ödemesi gereken aylık nafakası çcouga ve çocugun velayeti annede çocuk yatılı kalsın istemiyorum en azından kendi fikri oluşana kadar daha 2 yaşında
elimde otel faturası var adına düzenlenmiş ve o gun orada oldugunu ispat eden bir görüntü var.Aldatılan kadının hakları ilk sırada tazminat geliyor zina sebebiyle açılan dava senin delillerle bunları ispatlaman gerekiyor işte eşinin baska kadını hamile.birakmasi yada başka kadınından hastalık kapması raporu internet ortamında yapılan konuşmalar otelde aynı odada kalması bunlar çok önemli deliller fotoğraf video vs.hukuka uygun bir şekilde elde edilip sunmak gerekiyor .
alacak parası zaten yok borç içinde hem o hem beni batırdı.elimizde olanlardan 4de 3 ü senin olsun 4 de 1 ini ben alayım konu anlaşmalıya baglansın diyorAynı zamanda manevi zarara uğratan bir durum olduğundan yüksek miktarda tazminat alırsın karar senin bana sorarsan zina yönünden açman
o kadar ödeme çıkacagını sanmıyorum aldıgı maaşa çok yakın kredi ödemeleri var sanırım bankaya ödenen borçlar göz önüne alınırZinadan açtığın da 11 milyara kadar alirsin .ama anlaşmalı da. Daha çok.az miktar alırsın 1 milyar 1.5 milyar avukatla birde görüş bakalım
O yeter zaten delil olduğu mahkemeye sunduğu delil aslı olan bir delildirelimde otel faturası var adına düzenlenmiş ve o gun orada oldugunu ispat eden bir görüntü var.
bilsin istemiyorum ailem ve çevrem kimsenın bana açıyarak bakmasını istemiyorum davada gizlilik kararı aldırsam ama yıne davayı bu şekilde mi açsam bilmiyorum.çünkü bir de aklıma şu geliyor ya çocuk için ilerde bana velayet davası açar ve almaya kalkarsaAilene hala söylemedin mi? Neden böyle yapıyorsun. Daha önce yazmıştım. Çocuğa nafaka diye 500tl anca verir elinde beş kuruş olmadan hayata başlarsın. Ailenden ayrı eve çıkmak istesen paran olmayacak. Hem aldatma ve çocuğa şiddet gibi durumda yüklü tazminat alırsın. Adamın canına minnet şu anki durum. Sen çocuğunu iteleyip kalktığını bile söylemedin değil mü kimseye? Şimdi bunu da ispatlamakla uğraşacaksın. Ailelere söyle. Madem istemiyorsunuz çevreye duyurmayın.
Eşin kurnazlik yapiyiyor neyin ne olduğunu o çok iyi biliyor. Ne kadar para cikacaginida biliyor o yüzden sana anlaşmalı diyoralacak parası zaten yok borç içinde hem o hem beni batırdı.elimizde olanlardan 4de 3 ü senin olsun 4 de 1 ini ben alayım konu anlaşmalıya baglansın diyor
alacak maddi olarak hiç birşyei yok maaşı kadar borcu var yine de bu durumda nasıl karar çıkarkiÇekişmeli dava açın. Anlaşmalı boşanmayın kesinlikle, size hiçbir faydası olmaz, adamın ekmeğine yağ sürersiniz. Otelden aldığınız faturayı saklayın, dava dosyasına ekleyeceksiniz. Zina nedeniyle tazminat talep edeceksiniz. Çocuklar için de darp raporu alsaydınız keşke. Mutlaka çocuklara şiddet uyguladığını belirtin. Şiddet + zina var, sizin de kendi işiniz varmış bunları kanıtlarsanız hakimin velayeti ona vermesi imkansız gibi bir şey. Ben çocukları da isteyeceğini sanmıyorum zaten, ona ayak bağı olur. O şimdi yalandan ağlasa da en az hasarla boşanmaya çalışacak. Anlaşmalı boşanmayı kabul etmeyin.
Ya cok af dilerek soruyorum valla cok merak ettim. Neden? Yani koskoca yetiskin adami neden takip ediyosunuz? Bi de goruntulu ariyormussunuz? Guvenmiyo musunuz? Guvenmiyosaniz neden evlisiniz? Yani tuhafima gidiyor boyle seyler cidden merak ediyorum. Ben esimi konumdan takip edip pat diye goruntulu arasam adam sen hayirdir der bana. Ya da o bana yapsa hop noluyoruz derim yani. Iyiki iphone yokmus bizde :)
evet aklıma o geldi benimde anlaşmalı boşanalım tamam dedim ama çocuk büyüdügünde dava açabilir almak için ve dediğiniz gibi tehlikiye düşer aldatma varsa 5 sene de davası düşüyormuş çocugu 7 yaşında almak isteyebilir benden.peki ya gizlilik kararı aldırsam dosya için ve sadece o ve ben girsek duruşmaya olur mu?bana anlaşmalı boşan delillerle gidersen sana zorluk çıkartırım zorlama diyor.Şiddet gören ve aldatılan bir arkadaşım sırf hemen boşanmak için anlaşmalı boşandı. Adam da ilk başta kabul etti ve çocukları anneye verdiler. Bi süre sonra adam velayet davası açtı. Ve normal anlaşmalı boşandığı için velayet de tehlikeye girdi çocuğun birini aldı.
Velayet söz konusu olunca kadın şiddeti aldatmayı falan söyledi ama mahkeme kabul etmedi baştan herşeyi söyleyip dava açması gerekiyormuş.
Yani yarın birgün velayet söz konusu olursa kocanızın eli kuvvetlenir. Ona göre karar verin.
Siz utanılacak bişey yapmadınız.
görüyoruz ve olayı biritoyıruz:)Valla oda bana yapıyor Güvenle alakası yok aslında çevresinde ki arkadaşlarından kaynaklanıyor hepsi içkici alemci gazinocu olduğu için belki boşluğa düşer arkadaşlarına uyar yani belli mi olur arkadaştır insanı baştan çıkaran böle nice insanlar tanıyorum çünkü asla yapmaz dediğimiz insanlar arkadaş kurbanı oluyorlar oyüzden ona güvenmemek değil mesele nerde olduğunu bilmek daha iyi ikidebir Ada'mı napıon nerdesin diye sorarak sıkmak yerine konumdan nerde olduğunu zaten görüyorum böylelikle sık sık arayıp napıon nerdesin gereğinde bulunmuyorum yani nerlere gittiğini görebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?