• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyi geceler. Araya kaynak yapmaya geldim. Sonunda kuafore gittim saçımı kestirdim 😌 millet kuafore kafa dagitmaya gider ben sinir olup geliyorum. Gobegime bakip hamile misin dedi yetmedi pilates yap ben 11 yildir yapiyorum dedi(kendisi benden iri bu arada) en sonunda da sen yeni mi doğum yapmistin dedi 🙄 kadin kadin ben 35 kg verdim hatta nerdeyse 40 diyecektim ama gülüp çıktım 🤐
Bosbogaz 🙄

Akşam geçmişe bakamadim
Kim ne yedi ne icti, menü yazdimi bilemiyorum 😐
Ben menü yazmıyorum abla korkma 😂😂😂 yazsam takımdan atarlar 😂🤭
Neyse yarından itibaren bende yazıcam inşallah 🙄

Ayy ben denedim. Cıkss yapamiyorum🤣 Yapamadigim tek spor plank sanirim.
Başta zor oluyor ama alışıyor insan yaptıkça sonra alışkanlık haline geliyor yanı bende öyle olmuştu 😊 özlediğim sporlardan biri başlayamadim daha o ayrı birşey 😁
Sporsuz verilen kilo geri alımı daha hızlı oluyor 🤦🏼‍♀️

İyi geceler. Araya kaynak yapmaya geldim. Sonunda kuafore gittim saçımı kestirdim 😌 millet kuafore kafa dagitmaya gider ben sinir olup geliyorum. Gobegime bakip hamile misin dedi yetmedi pilates yap ben 11 yildir yapiyorum dedi(kendisi benden iri bu arada) en sonunda da sen yeni mi doğum yapmistin dedi 🙄 kadin kadin ben 35 kg verdim hatta nerdeyse 40 diyecektim ama gülüp çıktım 🤐
Kafayı yemiş. Sana ne milletin göbeğinden kilosundan. :duduk:

Başta zor oluyor ama alışıyor insan yaptıkça sonra alışkanlık haline geliyor yanı bende öyle olmuştu 😊 özlediğim sporlardan biri başlayamadim daha o ayrı birşey 😁
Sporsuz verilen kilo geri alımı daha hızlı oluyor 🤦🏼‍♀️
Yok ben kiloma ragmen her türlü sporu yapabiliyorm. Ama plank yapamadim nedense. Bi uyumsuzluk oldu plankle aramizda. Siddetli bi gecimsizlik diyeyim🤣

Zaten yediklerini düşünsen bütün gününü alır 😬🤣
😳😳😳😳😳🥺🥺🥺
M MissHayaLet hergün 12bin beklerim senden😘
😘😘😘😘
Yiyorsun kilo alıyorsun. Sonra spor yapıyorsun hemen veriyorsun o yüzden seni örnek gösterdim iyi örneksin diye. Sadece yiyip içip yan gelip yatmıyorsun🥰
🥳🥳🥳🥳
Gobegim sarkmis durumda bende farkindayim toparlanmadiginin ama bu sekilde soylemek neden ben anlamiyorum
Bosvr canım bazıları öyle bosbogaz bakma sen onun laflarına sende vereceksin zamanı gelince en fit sen olacaksın. Şimdi bunları düşünme hedefe odaklan❤️

Back
X