- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.221
senin bat ne zamandıki?
en erken perşembe akşam en geç pazar sabah
e daha varmış bata..du bakalım.Serap da pıtpıtları duymuştur herhalde.ayy ne tatlı
sarsukmusun kızım sen yageçti geçti ....
ya ben dedim ya uzak dursunlar karışmasınlar yeterya öldürsün demiyom tabi ama yaşarken adamları düzeltip adaletli yapamıyon , yapamayınca anca kafanla konuşup kendini stres edip dolduruyon işte , ben yaşadığımı anlatsam size şu söylediğin duruma gülersin, ama ben 2 kişilik bir aileyim herşeyimi kendim yaptım kimseyede hesap vermem gözüyle bakıyorum, uan kimseden beklentim yok inan , takma kafana önemli olan kimseye muhtaç olmamak muhtaç değilsen şükret otur aşağı.....
yok canım daha duymadım cumartesi duyacaktım doktorum yokmuş..haftaya kaldı artık..e daha varmış bata..du bakalım.Serap da pıtpıtları duymuştur herhalde.ayy ne tatlı
hayırlı uğurlu olsun bebişin...
hayırlı uğurlu olsun bebişin...
ilk defa bu topiği çok sevmiştim umutla başlamıştım sadece bat tarihimi yazabildim ama evde intrenet yok artık oyuzden bulduğum yerde giriyorum.... adetm 4 gün geçtikten sonra sabah test yaptım iki saniyede pozitif cıktı öğleden sonra tekrar yaptım yıne aynı şekilde çıktı yarın doktora gidiyorum ama biliyorum var ... anlatılması imkansız bi duygu bana istediğimi veren rabbim herkesin gönlündekini isteyen herkese versin..
olur canım olur daha güzel haberlerini alacağız inşallah burada...sağol cnm inş hayırlı olur
amaninnnnn bugün ikinci bebiş haberi....Mevlam analı babalı büyütsün ilk önce kesenizi sonra pıtpıtlarınızı duyarsınız inşallah...ilk defa bu topiği çok sevmiştim umutla başlamıştım sadece bat tarihimi yazabildim ama evde intrenet yok artık oyuzden bulduğum yerde giriyorum.... adetm 4 gün geçtikten sonra sabah test yaptım iki saniyede pozitif cıktı öğleden sonra tekrar yaptım yıne aynı şekilde çıktı yarın doktora gidiyorum ama biliyorum var ... anlatılması imkansız bi duygu bana istediğimi veren rabbim herkesin gönlündekini isteyen herkese versin..
ilk defa bu topiği çok sevmiştim umutla başlamıştım sadece bat tarihimi yazabildim ama evde intrenet yok artık oyuzden bulduğum yerde giriyorum.... adetm 4 gün geçtikten sonra sabah test yaptım iki saniyede pozitif cıktı öğleden sonra tekrar yaptım yıne aynı şekilde çıktı yarın doktora gidiyorum ama biliyorum var ... anlatılması imkansız bi duygu bana istediğimi veren rabbim herkesin gönlündekini isteyen herkese versin..
kızllaaarrr sanırım yediğim incirler işe yaradııı yumurtlama sıvısını goruyorum dunden beri galiba geliştiler:)cuma eşimle birlikte gtcez herhalde onada test yaptırcaz hayırlısı bakalım:)
ya ben diyordum incir işe yarıyor diye hadi bu ay iyi çalış canım gitmişken sen de görün doktoruna bakalım ne diyecek...kızllaaarrr sanırım yediğim incirler işe yaradııı yumurtlama sıvısını goruyorum dunden beri galiba geliştiler:)cuma eşimle birlikte gtcez herhalde onada test yaptırcaz hayırlısı bakalım:)
ben kuru incir yedım canım tadıda cok guzel zaten:)incir kürü yapanlarda var ama ben direk yemeyi tercih ettim:)incir için özel bi formül varmi?yani taze incir kur incir vs.anlatirsan sevinirimmm
bende goruncem cnmm randevu aldımmm suan sanırım tam ymurtlama gunumdeyımm carpam bari adamı ne olur ne olmazzya ben diyordum incir işe yarıyor diye hadi bu ay iyi çalış canım gitmişken sen de görün doktoruna bakalım ne diyecek...
çarp canım çarppp sabah da çarp daha kaliteli oluyormuş spermcanlar...eklerim tabi sen yeter ki şevke gelll....ben kuru incir yedım canım tadıda cok guzel zaten:)incir kürü yapanlarda var ama ben direk yemeyi tercih ettim:)
bende goruncem cnmm randevu aldımmm suan sanırım tam ymurtlama gunumdeyımm carpam bari adamı ne olur ne olmazzbenide eklersen sevinirim listeye şevkim yerine geldi batım 23 ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?