- 31 Temmuz 2020
- 20.369
- 60.237
- 548
@sulisim
@Ayyulduz
Kaptanlarim yarin bildirimlerinizi özel mesaj ile fotografli ve nikli olarak bekliyorum
Diger bildirimlerde fotograf sarti yok en gec 13.00 e kadar bekliyoruz
Cordelia
@Elhan
@North River
@askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
@Kmsl Hnd
@busra ytez
60kiloyum
@sara_28
@dolunaydagel
@fesang
@Bal0ncuk
@pastelfit
@Tutku44
@ugurbocuuu
@Zeynep_Nihal
@gezegenfeza
@DombiliKus
@Kinoalihatun
@Lavinia_98
@sandriyon
@She-Raa
_ASTRAL_
@Migim
@Chedarice
@erenmothers
Kendinin en iyi hali ol
@19Temmuzda69um
minerva1988
Hedef60kgolmak
@kackaloribu
@balpamuk
@Beklenen2
@Mehfam
@Bmsh
@karamelllim
@UcurtmaAvcisii
@hllgkchl
@Bar_na
@nnurc
@pikapi
@Birevet
@sulisim
@Ayyulduz
@aypare ackerman
Etiketimi gördün mü cnmSelam kızlar biraz dagildim hala dağınık moddayim ama buraya girmeyince herşeyi bol bol yedimtartilacak gücüm olursa sabah tartilacagim daha dikkat etmeliyim. İnşallah döndüm
Canım 1 hafta biraz sıkı diyet yap ki hızlı sonuç al sonra yavaş yavaş esnet. Sürekli diyetteyim psikolojinde olmakızlar canım çok sıkılıyor yaa ☹ ben nasıl kilo vericem çok kötü görünüyorumbir düzen oturtamadım
Canım şeyi paylaşmak istedim, bugün su ekleyip telveli içtiğim türk kahvesi 1 dk içinde her yeri temizledi
Harikasın güzelimCanım şeyi paylaşmak istedim, bugün su ekleyip telveli içtiğim türk kahvesi 1 dk içinde her yeri temizledi
Sende durumlar nasıl :)
Amin cnmHarikasın güzelimŞükürler olsun çok iyiyim kısa süreli bir problemdi galiba bir kaç gün kayısı yedim yogurt tüketttim türk kahvesi içiyorum geçti Allah kimseye vermesin çok kötü hem karnına taş baglanmış gibi
Maşallah diyelim ikimize deAmin cnm
Doğru çok zor bir durum
Sevindimmmm
Tamam kuzum :)Selam canim bugun etiketleyim dedim ama cok vaktim yoktu
Hadi gel yeniden adim takibi yapalım seninle
AA yok canım görmedimEtiketimi gördün mü cnm
Hoşgeldin
Çok çok yesen de 60ları görmezsiiin
Oyy teşekkür ederim canımminerva1988 nasılsın bebişim bi bakaym geçmişe
Kilo bildirme canim ama spora devam etZipzip- kuzum yarın tartilacak kadar kendime guvenmiyorum hazır hissedince kilo bildirim:))
modum çok düşük canım yoksa yaptı mı çok güzel yapıyorum. ama bu hafta yeniden deneyeceğim. öğlen işyeri yemeği yiyorum. akşam da evde olanı.Canim 16 8 yapıyorlar ya 19.15 ten geri git yada sen 20 den geri git 12 oluyor oglen sadece yemek arada Türk kahve kuru meyve yapsan aksam gelince ekmeksiz yemek vs bi dene bakalım bu hafta ben deneyeceğim 12 ve 20 arası yiyeceksin Sabah yemek yemeden de bir spor eklesek varya ne güzel olur ama
öyle maalesef ☹Canım kilo vermeyi çok istiyorsun gerçekten çok istiyorsun ama zayıf olmaktan fit olmaktan daha çok sevdiğin bir şey var en azından sevdiğini sanıyorsun
evet en azından bu cuma 89 dan kurtulsam çok moral olur bana.Canım 1 hafta biraz sıkı diyet yap ki hızlı sonuç al sonra yavaş yavaş esnet. Sürekli diyetteyim psikolojinde olmavücut direnç geliştiriyor etrafındaki yiyebilecegin bütün zararlı şeyler gözünün görmeyeceği yerlere kaldır. Birde mutlaka yanında saglıklı bi ara öğün olsun. Ceviz badem leblebi kuru kayısı gibi saglıklı barlar çok fazla kalorili oluyor.
kaç oldun canım?Ben de aşırı koptum verdikleri aldım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?