ellerim titriyor

Simdiden sonra madem sallantili olan evliliginizin nihayi kararini verin ki yapilacak sey aslinda cok basit, etkilemek istemem fikrimi yazmicam ama ailenize olani biteni anlatin onlarin dusunceleri sizden daha saglikli olabilir suan, yasal surec ne yapilacak vs gibi tabi su saatten sonra evladiniz herseyden onemli umarim hakkinizda hayirlisi olur...

aileme aldatma var demedim aylar öncesine onların yanına göndeilmiştim yine bir şekilde affedildi ama şuanda resmen aldatmada var ailem bunu bilmiyor sadece anlaşamadıgımızı ve dogru karar verdiğimi söylyorlar.

ailenizin yanına neden gittiniz bence evinize dönün adamı yollayın kalsın otellerde.

kendi düzeninizi bozmayın.

ailenizin yanına neden gittiniz bence evinize dönün adamı yollayın kalsın otellerde.

kendi düzeninizi bozmayın.
yaşamak istemiyorum o evde ayrıca çalışıyorum çocuga ailem bakıyor yani boştan yere kira ödemesi yapacagım tüm gun işteyim gitmek mantıklı geldi.

Anacığımın bi lafı var. Arpası fazla gelmiş diye. Bu erkeklerin biseyi yok. Arpalari fazla geliyor sadece.

yaşamak istemiyorum o evde ayrıca çalışıyorum çocuga ailem bakıyor yani boştan yere kira ödemesi yapacagım tüm gun işteyim gitmek mantıklı geldi.
Gayet mantikli. Hem size destek de olurlar manevi olarak. Allah size de dayanma gucu versin. Tez zamanda kurtulun bu pislik varliktan.

Sizce ? Üzgünüm ama çok belli değil mi...

Evladın da var. Hayata bir kere geliyorsun. Aldatmasa bile ben öyle bir adamla aynı evde yaşayamam. Korktuğun erkekle aynı evde kalınmıyor. Can tehlikesi hiçbirseye benzemez. Hayata sıfırdan başla zor değil ki sizinki sevgi de degil hastalık gibi. O yuzden bol şifa ve mutluluk diliyorum.

Hayırlısı olsun canım en iyisini yapmışsın ailenin evine donmekle burda çok bayan var aldatilip bunu bildiği halde hala aynı evde yasanyanlar.seviyorum diyip aynı evde yaşamaya devam edenler işin de varmış çocuğunada ailen bakiyormus işinlee meşgul olursun kafan dağılır tebrik ediyorum seni.

Anacığımın bi lafı var. Arpası fazla gelmiş diye. Bu erkeklerin biseyi yok. Arpalari fazla geliyor sadece.
Arpaları batsın onların. Önce bu hayatta cayır cayır yansın sonrada cehennemde yansinlar

GELDİ saatlerce af diledi olmayacagını söyledim ağladı nasıl istersen öyle dedi ama beni aldatan bir insan ile ömür boyu şüphe ile yaşayamam dedim anlaşmalı dava açacagım

GELDİ saatlerce af diledi olmayacagını söyledim ağladı nasıl istersen öyle dedi ama beni aldatan bir insan ile ömür boyu şüphe ile yaşayamam dedim anlaşmalı dava açacagım
Yani aldattığını itiraf etti. İstediği kadar af dilesin bir adam bir kere yaptımı yapar daha da dikiş tutmaz

Yani aldattığını itiraf etti. İstediği kadar af dilesin bir adam bir kere yaptımı yapar daha da dikiş tutmaz
ben yapsaydım sen affederim dersen ve beni affedebilirsen bende affederdim dedim cevap vermedi.anlaşmalı boşanmak istiyor dava dosyasında deliller olmadan

ben yapsaydım sen affederim dersen ve beni affedebilirsen bende affederdim dedim cevap vermedi.anlaşmalı boşanmak istiyor dava dosyasında deliller olmadan
Hmm peki sen nasıl bir boşanma davası açmak istiyorsun

Hmm peki sen nasıl bir boşanma davası açmak istiyorsun
ortada çocugum var ve onun yaptıgı igrencliği bilerek büyüsünde istemiyorum anlaşamadık oldu bitti olsun istiyorum kimseye anlatmadım bu olanları anlaşmalı da benim zararım olur mu acaba

ortada çocugum var ve onun yaptıgı igrencliği bilerek büyüsünde istemiyorum anlaşamadık oldu bitti olsun istiyorum kimseye anlatmadım bu olanları anlaşmalı da benim zararım olur mu acaba
Zararım olurmu derken tam net bisey de bende sana bilgilerimi net bir şekilde yazıyim

Zararım olurmu derken tam net bisey de bende sana bilgilerimi net bir şekilde yazıyim
ödemesi gereken aylık nafakası çcouga ve çocugun velayeti annede çocuk yatılı kalsın istemiyorum en azından kendi fikri oluşana kadar daha 2 yaşında

Avukatinla protokol hazırlarken. Anlaşmalı boşanma diyorsun bazıları anlaşmalı bosanamda mal varliklarinida istiyorum diyor belli bir kismini mahkeme heyeti tarafından karar kılınıp sana da veriliyor .heee şayet ben bunalri isyemiyorum iştirak nafakası açayım dersen yani çocuk için nafaka eşinin gelirine maaşına bakılıp belli bir miktar sana verilir yaşı küçük çocuğunun eyer ki 3.5.4 yaşlarında olsaydı giyim .okul.gıdaa harçlık durumunada bakılıp miktar 2.3 kat daha artar kaybedicek çok.seyin olmaz anayasa duzenlemesiyle nafakalarda az bir artış oldu sadece

Sen talep Etsen bile nafaka miktarını söz konusu hakim tarafından uygun bulunması gerekmekte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…