Ekimde Ekeceğiz Bebişimizin Tohumlarını Diyenler!!!!!

ne zamana alcan raporu şimdi, bizim tarhana salçalı olmadığı için ben çok severim aynı yoğurtlu çorba gibi zaten ...
şimdi almayacağım bayramdan önceki pazartesi ve salı için ...Bizde ayran aşı vardır ayranla yapılır bende onu çok severim...

bende sana o zamana al dedim soruşturma açıyolar diye çemkirdin fesubhanallah
ya hamilelik durumu var ya doktorda eşimin arkadaşı acilde çalışan onu bahane eder yazarım demiş zaten önceden de raporum olduğu için sorun çıkartamazlar demiş hamilelik duurmu zaten var..Başka zaman olsa hamile olmasam soğuk algınlığı diye verecekler mecbur o da dikkat çekiyor o zaman da mı oldu diye ama hamişlik durumu var ya dinlenmesi gerekiyor şeklinde yazılır demiş ona sıkıntı çıkartmazlar...

bencede sıkıntı olmaması lazım al rahat rahat dinlen ...

selamlar kızlar...bir süredir hiçbir şey yapmak istemiyorum.iş çıkıyor,gitmek istemiyorum falan...eve kapandım.kocişin sırtını iyileştiricem derken depresyona girdim.bir de kayınvalidemle ilgili kendi kendimi çok dolduruyorum.düşündükçe afakanlar basıyor.halbuki kadıncağız benden 10 saat uzakta,sesi çıkmaz.yine de bazı şeylere sinirleniyorum.mesela biz burda kirada otururken İstanbuldaki evini satıp kendine yine bir ev alması ve kalan parayı da bankaya atması sinirlerime dokunuyor.ardından kendine sıfır araba alması sinirime dokunuyor.ha tamam,yıllarca çalışmış,70 yaşında,hala çalışıyor.eşimin babasından da çok çekmiş.ama yine de oğlunu düşünmemesi iyi hissettirmiyor.öff..

böyle beklentiye girersen anca kendine edersin , anca diğer tarafa düşerse size hak var ölmeden hak isteme bence

valla bana karışmasınlarda değil evleri arabaları paraları bile umrumda olmaz...
yanlış yazsanda anladım belgelenmesi gerektiğini .........
akıllı arkadaşım benim...

böyle beklentiye girersen anca kendine edersin , anca diğer tarafa düşerse size hak var ölmeden hak isteme bence

yahu hak istemek değil.İstanbuldaki evi kızının üstüne yaptı zaten.en azından kiranıza yardımcı olayım falan dese..eşim burda kayınpederinin ihtiyaçlarını da karşılıyor.o çalışmıyor çünkü,hasta.vs vs...dediğin gibi kendimi dolduruyorum sadece.kayınvalide kafasından dağıtmıştır zaten her şeyi.dedim ya..evdeyken kendi kendime üretmeye başladım.

ay neyse...hamiş haberi var mı bu ay? ben batı felan bile unuttum.yumurtlamayı zaten takip etmeyi bıraktım. bu ay kaldık öyle.

napsın kız kayınvaliidesini mi öldürsün töbe töbe..ama karşı tarafında düşünceli olması lazım..

ya öldürsün demiyom tabi ama yaşarken adamları düzeltip adaletli yapamıyon , yapamayınca anca kafanla konuşup kendini stres edip dolduruyon işte , ben yaşadığımı anlatsam size şu söylediğin duruma gülersin, ama ben 2 kişilik bir aileyim herşeyimi kendim yaptım kimseyede hesap vermem gözüyle bakıyorum, uan kimseden beklentim yok inan , takma kafana önemli olan kimseye muhtaç olmamak muhtaç değilsen şükret otur aşağı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…