aileme aldatma var demedim aylar öncesine onların yanına göndeilmiştim yine bir şekilde affedildi ama şuanda resmen aldatmada var ailem bunu bilmiyor sadece anlaşamadıgımızı ve dogru karar verdiğimi söylyorlar.Simdiden sonra madem sallantili olan evliliginizin nihayi kararini verin ki yapilacak sey aslinda cok basit, etkilemek istemem fikrimi yazmicam ama ailenize olani biteni anlatin onlarin dusunceleri sizden daha saglikli olabilir suan, yasal surec ne yapilacak vs gibi tabi su saatten sonra evladiniz herseyden onemli umarim hakkinizda hayirlisi olur...
yaşamak istemiyorum o evde ayrıca çalışıyorum çocuga ailem bakıyor yani boştan yere kira ödemesi yapacagım tüm gun işteyim gitmek mantıklı geldi.ailenizin yanına neden gittiniz bence evinize dönün adamı yollayın kalsın otellerde.
kendi düzeninizi bozmayın.
Anacığımın bi lafı var. Arpası fazla gelmiş diye. Bu erkeklerin biseyi yok. Arpalari fazla geliyor sadece.Kızlar bu erkeklere neler oluyor böyle rahatlık gotlerine batıyor herlade ne bu böyle iyicene azittilar kudurdular.hersey ortada canım senin yerinde olsam o otele bir şekilde giderim iyicene sorarım hatta güvenlik kamerasından bakardım.esim şu saatlerde cüzdanını fln biseyini düşürmüş bı bakalım fln derim
Gayet mantikli. Hem size destek de olurlar manevi olarak. Allah size de dayanma gucu versin. Tez zamanda kurtulun bu pislik varliktan.yaşamak istemiyorum o evde ayrıca çalışıyorum çocuga ailem bakıyor yani boştan yere kira ödemesi yapacagım tüm gun işteyim gitmek mantıklı geldi.
Sizce ? Üzgünüm ama çok belli değil mi...evde eşim ile tartıştık çok soruna girmek istemiyorum telefon üzerinden nerede oldugunu görüyorum ve işe gitmediğini farkettim sordugumda adresi yanlış gösteriyor vs dedi bir kaç birşey daha oldu unuttum vs dedi geçiştirdi adres gözüken yer bir oteldi ve muhasebeden arıyorum fatura lazım dedim otel faturayı attı neydi şimdi bu
Arpaları batsın onların. Önce bu hayatta cayır cayır yansın sonrada cehennemde yansinlarAnacığımın bi lafı var. Arpası fazla gelmiş diye. Bu erkeklerin biseyi yok. Arpalari fazla geliyor sadece.
Yani aldattığını itiraf etti. İstediği kadar af dilesin bir adam bir kere yaptımı yapar daha da dikiş tutmazGELDİ saatlerce af diledi olmayacagını söyledim ağladı nasıl istersen öyle dedi ama beni aldatan bir insan ile ömür boyu şüphe ile yaşayamam dedim anlaşmalı dava açacagım
ben yapsaydım sen affederim dersen ve beni affedebilirsen bende affederdim dedim cevap vermedi.anlaşmalı boşanmak istiyor dava dosyasında deliller olmadanYani aldattığını itiraf etti. İstediği kadar af dilesin bir adam bir kere yaptımı yapar daha da dikiş tutmaz
Hmm peki sen nasıl bir boşanma davası açmak istiyorsunben yapsaydım sen affederim dersen ve beni affedebilirsen bende affederdim dedim cevap vermedi.anlaşmalı boşanmak istiyor dava dosyasında deliller olmadan
ortada çocugum var ve onun yaptıgı igrencliği bilerek büyüsünde istemiyorum anlaşamadık oldu bitti olsun istiyorum kimseye anlatmadım bu olanları anlaşmalı da benim zararım olur mu acabaHmm peki sen nasıl bir boşanma davası açmak istiyorsun
Zararım olurmu derken tam net bisey de bende sana bilgilerimi net bir şekilde yazıyimortada çocugum var ve onun yaptıgı igrencliği bilerek büyüsünde istemiyorum anlaşamadık oldu bitti olsun istiyorum kimseye anlatmadım bu olanları anlaşmalı da benim zararım olur mu acaba
ödemesi gereken aylık nafakası çcouga ve çocugun velayeti annede çocuk yatılı kalsın istemiyorum en azından kendi fikri oluşana kadar daha 2 yaşındaZararım olurmu derken tam net bisey de bende sana bilgilerimi net bir şekilde yazıyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?