- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.181
kırmızılar geldi ufff moralım çok bozuldu ya
canlarım hamileyimmmmmmmmmmmmm
slm kızlar bugün gebelik testi yaptım ilk 2 dk bişey cıkmadı 10 dk sonra tekrar baktım silik çıkmış acaba 10 dk dan sonraki sonuç işe yarar mı :)
sen de bendensin desene sabır fazla ama doldu mu da hiç birşeyi gözüm görmez...
Kız sıkıntı yok sadece pıtpıtlara gidecektim duyacaktım bebişimin ilk sesini.....
slm kızlar yardım edermisin 3 buçuk aylık bebeğim karnımda öldü kürtaj oldum bugün 1 buçuk ay oldu hala adet olmadım dün çok çok azz bi kahverengi leke oldu korunmadım hamile kalmışmıyımdır yoksa adet olurmuyum 2 yıldır bebeğim olmuyordu çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım
hayırlı olsunnnnn sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhh
yarın sabah idrarınla tekrarla beta çabuk yükseldiği için bu sefer daha çabuk belirginleşecektir. Inşallah hamişsindir canım....
sabırlıyımdır ama kafamın tasını attırmasınlar o zamannn
Sen diyodun bayram için zaten gidilecek o yüzden o zamanı bekliycem diye maraşa gidip geri döneceksen yorma bebişini o kadar azıcık daha dayan
slm kızlar yardım edermisin 3 buçuk aylık bebeğim karnımda öldü kürtaj oldum bugün 1 buçuk ay oldu hala adet olmadım dün çok çok azz bi kahverengi leke oldu korunmadım hamile kalmışmıyımdır yoksa adet olurmuyum 2 yıldır bebeğim olmuyordu çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım
inşallah canımmmm günüm değil daha 2 gün var ama sabırsızlıktan yaptım.
pofss irem kız ben doğuramadan kalpten gitcem herhalde ben evlenirken bile bu kdr heyecanlanmadım anem adet günü gelsin die bekliorum ama belirti yok kafam atıo agresife bağladım herifle kavga ediom dünden beri
biz hamile kalsak adamlar baba olmaktan çok bizim bu hallerimizden kurtulacağına sevinceklereşim sabah bana diyo ki test yapma moralimiz bozulyo biliyo ben bozuk plağa döncem
canım daha 2 günün varmışazcık daha bekle yarın sabah ilk idrarla bir daha deneSLM KIZLAR bugün gebelik testi yaptım ilk 2 dk bişey cıkmadı 10 dk sonra tekrar baktım silik çıkmış acaba 10 dk dan sonraki sonuç işe yarar mı :)
canım bende bekledim 7 ay bende biliyorum o beklemenin her bekleyişin sonunda hüsrana uğramanın ne demek olduğunu ama şükretmem gerektiğini en azından yumurtladığım için çok şanslı olduğumu doktor bana söylemişti.Bir an durdum düşündüm ne kadar hastam var dedi resmen menapozu yaşıyorlar deyince.....Doğrudur serapcım da işte üzülüyorumbende o mutlu haberi alayım bian önce diye
ya bayram tatilini uzatmadılar ya 6 gün yaptılar 10 gün olsaydı o şekilde olacaktı ya da pıtpıtlar bayramdan sonraya kalacak...sabırlıyımdır ama kafamın tasını attırmasınlar o zamannn
Sen diyodun bayram için zaten gidilecek o yüzden o zamanı bekliycem diye maraşa gidip geri döneceksen yorma bebişini o kadar azıcık daha dayan
canım geciikme olabilir kuzenimden biliyorum ama kürtaj olduktan sonra da hamile kaldı ve sadece bir ilişkiyle bununda şahidiyim...slm kızlar yardım edermisin 3 buçuk aylık bebeğim karnımda öldü kürtaj oldum bugün 1 buçuk ay oldu hala adet olmadım dün çok çok azz bi kahverengi leke oldu korunmadım hamile kalmışmıyımdır yoksa adet olurmuyum 2 yıldır bebeğim olmuyordu çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım
heriflerle kavga etmek moda oldu canım bu günlerde bende yanımdayken bayağı bir fırçaladım...pofss irem kız ben doğuramadan kalpten gitcem herhalde ben evlenirken bile bu kdr heyecanlanmadım anem adet günü gelsin die bekliorum ama belirti yok kafam atıo agresife bağladım herifle kavga ediom dünden beri
sende bayramdan önceye 2 gün rapor al 10 güne çıkar her aklımı sana mı vereyimya bayram tatilini uzatmadılar ya 6 gün yaptılar 10 gün olsaydı o şekilde olacaktı ya da pıtpıtlar bayramdan sonraya kalacak...
...
aynen 2 ay önce çok belirtim vardı adet olunca çok ağladım o da ben ağlayınca çok ağladı yine öle olucam sanıo çok takıo kafasına oda.Dün dio ben oğlum olursa topçu yapcam yatakta konuşuoduk gece.Dedim anem hele bi olsun topcumu oluo popcumu napıosan yab
canım yoğurtlu çorba istiyor kız...
kız sanki ben düşünemiyorum rapor aldığımız zaman soruşturma geçiriyoruz...Zaten öyle dönemlerde vermiyorlar doktorlarda rapor falan geçen yıl da 10 kasıma denk gelmişti vermedi doktorlar şube müdürleri gelip tek tek okul dolaştılar isim alındı ve soruşturma başlatıldı...sende bayramdan önceye 2 gün rapor al 10 güne çıkar her aklımı sana mı vereyim
ayyy dövmeli olursa makbule geçer...çokta güzel yaparım dövmelimi istersin hafif olsun istersin pirinçli mi olsun
kız sanki ben düşünemiyorum rapor aldığımız zaman soruşturma geçiriyoruz...Zaten öyle dönemlerde vermiyorlar doktorlarda rapor falan geçen yıl da 10 kasıma denk gelmişti vermedi doktorlar şube müdürleri gelip tek tek okul dolaştılar isim alındı ve soruşturma başlatıldı...
ayyy dövmeli olursa makbule geçer...
daha çocuklar bile tam değil 5-6 tane öğrenci geliyor..Kafa izni benim elimde canım müdür benimpirinçli çabuk olurdu, bekle o zaman dövmeyi ıslatayımkızım sizin işte ayrı ilginç o zaman okuldaki hoca arkadaşın sana kafa izni versin
ben anlamam ben dövmeli istiyorum...pirinçli çabuk olurdu, bekle o zaman dövmeyi ıslatayımkızım sizin işte ayrı ilginç o zaman okuldaki hoca arkadaşın sana kafa izni versin
daha çocuklar bile tam değil 5-6 tane öğrenci geliyor..Kafa izni benim elimde canım müdür benimben hep ona veriyorum kafa izni ama kendime gelince çok cimri oluyorum nedense...
ben anlamam ben dövmeli istiyorum...
doktorla görüştüm kız veririm dedi raporo zaman sen kafa iznini 30 ekime ver soruşturma riskide olmaz , elini cimri alıştırmaver gitsin
ya ben tarhana pek sevmem ama kayınvalidemler yoğurtlu olanından yaparlar bizlerde pek yoktur erzurumda yani...hamileylede bu muhabbetler olmaz ama tarhananız nasıl sizin, salçalı toz gibi olandan mı , bizim tarhana yoğurtlu dövmelidir yoğurt çorbası gibi olur ....
doktorla görüştüm kız veririm dedi rapor
ya ben tarhana pek sevmem ama kayınvalidemler yoğurtlu olanından yaparlar bizlerde pek yoktur erzurumda yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?