elifin çeyizleri..;)

herseyin cok güzel canim allah agiz tadiyla kullanmak nasip etsin:)

canim sana bir sorum olacak.. tefal dan fritöz almissin hani su kücük kasigi var icinde onunla 1 kasik yag katipta kizartiyorsun ya, denedinmi? oluyormu gercekten yani okadar yag yetiyormu?? bana sanki haslanmis gibi olur diye geldigi icin korkuyorum almaya ama cok beyendim yaa üfff kararsiz kaldim

amin tesekkur ederım tatlım fritözü henüz kullanmadım ama kullanan arkadaslarım cok memnun hem saglıklı hem pratk hemde lezzetlı tarıfler cıkarıyormus ben al derım. Netten tefal actıfry ı ıcın vıdeolar var yemek tarıflerının yapılısı falan bı ızle ıstersen ona gore karar ver

anladim canim:) cok tsklerr bende almaya karar verdim herkez önerdigine göre tadi damakta kalmali diye düsünüyorum:)) hayirlisiyla kullanmayi nasip etsin allahim hepimize :)

anladim canim:) cok tsklerr bende almaya karar verdim herkez önerdigine göre tadi damakta kalmali diye düsünüyorum:)) hayirlisiyla kullanmayi nasip etsin allahim hepimize :)

rica ederim canım.Amin hemencecik kullansak keşke hepsini :) bu aldıklarımızın eve yerlemiş halini çok merak ediyorum nasıl durcak acaba:26:

Güle güle kullan.Herşeyin çok hoş Bu dograyıcıyı nerden alabilirz canım ya:S

iyi dileklerin için teşekkür ederim ben top shop tan aldım 50 tl ye elime ulastıgında parayı ödedim. ama diğer alışveriş sitelerinde daha uygunada gördüm ara ara çıkıyor markafonide,limangoda... çok fonksiyonel ve bıçakları keskin dikkat etmek lazım:94:

cnm güle güle kullan bende takip ediodm bunları indirime mi girmiş kii

tesekkur ederım nılcım.kupa seti 19 tl canım uclu kavanozumda 16 tl ydı kacırmadım aldım bı tane varmıs onuda depodan aralardan bıyerlerden bulmuslar koymuslar rafa kaptım hemen :)) baya uyguna geldı bana. birde su bernandonun osmanlı serisi varya orda kırmızı nar çerezlikler var onlardan da almak istiyorum farklı gorunuyor.ama ındırıme gırsın ılk once oyle alayım:119:

cnm o zman kesn toriumdaki mağazasında da bitmiştir bende görmüştm çok beğenmiştm çok seviorm kırmızıyı 3lü kavanoza ihtiyacm var benm de boyutları da çok hoşuma gitmişti hangi mağazadan aldn sen cnm sen?
bulurum heralde die düşünüorm yarn bakırkyde olucam oraya da bakarm kalmıstır belki, güle güle kullan tatlm tekrardan

bu arada sitesnde göremedm cnm kavanozları sen tanesini mi 16dan aldn 3ü deil heralde dimi?
acaba dier puantiyelilerle mi karıştırıorm ben yaa:S yemek takımı da vardı benm baktıklarımın

Son düzenleme:
mağazaya girer girmez gözüme bunlar çarptı uygun olmasıda ayrıca güzel. ben bayrampaşa forumdan aldım mutlaka al tezgah üstündede güzel durur cnm

mağazaya girer girmez gözüme bunlar çarptı uygun olmasıda ayrıca güzel. ben bayrampaşa forumdan aldım mutlaka al tezgah üstündede güzel durur cnm

cnm bende tezgah üstünde böle enerjik seyleri çok severm hep metal yada siyah seyler aldm kırmızı olarak yine bernardodan önlük setm var sadece bide bunlar çok güzel durur mutfakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…