- 20 Eylül 2011
- 227
- 1
- 68
- Konu Sahibi kelebekelf
-
herseyin cok güzel canim allah agiz tadiyla kullanmak nasip etsin:)
canim sana bir sorum olacak.. tefal dan fritöz almissin hani su kücük kasigi var icinde onunla 1 kasik yag katipta kizartiyorsun ya, denedinmi? oluyormu gercekten yani okadar yag yetiyormu?? bana sanki haslanmis gibi olur diye geldigi icin korkuyorum almaya ama cok beyendim yaa üfff kararsiz kaldim
amin tesekkur ederım tatlım fritözü henüz kullanmadım ama kullanan arkadaslarım cok memnun hem saglıklı hem pratk hemde lezzetlı tarıfler cıkarıyormus ben al derım. Netten tefal actıfry ı ıcın vıdeolar var yemek tarıflerının yapılısı falan bı ızle ıstersen ona gore karar ver
Güle güle kullan.Herşeyin çok hoş Bu dograyıcıyı nerden alabilirz canım ya:Sbu doğrayıcıyı evlenen arkadaslarım tavsiye etti hemen aldım.sizede tavsiye ederim baya kullanıslıymıs
Eki Görüntüle 261869
Hayırlı olsun canım güle güle kullan hepsini ağız tadıyla sevdiceğinle
anladim canim:) cok tsklerr bende almaya karar verdim herkez önerdigine göre tadi damakta kalmali diye düsünüyorum:)) hayirlisiyla kullanmayi nasip etsin allahim hepimize:)
Gülerek kullan cnm hepsi çok güzel
Güle güle kullan.Herşeyin çok hoş Bu dograyıcıyı nerden alabilirz canım ya:S
cnm güle güle kullan bende takip ediodm bunları indirime mi girmiş kii
Hayirli olsun ceyizlerinHepsini güle güle kullan insaAllah. :)
cnm o zman kesn toriumdaki mağazasında da bitmiştir bende görmüştm çok beğenmiştm çok seviorm kırmızıyı 3lü kavanoza ihtiyacm var benm de boyutları da çok hoşuma gitmişti hangi mağazadan aldn sen cnm sen?tesekkur ederım nılcım.kupa seti 19 tl canım uclu kavanozumda 16 tl ydı kacırmadım aldım bı tane varmıs onuda depodan aralardan bıyerlerden bulmuslar koymuslar rafa kaptım hemen :)) baya uyguna geldı bana. birde su bernandonun osmanlı serisi varya orda kırmızı nar çerezlikler var onlardan da almak istiyorum farklı gorunuyor.ama ındırıme gırsın ılk once oyle alayım:119:
mağazaya girer girmez gözüme bunlar çarptı uygun olmasıda ayrıca güzel. ben bayrampaşa forumdan aldım mutlaka al tezgah üstündede güzel durur cnmcnm o zman kesn toriumdaki mağazasında da bitmiştir bende görmüştm çok beğenmiştm çok seviorm kırmızıyı 3lü kavanoza ihtiyacm var benm de boyutları da çok hoşuma gitmişti hangi mağazadan aldn sen cnm sen?
bulurum heralde die düşünüorm yarn bakırkyde olucam oraya da bakarm kalmıstır belki, güle güle kullan tatlm tekrardan
mağazaya girer girmez gözüme bunlar çarptı uygun olmasıda ayrıca güzel. ben bayrampaşa forumdan aldım mutlaka al tezgah üstündede güzel durur cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?