Ekimde Ekeceğiz Bebişimizin Tohumlarını Diyenler!!!!!

sabahtan beri sinir küpüyüm ona eğer bişey yapmıyosam allah korkusu bide karnındaki için , eve gideyim büyük ihtimal sinirden ağlıycam zor tutuyom kendimi ....

canım sağ olsun canım gerisi önemli değil.birdahaki aya kalırsın inşallah.üç kruşluk insanlar için kendini üzme.senin stresin sana yeter zaten.

canın sağ olsun canım gerisi önemli değil.birdahaki aya kalırsın inşallah.üç kruşluk insanlar için kendini üzme.senin stresin sana yeter zaten.

ya zaten ben bu ay hamile gözüyle bakmadım kendime ama bu ... Stresinden bu gecikmemde farkındayımda boşveremiyom işte ....

ya zaten ben bu ay hamile gözüyle bakmadım kendime ama bu ... Stresinden bu gecikmemde farkındayımda boşveremiyom işte ....

seni anlıyorum canım.bende bu ay başka sebeplerden çok gergin ve huzursuzum.beni sadece bebek haberi mutlu edebilir yani.o yüzden hemen bu haberi alırsam çok mutlu olucam.başka şeylerde bu hamilelik beklentileriyle birleşince insanı iyice zorluyor.

allah gönlüne göre versin canım inşallah sana çekeriz halay

Hamile olmasa saçını başını yolcamda gün sayıyom bi gideydi iyiydi...

Bugün bende bıçak kemiğe dayandı bakalım küçük kıvılcım bekliyomda sorun ben yakcam ortalığı o yangında bende yancam işte ...

işyerindeki biri mi? nefret ediyorum kadının kadına olan tuzaklarından? hiç anlamamışımdır....6 sene dershanelerde çalıştım.hepsinden de bir kadın yüzünden ayrıldım.illa bir acayip oluyorlar. ne kadar kıskanç kadın varsa beni bulmuştur.bir planlar,bir tuzaklar..hiç uğraşmadım her seferinde işi bıraktım.

beni hem işte geriyo hem özelde , işyerinde zaten oyun düzenine derman yetmiyo da bide şimdi benim hamile kalmam dert oldu hasbama günümü sayıyo allahın hakkı üçtür 3. De hakkını avcuna vercem ...

Bugün bende bıçak kemiğe dayandı bakalım küçük kıvılcım bekliyomda sorun ben yakcam ortalığı o yangında bende yancam işte ...
ben olsaydım şimdiye kalmazdı halletmiştim

beni hem işte geriyo hem özelde , işyerinde zaten oyun düzenine derman yetmiyo da bide şimdi benim hamile kalmam dert oldu hasbama günümü sayıyo allahın hakkı üçtür 3. De hakkını avcuna vercem ...
ya sorsana pedlerin parasını o mu verecekmiş

Hamile olmasa saçını başını yolcamda gün sayıyom bi gideydi iyiydi...

yuh! ona ne be! çenesine çenesine indircen bi tane,kabahat sende olacak bu sefer..salla tatlım.mutlaka eksik bir tarafı vardır.o yüzden aranıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…