Bize rezervasyon yaptırınca gelmişti fatura.Tabi biz paranın hepsini ödemiştik.Mail gelmişti bana.Ayrıca faturada herkesin adı tek tek yazıyordu.Konu sahibi isim yazmıyor mu faturada.Birde evli olmayan biri tek oda tutup konaklama yapabilir mi acaba.Bu arada eşimin icloud şifresini biliyorum her an bakabilirim istesem konumuna. yıllardır bir kez açıp bakmadım, siz lütfen kendinizi kandırmayın, bu el alışkanlığı değil.
Yanlış anlamadıysam eğer, önce çift kişi konaklama demişler sonra tek kişi ve eşiniz arayıp neden cüzdanımı karıştırdın demiş. Bence anlamışlr gibi olayı. Otelin de bilgi vermesi çok zor hata yapmışlar direk sorgulamadan fatura verdikleri için, yanlış anlamayın lütfen sizin için iyi olmuş ama şimdi sizin muhasebeci olmadığınızı anlarlarsa sizin başınıza dert olabilir. Bence daha fazla aramayın oteli.
Bu arada bunu söyleme sebebim, yazın hesaplarımızda bir karışıklık olmuştu. Tatil yaptığımız otelden faturalarımızı istedik. Eşim kendi adına olan eşiyle konakladığı tatilin fatura dökümünü bile ancak zorla posta ile aldı. Whatsapp ile vermeleri çok garibime gitti.
Valla Belki aldatılmayı bile hazmederim ama çocuğuma el uzatanın kim olursa olsun elini kırarım.Böyle anneler "aman kocam elimden gitmesin" diye şiddete göz yumar. Aldatılmayi hazmedemezmis, ama çocuğun fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünün üstünü kapatabilir. Böyle kadınlara herşey müştehak, ama böylelerin eline düşen çocuklara yanarım
Merhaba sanırım iPhone kullanıyorsun çünkü bende eşimi takip ediyorum ikimizinde iPhone olduğu için ama genellikle benim ki doğru gösteriyor konumunu gördün de niye aramak yerine olduğu konumun yerine gitmedin ama bide şöyle bi durum var senin takip ettiğini görüyorsa eşin interneti kapatabilirdi yada telefonu kapatabilirdi ozaman göremezdin bide bu açıdan düşün belki yanlış gösteriyordur konum bazen int fazla çekmediği yerlerde saçma sapan yerler de gösteriyor bizde de oluyor aynısı ben hemen görüntülü arıom bakıom konum yanlış göstermiş
Çok geçmiş olsun çift kişilik oda faturası mıydı?evde eşim ile tartıştık çok soruna girmek istemiyorum telefon üzerinden nerede oldugunu görüyorum ve işe gitmediğini farkettim sordugumda adresi yanlış gösteriyor vs dedi bir kaç birşey daha oldu unuttum vs dedi geçiştirdi adres gözüken yer bir oteldi ve muhasebeden arıyorum fatura lazım dedim otel faturayı attı neydi şimdi bu
Spayi kullansa otel misafiri olarak kayit cikmazInsallah tek spa bölümünü kullanip çıkmıştır. Otelden fatura geldiğine göre yalan söylediği zaten ortada. Yani durum hiç de iyi gözükmüyor
Bide bunlarla uğraş isin yoksa...Adim adim koca takip eden ne cok uye varmis ya cok sasirdim. Tamam uygulama vardir da,acip saat saat dakika dakika bakmaya usenmiyor musunuz?
Konu sahibi arkadasim zaten kocanizla tonla affedilmeyecek probleminiz varken aldatinca mi sasirdiniz eliniz ayaginiz titredi? Cocugunuza vurulurken titremediniz mi? Yazik
Ailen yanındaysa, ve çalışıyorsan/çalışma imkanın varsa hiç üzülmene gerek yok. Herşey daha iyi olacak emin ol. Bunlar yoksa evet zorlanacaksın ama hiçbiri çocuğunun böyle bir baba ile büyümesi kadar zor olamaz.Şuanda içimi hafifletecek şeylere daha çok ihtiyacım var göz yaşlarım dinmiyor
Konuştun mu eşinle, kesin öğrendin mi ne yaptığını ?Çalışıyorum yüreğimde ki yangın yerini ne yapacağım
Evet faturayı görünce inkar etmedi ilk kez olmuş ve kavga yüzünden değil çok önceden planlamış hangi birine yanayımKonuştun mu eşinle, kesin öğrendin mi ne yaptığını ?
Nasıl yani biriyle mi birlikte mi olmuşEvet faturayı görünce inkar etmedi ilk kez olmuş ve kavga yüzünden değil çok önceden planlamış hangi birine yanayım
Evet hayat kadınıNasıl yani biriyle mi birlikte mi olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?