Kendini suçlu hissetme asla klasik erkek işte, kadında suçu buluyor aldatınca, kanma bunlara. Boşan diyemem tabi ki ama bir süre ayrı kal, düşün bence, kafanı dinle, iyi gelir.Sen sebep oldun istediğimi hiç bir zaman veremedin diyor
Bu nasıl affedilir ömür boyu bir acaba yer bitirir insanı bi defa yapan tekrar denemez mi hala şoktayım nasıl yaptı bunu bizedilerim korunmustur m*l kocan. bir de senin yuzunden olmus oyle mi?
cocuk masaya ayagini vurunca masayi doven anneler yuzunden hep bu erkeklerun her hatda baskalarini suclamalari...
valla canim senin bu olayda o duran masa kadar bile sucun yok. bosan ayril diyemem bana dusmez ama o m*l kocan yuzunden kendini harap etme.
Çalışıyorum mesaim var haftasınlarıyarin cmt giydir bebegini senbde giyin kusan cik disari. en iyi intikam kendine bakmak kendini sevmektir. gucku kadinsin neye karar verirsen ver ama asla ve asla zayif olma. birak o zayiflasin ki seni suclayarak zaten bastan ne kadar zayif okdugunu gostermis
Farklı bir konu sebebi ile 6 ay öncede aileme gittim 1 ay ayrı kaldık bu ilşki zaten yürümeyecekti bi yerde bitecekti nasıl oldu nasıl yapabildim bilmiyorum ama yaptım fiyorKendini suçlu hissetme asla klasik erkek işte, kadında suçu buluyor aldatınca, kanma bunlara. Boşan diyemem tabi ki ama bir süre ayrı kal, düşün bence, kafanı dinle, iyi gelir.
affet demiyorum zaten sakin kendini hirpalama. sen bir annesin o okuzse babaligi becerememis sadece sana degil evladina da ihanet etmis bir mala... allah yardimcin olsun dogru kararlar aldirsin.Bu nasıl affedilir ömür boyu bir acaba yer bitirir insanı bi defa yapan tekrar denemez mi hala şoktayım nasıl yaptı bunu bize
ne zaman yaparsan yap ama sakin birakma kendini. salma...Çalışıyorum mesaim var haftasınları
Saatlerdir ağlıyorum um evde çıkmasını söyledim gittiaffet demiyorum zaten sakin kendini hirpalama. sen bir annesin o okuzse babaligi becerememis sadece sana degil evladina da ihanet etmis bir mala... allah yardimcin olsun dogru kararlar aldirsin.
ama lutfen guclu olmaya calis... o embesille embesil olma... aldatmanin bile bir serefi var... en sinir oldugum insan tipi hatalarini aptalca baskalarina yukleyenler...
ne zaman yaparsan yap ama sakin birakma kendini. salma...[/QUOT nasıl anlatılı bin aileye nasıl anlatılır bu bir bebeğe
DAvayı açacağını ve sadece çocuğunu ver dedim tmm dedBu ilk değil ve son da olmayacak.ne demek önceden planlamak ne demek senin yüzünden.Allah bin belasını versin kusura bakmayın. Çok zor bir durum.Bence boşanmalısınız eğer boşanmak istemezseniz en azından bir doktora gitsin size de hastalık falan bulastirmasin .cok üzüldüm çok sinirlendim. Hem kendi iyliginiz hem çocuğun iyiliği için ayrılın bu manyak ve ahlaksız adamdan.
Niye sadece çocuk? Çocuk zaten sizde kalır ki.DAvayı açacağını ve sadece çocuğunu ver dedim tmm ded
Hayır gitmesini istedim gitti bebeğim iyot evdeydim onlaBirarada mısınız şu an hala?
İstediğimi vermedin diyen adam boşansaydı da istediklerini alsaydı alabiliyorsa. Şimdi kendi düşünsün. Sizin evliliğiniz zaten sağlıklı değildi sen de biliyorsun aslında. Şimdi elinde bir koz var Faturayı sakla, gerekirse itirafını ses kaydı al. Yakınlarına ilet ki şahit olsunlar. Tazminat alabilmen ve hayata yeniden başlayabilmen için gerekli olacak.
Tazminatını al. Pişman olursun başka birşey demeyeceğim.Hayır gitmesini istedim gitti bebeğim iyot evdeydim onla
Kapatmıştım nasıl gördün diyor.Allah bu yol gösterdi sanırım bana.Ne hayaller levevlenmişyim ne umutlarla bu insan bu ay tam 10 yıldır hayatımdaydıBöyle kötü şeyler yaşadığımda hayata bir kez geldiğimi anımsarım.
Hakikaten çok klişe ama tek atımlık kurşunumuz var ve her bir yaşımız,anımız o kadar değerli ki tüm bunları kafamızda çevirip tekrar yaşamak için çok kısa.
Aldatılmak maalesef artık o kadar çok insanın başına geliyor ki, bunu şu yüzden söylüyorum;yaşanıyor ve çözümü var insanlar hayatına devam edip mutlu olabiliyor.
Biliyorsunuz,çözüm belli bu yüzden iğrenç bir herif için ruh sağlığınızdan olmayın. Rezil kepaze bir de telefon bozuk diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?