- 18 Temmuz 2012
- 1.949
- 5
- 88
- 33
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.241
cok saol cnm:)sabah adamı nasıl bulamda carpam saat 7de daha ıse gıdıoçarp canım çarppp sabah da çarp daha kaliteli oluyormuş spermcanlar...eklerim tabi sen yeter ki şevke gelll....
ilk defa bu topiği çok sevmiştim umutla başlamıştım sadece bat tarihimi yazabildim ama evde intrenet yok artık oyuzden bulduğum yerde giriyorum.... adetm 4 gün geçtikten sonra sabah test yaptım iki saniyede pozitif cıktı öğleden sonra tekrar yaptım yıne aynı şekilde çıktı yarın doktora gidiyorum ama biliyorum var ... anlatılması imkansız bi duygu bana istediğimi veren rabbim herkesin gönlündekini isteyen herkese versin..
sen ele geçirdikçe çarp boş ver o zaman gün aşırıyı...cok saol cnm:)sabah adamı nasıl bulamda carpam saat 7de daha ıse gıdıoama pazar sabahı carpmıstımm ıkı gun yasıomus ya bu zıpırlar belkı ıse yarar
kızllaaarrr sanırım yediğim incirler işe yaradııı yumurtlama sıvısını goruyorum dunden beri galiba geliştiler:)cuma eşimle birlikte gtcez herhalde onada test yaptırcaz hayırlısı bakalım:)
ben kuru incir yedım canım tadıda cok guzel zaten:)incir kürü yapanlarda var ama ben direk yemeyi tercih ettim:)
bende goruncem cnmm randevu aldımmm suan sanırım tam ymurtlama gunumdeyımm carpam bari adamı ne olur ne olmazzbenide eklersen sevinirim listeye şevkim yerine geldi batım 23 ekim
nirdesin zilliii...........eeennnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmm hamşler artmış....
Ben geçen cumadan beri giremedim özledim ayol
nirdesin zilliii...........
geldim anacım geldim... Spor yapcam diye rezil ettim kendimi hamlamışım heryerim ağrıyooo
ben aletsiz bir haftada 2 kilo vermişimaldınmı aleti , kaç gr verdin ya
aldınmı aleti , kaç gr verdin ya
yokbea alamadımbende araştırırken uvfıtness die bi adres war orda günlük yapılacak hareketleri videolu olarak anlatıyo... 2 gündür ona takılıyorum... Yorucu değil çok ama hamlamışım azcık ewde otur otur... Kaslarım ağrıyo 2 gündür
müjdeyi ver birisine... rahatlasın bari...Yedim kırmızı kartı sonunda ..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?