ellerim titriyor

Bize rezervasyon yaptırınca gelmişti fatura.Tabi biz paranın hepsini ödemiştik.Mail gelmişti bana.Ayrıca faturada herkesin adı tek tek yazıyordu.Konu sahibi isim yazmıyor mu faturada.Birde evli olmayan biri tek oda tutup konaklama yapabilir mi acaba.

Valla Belki aldatılmayı bile hazmederim ama çocuğuma el uzatanın kim olursa olsun elini kırarım.

Aldatılıyorsun bununla yüzleş cocugunu ezdırme babası bıle olsa.. ınanmak ıcın hala neyı beklıyorsun anlamadık hersey kabak gıbı meydanda ortada zaten.. Otele girmiş fatura elınızde ama eşiniz ben o saatte işteydim demesı bıle herseyı açıklıyor

Ya cok af dilerek soruyorum valla cok merak ettim. Neden? Yani koskoca yetiskin adami neden takip ediyosunuz? Bi de goruntulu ariyormussunuz? Guvenmiyo musunuz? Guvenmiyosaniz neden evlisiniz? Yani tuhafima gidiyor boyle seyler cidden merak ediyorum. Ben esimi konumdan takip edip pat diye goruntulu arasam adam sen hayirdir der bana. Ya da o bana yapsa hop noluyoruz derim yani. Iyiki iphone yokmus bizde :)

Çok geçmiş olsun çift kişilik oda faturası mıydı?

Insallah tek spa bölümünü kullanip çıkmıştır. Otelden fatura geldiğine göre yalan söylediği zaten ortada. Yani durum hiç de iyi gözükmüyor
Spayi kullansa otel misafiri olarak kayit cikmaz
Ücret ve spa kayitlari spanin kendi resepsiyonu tarafindan alinir. Yani otel resepsiyonu spayi kullanan misafirleri bilmez bile

Adim adim koca takip eden ne cok uye varmis ya cok sasirdim. Tamam uygulama vardir da,acip saat saat dakika dakika bakmaya usenmiyor musunuz?

Konu sahibi arkadasim zaten kocanizla tonla affedilmeyecek probleminiz varken aldatinca mi sasirdiniz eliniz ayaginiz titredi? Cocugunuza vurulurken titremediniz mi? Yazik

Oturdum ağlıyorum heba ettiğim ömrüme yatağında uyuya bebeğime geçen ömrüme ağlıyorum avazım çıktıgınca

Arkadaşlar,konu sahibi ısrarla programı eşim kurdu diyor.Siz hâlâ neden eşini takip ediyorsun diyorsunuz.Bu program benim eşimin ve kızımın telinde de var.(life360)diye bir program.Sadece kizimizin güvenliği açısından indirdik.onun nerede oldugunu vs görmek için.hatta geçen telefonumu kaybettim ve eşimin telefonundan konumuma baktik markette unutmuşum gidip aldım hemen.Aslinda güzel bir uygulama ama tabii bu şekilde sonlanan bir durum çok kötü gerçekten..Konu sahibi herseye hazırlıklı olmalısınız.Allah guv kuvvet versin

Bide bunlarla uğraş isin yoksa...

Şuanda içimi hafifletecek şeylere daha çok ihtiyacım var göz yaşlarım dinmiyor

Şuanda içimi hafifletecek şeylere daha çok ihtiyacım var göz yaşlarım dinmiyor
Ailen yanındaysa, ve çalışıyorsan/çalışma imkanın varsa hiç üzülmene gerek yok. Herşey daha iyi olacak emin ol. Bunlar yoksa evet zorlanacaksın ama hiçbiri çocuğunun böyle bir baba ile büyümesi kadar zor olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…