Oradaymış faturayı verdim eline beynım catlıyorBulunduğu konumun çevresini gösterebiliyor bazen. 1-2 km hata payı var. Ama iş konumundan tamamen farklı biryerse bu kadar hata payı yaşamadım hiç yıllardır kullanıyoruz
Yalnız mıOradaymış faturayı verdim eline beynım catlıyor
Hayır hayat kadını ileYalnız mı
Ya bir de gelip soruyor nasıl gördün diye? E bulun bir arkadaşınızı sunucu olsun kürsüde, siz de oturun karşılıklı masalara münazara yapın. Adamda ki pişkinliğe bakar mısın, sora sora bunu mu soruyor?Kapatmıştım nasıl gördün diyor.Allah bu yol gösterdi sanırım bana.Ne hayaller levevlenmişyim ne umutlarla bu insan bu ay tam 10 yıldır hayatımdaydı
Aldatma anlamında asla yapmaz dediğim biriydi ama ailesi ile sorunlarım vardı orata gittimi diye bakıyordunYa bir de gelip soruyor nasıl gördün diye? E bulun bir arkadaşınızı sunucu olsun kürsüde, siz de oturun karşılıklı masalara münazara yapın. Adamda ki pişkinliğe bakar mısın, sora sora bunu mu soruyor?
Size sormuştum yanıtlamamıştınız, siz bu adama zaten güvenmiyordunuz değil mi? En azından bir süredir...
Bazen bile bile hata yapıyoruz, siz belki bazı şeyleri biliyor ya da hissediyordunuz. Olsun, hakettiğiniz hayat bu olmamalı bu yüzden kendinize zaman verip gerekeni yapın. Hayat devam ediyor
Bence de şokta olduğunuz için de böyle sakin gibi olabilirsiniz. Dikkat edin ve en kısa sürede sizi anlayacagını düşündüğünüz birileriyle paylaşın bu durumuFazlası ile soğukkanlıyım bilgiye çok önce ulaştım ama yuzyuze konuşmak için brkledim sonuç bu benim sanırım psikolojik destek almam gerek çünkü hala şoktayım
Hala bunu bize nasıl yaptı diyorsun.Canim sen ayakları üstünde duran bir annesin.Delirme,kendine gel.Ne bu anlamıyorum,çarp tokadı suratına,koy dışarıya.Hemende boşanma davani aç.Eger affedipte ,sineye sararsan,ne haysiyetin kalır,ne gururun.Bu nasıl affedilir ömür boyu bir acaba yer bitirir insanı bi defa yapan tekrar denemez mi hala şoktayım nasıl yaptı bunu bize
Parayı taksitle ya da nakden ödemeniz bir şeyi değiştirmez ki, biz faturayı birkaç ay sonra talep ettik he deyince kimlik bilgilerinize kadar bir otelin kim olduğunu sormadan vermesi garibime gitti. Çünkü vermezlerBize rezervasyon yaptırınca gelmişti fatura.Tabi biz paranın hepsini ödemiştik.Mail gelmişti bana.Ayrıca faturada herkesin adı tek tek yazıyordu.Konu sahibi isim yazmıyor mu faturada.Birde evli olmayan biri tek oda tutup konaklama yapabilir mi acaba.
bu olay ne zaman olmuştu? Çok çok üzücü bir olay hele de bir hayat kadını ile olması, sana affetme diyemem umarım affetmezsin ama ne olur birlikte olma. Ne olacağı belli olmazSaatlerdir ağlıyorum um evde çıkmasını söyledim gitti
DAvayı açacağını ve sadece çocuğunu ver dedim tmm ded
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?