sordum o adreste gözükyordun diye hayır işteydim dedi kötü amaçlı değil isde neden inkar etti bilmiyorum.Yasak tabiki ama iki bekar kişiye problem olmayabilir. Biri evli belki ikisi de evli biri için otel müsaade ediyor mu bilemem. Çünkü girişte kimlik fotokopileri alınıyor. Riske atmazlar bence böyle bir durum varsa. Ayrıca kavga ettiginiz günün sabahına otele gitmesi de kötü bir amaçla degil gibi geliyor
Faturayı gösterin zaten ölümüne inkar dır erkeklerin yanıtlarısordum o adreste gözükyordun diye hayır işteydim dedi kötü amaçlı değil isde neden inkar etti bilmiyorum.
Ayyy inanmıyorum yaaEski konunu gördüm. 2 yaşındaki çocuğunuza şiddet göstermiş. Kollarındaki morluğu fondoten ile kapatmışsınız çocupun. Bi anne olarak şu duruma düşeceğime öleyim daha iyi. Siz de adamı çok iyi b.kmuş gibi adım adım takip edin aman kaptırmayın elinizden.
Nasıl bir uygulama bu birde neden eşinizi takip ediyorsunuz.Daha önce birşeyini mi yakaladınız.ben 2 yıldır görüyorum telden nerede oldugunu süreklide akarım zaten ilk defa karşılaştım.koca şehirde de otel konumunu atması işkillendirdi madem tel bozuk hastane okul bilmem ne otelden daha çoktur niye orayı attı.gittin kaldın diyelim saklamadan açıkla.
Eski konunu gördüm. 2 yaşındaki çocuğunuza şiddet göstermiş. Kollarındaki morluğu fondoten ile kapatmışsınız çocupun. Bi anne olarak şu duruma düşeceğime öleyim daha iyi. Siz de adamı çok iyi b.kmuş gibi adım adım takip edin aman kaptırmayın elinizden.
Eşinizin çocuğunuza şiddet uygulamasıyla ilgili gelen yorumlara neden cevap vermiyorsunuz?
Bu kadar ciddi bir probleminiz varken neden eşinizin sizi aldatması derdine düştünüz?
Her şeyden önce anneliğinizi sorgulamaya ne dersiniz ?
evde eşim ile tartıştık çok soruna girmek istemiyorum telefon üzerinden nerede oldugunu görüyorum ve işe gitmediğini farkettim sordugumda adresi yanlış gösteriyor vs dedi bir kaç birşey daha oldu unuttum vs dedi geçiştirdi adres gözüken yer bir oteldi ve muhasebeden arıyorum fatura lazım dedim otel faturayı attı neydi şimdi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?