşımayacak bebeğimin %1 anca onun kullanımında

canım yoğurtlu çorba istiyor kız...

çokta güzel yaparım dövmelimi istersin hafif olsun istersin pirinçli mi olsun

sende bayramdan önceye 2 gün rapor al 10 güne çıkar her aklımı sana mı vereyim
kız sanki ben düşünemiyorum rapor aldığımız zaman soruşturma geçiriyoruz...Zaten öyle dönemlerde vermiyorlar doktorlarda rapor falan geçen yıl da 10 kasıma denk gelmişti vermedi doktorlar şube müdürleri gelip tek tek okul dolaştılar isim alındı ve soruşturma başlatıldı...

çokta güzel yaparım dövmelimi istersin hafif olsun istersin pirinçli mi olsun
ayyy dövmeli olursa makbule geçer...

pirinçli çabuk olurdu, bekle o zaman dövmeyi ıslatayım kızım sizin işte ayrı ilginç o zaman okuldaki hoca arkadaşın sana kafa izni versin

pirinçli çabuk olurdu, bekle o zaman dövmeyi ıslatayım kızım sizin işte ayrı ilginç o zaman okuldaki hoca arkadaşın sana kafa izni versin
daha çocuklar bile tam değil 5-6 tane öğrenci geliyor..Kafa izni benim elimde canım müdür benim ben hep ona veriyorum kafa izni ama kendime gelince çok cimri oluyorum nedense...

daha çocuklar bile tam değil 5-6 tane öğrenci geliyor..Kafa izni benim elimde canım müdür benim ben hep ona veriyorum kafa izni ama kendime gelince çok cimri oluyorum nedense...

o zaman sen kafa iznini 30 ekime ver soruşturma riskide olmaz , elini cimri alıştırma ver gitsin

o zaman sen kafa iznini 30 ekime ver soruşturma riskide olmaz , elini cimri alıştırma ver gitsin
doktorla görüştüm kız veririm dedi rapor

hamileylede bu muhabbetler olmaz ama tarhananız nasıl sizin, salçalı toz gibi olandan mı , bizim tarhana yoğurtlu dövmelidir yoğurt çorbası gibi olur ....
ya ben tarhana pek sevmem ama kayınvalidemler yoğurtlu olanından yaparlar bizlerde pek yoktur erzurumda yani...

doktorla görüştüm kız veririm dedi rapor

ya ben tarhana pek sevmem ama kayınvalidemler yoğurtlu olanından yaparlar bizlerde pek yoktur erzurumda yani...

ne zamana alcan raporu şimdi, bizim tarhana salçalı olmadığı için ben çok severim aynı yoğurtlu çorba gibi zaten ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…