ellerim titriyor

Bulunduğu konumun çevresini gösterebiliyor bazen. 1-2 km hata payı var. Ama iş konumundan tamamen farklı biryerse bu kadar hata payı yaşamadım hiç yıllardır kullanıyoruz

Kapatmıştım nasıl gördün diyor.Allah bu yol gösterdi sanırım bana.Ne hayaller levevlenmişyim ne umutlarla bu insan bu ay tam 10 yıldır hayatımdaydı
Ya bir de gelip soruyor nasıl gördün diye? E bulun bir arkadaşınızı sunucu olsun kürsüde, siz de oturun karşılıklı masalara münazara yapın. Adamda ki pişkinliğe bakar mısın, sora sora bunu mu soruyor?
Size sormuştum yanıtlamamıştınız, siz bu adama zaten güvenmiyordunuz değil mi? En azından bir süredir...
Bazen bile bile hata yapıyoruz, siz belki bazı şeyleri biliyor ya da hissediyordunuz. Olsun, hakettiğiniz hayat bu olmamalı bu yüzden kendinize zaman verip gerekeni yapın. Hayat devam ediyor

Allah’ın belası pislik adam kusura bakmayın ama uçkuruna sahip çıkamayıp bide sizi suçlamak nedir . Kesinlikle tazminat davası açın delil olarak da kullanın öyle kolay değil 10 yıl diyorsunuz dile kolay. Güçlü olun kendinizi koyvermeyin.

Aldatma anlamında asla yapmaz dediğim biriydi ama ailesi ile sorunlarım vardı orata gittimi diye bakıyordun

Çok sinirlendim gerçekten ne demek önceden ayarlandı yok bu evlilik yürümeyecekti falan.Allahin emrimi sanki önceden ayarlandı değerlendireyim diyor yüzsüz adam.bosanin tazminat nafaka herşeyi alın. Ne yaparsa yapsın asla affetmeyin.

Geçmiş olsun. Bebeğinize odaklanın. Hiç alakası olmayan bir kadın yüzünden bitiyor diyeceğim ama o olmaz başkası olur. Sorun eşinizin sadakatsizliği. Soğukkanlı mısınız bana mı öyle geldi bilemedim ama yanınızda ailenizden birileri olsun. Kolay bir durum olmasa gerek. Allah korusun rahatsızlanırsınız birşey olur.dikkat edin kendinize. Yakınlarınıza haber verin bence bir an önce

Sakın evi terk etmeyin.Gelsin eşyasını alsın defolup gitsin.O sizi manevi olarak yıktı bitirdi,sizde onu maddi olarak bitirin.Hic acimayin.İyi bir avukat bulun donuna kadar alın.

Fazlası ile soğukkanlıyım bilgiye çok önce ulaştım ama yuzyuze konuşmak için brkledim sonuç bu benim sanırım psikolojik destek almam gerek çünkü hala şoktayım

Bir avukat bulun, faturayı da kaybetmeyin. Soğukkanlı olduğunuzu söylemişsiniz, kesinlikle öyle kalın ve hesabınızı hukuk önünde sorun.

Fazlası ile soğukkanlıyım bilgiye çok önce ulaştım ama yuzyuze konuşmak için brkledim sonuç bu benim sanırım psikolojik destek almam gerek çünkü hala şoktayım
Bence de şokta olduğunuz için de böyle sakin gibi olabilirsiniz. Dikkat edin ve en kısa sürede sizi anlayacagını düşündüğünüz birileriyle paylaşın bu durumu

Yahu ne şoku? Olsa olsa stockholm sendromu olur sizinki allah aşkına gerçekçi olun!
Geçmişte kocanız olacak bu insan müsvettesi el kadar bebeğin ağzına vurmuş, kollarını morartmış (içiniz nasıl el verdi bir de fondöten sürmüşsünüz morluklara!), el kadar yavru arabada koltuğa ayağını vurduğu için azar işitmiş ve korkudan elinizi tutmuş? Babası geldiğinde kaçıyor demişsiniz? Babayla yatalım dediğimde ağlıyor demişsiniz?
Babanızın üstüne yürümüş. Hakaretler uçuşmuş. Adam aileleri birbirine kırdırmayı düşünmüş??
Size psikolojik şiddetin alasını yapmış ama dayak yemedim diyorsunuz? İnanın bu dayaktan kötü, dayak yeseniz belki daha çabuk toparlardınız..
Üstüne şimdi de aldatmış. Ne şanslıyım adam kendi ayağıyla hayatımdan çıkmaya yol açtı, ailem de arkamda diyeceğinize ellerim titriyor mu diyorsunuz?? Bence tüm yaptıklarını toplayın davanızı açıp arkanıza bakmadan çocuğunuzu da alıp baba evine dönün ve bir an önce psikolojik destek alın. Bugüne kadar yazdıklarınızdan anladığım kendinize ve ailenize acımıyorsunuz ama o el kadar yavruya kıymayın, yazık..

Akşamki kavgayı da sırf küsün de bugün onu hiç arayıp rahatsız etmeyin diye çıkarmıştır Valla bir kere yapan affedildi mi “vay benim canım karım beni affetti artık sonsuza kadar ona sadık olmalıyım” diye değil, “ooo demek aldatsam da affediyor yaşasın artık hep aldatabilirim” diye düşünüyor. İyi düşünüp doğru karar verin

Bu nasıl affedilir ömür boyu bir acaba yer bitirir insanı bi defa yapan tekrar denemez mi hala şoktayım nasıl yaptı bunu bize
Hala bunu bize nasıl yaptı diyorsun.Canim sen ayakları üstünde duran bir annesin.Delirme,kendine gel.Ne bu anlamıyorum,çarp tokadı suratına,koy dışarıya.Hemende boşanma davani aç.Eger affedipte ,sineye sararsan,ne haysiyetin kalır,ne gururun.

Parayı taksitle ya da nakden ödemeniz bir şeyi değiştirmez ki, biz faturayı birkaç ay sonra talep ettik he deyince kimlik bilgilerinize kadar bir otelin kim olduğunu sormadan vermesi garibime gitti. Çünkü vermezler

Saatlerdir ağlıyorum um evde çıkmasını söyledim gitti
bu olay ne zaman olmuştu? Çok çok üzücü bir olay hele de bir hayat kadını ile olması, sana affetme diyemem umarım affetmezsin ama ne olur birlikte olma. Ne olacağı belli olmaz

Kusura bakmayın ama ne kadar koca meraklısısınız.Sizin onceliginiz evladiniz olmali.Unutmayin koca bulunur ama evlat bulunmaz.Evladinizi bu zulme mahkum etmeye kararlisiniz anlasilan,bu kadar insan dikkati evladiniza cekiyor siz orali degilsiniz.Hersey ortada,otel,fatura,yalan,inkar...Daha ne gerekiyor size.Siz aldatildiginizdan adiniz gibi emin olsaniz bile bunun tam tersine inanmak icin burda destek ariyorsunuz bence.Emin olun aldatilip,aldatilmadiginizdan cok daha onemli bir mevzu var o da evladiniz.Ben oyle adami beni aldatti diye degil,evladima zarar verdi diye cikartirim hayatimdan.

DAvayı açacağını ve sadece çocuğunu ver dedim tmm ded

Donuna kadar al rezil herifin.
Otel giris kaydini kaybetme sakin.
Aglama lutfen, bebegin icin saglam durmalisin, ayakta kalmalisin.
Haklarindan vazgecme.
O cocuga nafaka odemek zorunda, bi anlik sinirle yaptigini yanina birakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…