Ekimde Ekeceğiz Bebişimizin Tohumlarını Diyenler!!!!!

çarp canım çarppp sabah da çarp daha kaliteli oluyormuş spermcanlar...eklerim tabi sen yeter ki şevke gelll....
cok saol cnm:)sabah adamı nasıl bulamda carpam saat 7de daha ıse gıdıoama pazar sabahı carpmıstımm ıkı gun yasıomus ya bu zıpırlar belkı ıse yarar

Tebrikler maşallah diyelim nazar değmesin.darısı başımıza

tşk ederim canlarım darısı sizlere isteyen herkese en acilinden hemde :) evime tatlı bi neşe geldi o daha doğmadan

günaydın kızlarrrr , yeni hamişlere hayırlı uğurlu olsunnnn
kızllaaarrr sanırım yediğim incirler işe yaradııı yumurtlama sıvısını goruyorum dunden beri galiba geliştiler:)cuma eşimle birlikte gtcez herhalde onada test yaptırcaz hayırlısı bakalım:)

kız yasooo sen yaşıyon mu kızım adamı doktora keşke önce götürseydin adamlara test yapmak için 3-4 gün hiç bişey yapmamamları lazım hem çarpıp hem nasıl doktora götürcen .....

hamile olan arkadaşları tebrik ederimm Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin...olmayanlara da versin inşallah

eeennnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmm hamşler artmış....

ben geçen cumadan beri giremedim özledim ayol

aldınmı aleti , kaç gr verdin ya

yokbea alamadım bende araştırırken UVFITNESS die bi adres war orda günlük yapılacak hareketleri videolu olarak anlatıyo... 2 gündür ona takılıyorum... yorucu değil çok ama hamlamışım azcık ewde otur otur... kaslarım ağrıyo 2 gündür

hamladım diye ara verme o zaman devam et ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…