• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ellerin :((

Micra23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2020
377
138
53
39
Merhabalar okuyacak kısa da olsa bişeyler yazacaklara çok teşekkür ediyorum şimdiden..Konu eşim ne yapıyor ne demek istiyor anlamıyorum .10 yıldır evliyim yaklaşık iki küçük çocuğum var .. Eşim özellikle evliliğimin ilk yıllarında bedenimle ilgili kırıcı yorumlar yapar ben uzulunce konuyu değiştirmeye çalışır ben öyle demek istemedim şunu yapmak istedim gibi konuşurdu .Örneğin nisanliken gelinlik bakmaya gitmiştik.Guzel olmadı başka bakalım demiştim.Neden güzel olmadigi ortada değil mi göğsün küçük ..Bir başka örnek çok beyaz tenlisin biraz karar bu şekilde bişey hissetmiyorum gibi..Neyse geçmişimiz bunun gibi bor sürü seyle dolu ve sonuç hep aynı ben onu demek istemedim şunu demek istedim gibi ..lafı cevirmeler ..Diyeceksiniz ki neden bu şekilde devam ettin ettim işte ...Çok mu aşıktım diyorum kendi kendime..Hep kendimi sorgulamistim o yıllarda acaba ben mi yanlış anlıyorum gerçekten veya bu adam iltifat mi bilmiyor diye ...çevreden aldığım olumlu şeyleri ondan asla alamadım .hep beni pohpohlamak için söylemiş oldular Neyse gelelim son konumuza yeğenim yeni doğdu annem elleri senin ellerine benziyor demişti.Kizin resmine bakıyoruz ellere bak tam kız çocuğu eli dedi evet dedim ben de annem benim ellerime benzetiyor .Yok dedi neresi sana benziyor ..Senin ellerin annene benziyor dedi burusuklugu dedi ..Ben bakınca buruşuk yerleri dedi neresi mesela dedim parmaklarının katları dedi..Ben de hayırdır benim ellerim buruşuk mu diyince...Neyse iki gündür onun tartışması valla sıkıldım anında laf değiştirilmesinden anında ..Bu arada annem 70 yaşında mümkün değil bende onun kadar buruşuk olması ..Çok icerledim çok..Ama adam öyle demek istememiş ..her zamanki gibi..lütfen bana akıl verin çok yoruluyorum

Kendisi Davut Heykeli miymiş? 😆
Niye izin veriyorsunuz ki sizinle ilgili olumsuz konuşmasına? Burnunuzdan kıl aldırmayın, böyle söylediği zaman yapıştırın cevabı, kendinizi beğendiğinizi öz güveniniz olduğunu bilsin. Ayrıca beğenmiyorsan niye hala benimle evlisin diye de sorardım ben olsam.
Eminim en bakımsız halinizle bile ona on gömlek fazla geliyorsunuzdur ama anladığım kadarıyla biraz fazla naifsiniz.
Bazı erkekler naiflikten anlamıyor çat çat verin cevabını densizlik edince

Sizde onu kucumseyin ,eleştirin. Ben mesela hamielikten ziyade lohusalıkta kg aldım ve bunun lafını eşimden duyunca bende ona "çok zayifsin sırık gibisin bu ne hiç etin yok ,her yerin kemik hiç beğenmiyorum heybetli iri yarı olsan ne iyi olur 😂😂 " gibi şeyler söyledim ondan sonra bı laf duymuyorum içinden söylüyorsa da beni rahatsız etmiyo

O kıllı boğumlu toparlak ellerini alır onun.. Bu kıllı ayılara bu haddi siz veriyorsunuz. Nasıl büyütüyorsanız gözünüzde artık, ne kıllı göbeği ne kel kafası ne de 10 dk lık performansı görünüyor gözünüze, lafı duyunca anca ağlıyorsunuz.

Bazı eşler özellikle erkekler, eşlerini saçma sapan eleştirmeyi ve ufak tefek şeylere de insan içinde takılmayı huy edinmişlerdir. Herkesin herkeste beğenmediği şeyler olabilir, bu bir davranış da olabilir ancak özellikle fiziksel yaratılışla ilgili konularda bunları dillendirmenin ve moral bozmanın hiçbir anlamı yok. Ben kesinlikle öyle olduğunuzu düşünmüyorum; ayrıca olabilirsiniz de hepimiz insanız.. Malesef bazı erkeklerde o görgü yok. Benim fikrim en etkili olan karşı atakta bulunmak :) böyle konularda altta kalmayın.. Size bu tür sözleri söyleyerek sizde hissettirdiği şeylerin aynısı ona hissettirin; belki artık yapmaması gerektiğini anlar..

O kıllı boğumlu toparlak ellerini alır onun.. Bu kıllı ayılara bu haddi siz veriyorsunuz. Nasıl büyütüyorsanız gözünüzde artık, ne kıllı göbeği ne kel kafası ne de 10 dk lık performansı görünüyor gözünüze, lafı duyunca anca ağlıyorsunuz.
Öyle demek istememismis 🤣ellerimizin buruşuk kısımları varmış ben bilmiyormuş o kısımlar benziyormus

Haddini bildiremiyor musunuz bu densize? Sizde onu aşağılayacaksınız ki anlasın..

Back
X