- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.448
- 248
Oncelikle kendinize biraz zaman taniyin iyiyide kotuyude sindirmek icin zamana ihtiyac var yoksa insan inanamiyor ve kabullenmiyor. Sonra ailenizle oturup bi yol haritasi cizersiniz. Delili silmeyin ve hemen bi avukatla gorusun derim. Size bunlari yasatiyorsa maddi olarakta canina okuyun. Simdi yasadiginiz aci ama ilerde insan cok pisman oluyor. Annem gurur yapip hicbise istememis zamaninda babam hayatini yasadi annem zavallim bizi buyutmeye calistida durdu .Şuanda gözlerim bakmıyor beynım zonkluyor gözlerimi kapatıyorum gözümün önüne geliyor bana yaşattıkları kimseye haber vermedim bir kaç gün söylemesem mi bilmiyorum ama biran önce bişeyler yapmam gerek
Şöyle erkeklere de uyuz oluyorum... Bişey derdim de şimdi neyse.. DiyemicemSen sebep oldun istediğimi hiç bir zaman veremedin diyor
AİLEMİN YANINA gittim 2 parça kıyafet alıp.daha fazla o evde zaman geçirmek istemedim.gelirken avukata ugradım ancak kapalıydıBen çocuğunuza yapılanları yeni duyuyorum, böyle bir adamın aldatması anca tuz biber olur.
Sizi sağlıklı görmüyorum, ailenizin yanına yerleşip o arada bir avukat ile görüşün ve hemen ardından psikolog ile de görüşmenizi tavsiye edebilirim ancak.
Bu kadar kadın toplandık size derman bulmaya çalışıyoruz, umarım kulak verirsiniz de şu adamı affetmezsiniz çünkü mesele aldatılmanızı aşmış ortada bir evlat var ve şiddet var. Bu mu kendinize hak gördüğünüz hayat?
şunad ao konu kapandı bana yardımcı olabilecekseniz birşeyler söyleyin.Birbirinizin Nerede olduğunu mu izliyorsunuz nasıl korkunç ilişkiler bunlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?