- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.261
müjdeyi ver birisine... rahatlasın bari...
birşey mi dedi yine...sabahtan beri sinir küpüyüm ona eğer bişey yapmıyosam allah korkusu bide karnındaki için , eve gideyim büyük ihtimal sinirden ağlıycam zor tutuyom kendimi ....
birşey mi dedi yine...
sabahtan beri sinir küpüyüm ona eğer bişey yapmıyosam allah korkusu bide karnındaki için , eve gideyim büyük ihtimal sinirden ağlıycam zor tutuyom kendimi ....
Yedim kırmızı kartı sonunda ..............
canın sağ olsun canım gerisi önemli değil.birdahaki aya kalırsın inşallah.üç kruşluk insanlar için kendini üzme.senin stresin sana yeter zaten.
ya zaten ben bu ay hamile gözüyle bakmadım kendime ama bu ... Stresinden bu gecikmemde farkındayımda boşveremiyom işte ....
seni anlıyorum canım.bende bu ay başka sebeplerden çok gergin ve huzursuzum.beni sadece bebek haberi mutlu edebilir yani.o yüzden hemen bu haberi alırsam çok mutlu olucam.başka şeylerde bu hamilelik beklentileriyle birleşince insanı iyice zorluyor.
her zaman söylerim gerekene gerekeni bildireceksin..kendi yaptığı hatayı ben yapmışım gibi söylemiş sonra ortaya o olduğu çıktı ama işin ilginci işin içinden nasıl sıyrılıyo anlamadım ....
her zaman söylerim gerekene gerekeni bildireceksin..
kendi yaptığı hatayı ben yapmışım gibi söylemiş sonra ortaya o olduğu çıktı ama işin ilginci işin içinden nasıl sıyrılıyo anlamadım ....
kim o? Gelir döverük seraplan
valla canım bir kere haddini bildir bak ki daha laf söyleyebiliyor mu?
Hamile olmasa saçını başını yolcamda gün sayıyom bi gideydi iyiydi...
Bugün bende bıçak kemiğe dayandı bakalım küçük kıvılcım bekliyomda sorun ben yakcam ortalığı o yangında bende yancam işte ...
işyerindeki biri mi? Nefret ediyorum kadının kadına olan tuzaklarından? Hiç anlamamışımdır....6 sene dershanelerde çalıştım.hepsinden de bir kadın yüzünden ayrıldım.illa bir acayip oluyorlar.Ne kadar kıskanç kadın varsa beni bulmuştur.bir planlar,bir tuzaklar..hiç uğraşmadım her seferinde işi bıraktım.
ben olsaydım şimdiye kalmazdı halletmiştimBugün bende bıçak kemiğe dayandı bakalım küçük kıvılcım bekliyomda sorun ben yakcam ortalığı o yangında bende yancam işte ...
ya sorsana pedlerin parasını o mu verecekmişbeni hem işte geriyo hem özelde , işyerinde zaten oyun düzenine derman yetmiyo da bide şimdi benim hamile kalmam dert oldu hasbama günümü sayıyo allahın hakkı üçtür 3. De hakkını avcuna vercem ...
Hamile olmasa saçını başını yolcamda gün sayıyom bi gideydi iyiydi...
Bugün bende bıçak kemiğe dayandı bakalım küçük kıvılcım bekliyomda sorun ben yakcam ortalığı o yangında bende yancam işte ...
beni hem işte geriyo hem özelde , işyerinde zaten oyun düzenine derman yetmiyo da bide şimdi benim hamile kalmam dert oldu hasbama günümü sayıyo allahın hakkı üçtür 3. De hakkını avcuna vercem ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?