Kapatmasam yerim. Yarın pazartesi malum. Tartı günü. Eksi çıkmam lazımGünün çok erken kapatmıssın. afiyet olsun kaptanım
Evet kaldığımız yerden devamm cicimmm
2 gün de gayet güzel. Dengeyi çok güzel yapmıssın afiyet olsun kaptanım diyecektimkii aklıma diğer iki canavar ay çok pardon kaptan geldi
İşte bak tek değilim
Kahkaha attımm hala gülüyorummRabbim seni hep güldürsün canım
Bir yandan korku bir yandanFitFiliz komikliği. Korku ile kahkaha arası kesin gider o 1 kiloo
Menü de sporda harika cancağızım.Tunaydin
28 kasim cuma
12.00
2 dlm ekmek
1Kk peynir
Yesillik
1 haslaanmis yumurta
Ara
1 eti karam gofret
Aksam
4 Yk pirinc pilavi
5 6 yk et sote
Salata
13.500 adim
Boncuk2307 sibel_84 Ellssa
Ctesi menüsü bacıTatlım bu cuma mı bugünün mu
Kalorili bir gün olmuş
Bacı çekirdek bi kase ne allah aşkına
Demi aynen eskilerden bahsediyorsak yaşlanmışız bizYa işte herkesin farklı sıkıntıları oluyor canım. Yaşlandığımı hissediyorum mesela artık ben
Makaron tatlım biraz daha dikkat karşı takım alev alev geliyor, diyorum ama bende cerez saati yaptımCtesi menüsü bacı
Aynen canım valla öyleMakaron tatlım biraz daha dikkat karşı takım alev alev geliyor, diyorum ama bende cerez saati yaptım
Afiyet olsun canimTunaydin
28 kasim cuma
12.00
2 dlm ekmek
1Kk peynir
Yesillik
1 haslaanmis yumurta
Ara
1 eti karam gofret
Aksam
4 Yk pirinc pilavi
5 6 yk et sote
Salata
13.500 adim
Boncuk2307 sibel_84 Ellssa
Ay niye dertlendin tatlim sigara icme sagliga zararli madrn suyu icin afiyet olsunKahve +madensuyu+ sigara demiyom o zararli sizler içmeyin üçlüyü bırakamıyorum var mı benim gibisi+ferdi baba, çalan şarkı,üzgün olsan ağlasan bugünler yasanacak Eki Görüntüle 3680126
Hepsinden biraz biraz gider inșallahGünün çok erken kapatmıssın. afiyet olsun kaptanım
2 gün de gayet güzel. Dengeyi çok güzel yapmıssın afiyet olsun kaptanım diyecektimkii aklıma diğer iki canavar ay çok pardon kaptan geldi
İşte bak tek değilim
Bir yandan korku bir yandanFitFiliz komikliği. Korku ile kahkaha arası kesin gider o 1 kiloo
Ay keske ayni takimda olsaydik bende hep mavi takimdaydim alıştıydım mavi takimi istiyomneyseki mavi takimdayim
Üstüne bide baklava ye daha iyi gelirKaptanım .tarhana ceviz yedikten sonra eksilmişim ama ,bedenim benle oynuyor
Dertlenmek değil de ben arebsk severim, kahve,madensuyu ,sigara farklı bir duygu durmum olur o an oh keyifAfiyet olsun canim
Ay niye dertlendin tatlim sigara icme sagliga zararli madrn suyu icin afiyet olsun
Hepsinden biraz biraz gider inșallah
Ay keske ayni takimda olsaydik bende hep mavi takimdaydim alıştıydım mavi takimi istiyom
Üstüne bide baklava ye daha iyi gelir
İlk gruba giriş zamanıma baktım da taaa bilmem kacsenesindeDemi aynen eskilerden bahsediyorsak yaşlanmışız biz
Sisssttt o ne demek mavi takım istiyorum.Afiyet olsun canim
Ay niye dertlendin tatlim sigara icme sagliga zararli madrn suyu icin afiyet olsun
Hepsinden biraz biraz gider inșallah
Ay keske ayni takimda olsaydik bende hep mavi takimdaydim alıştıydım mavi takimi istiyom
Üstüne bide baklava ye daha iyi gelir
Ana olmusuzdur anaİlk gruba giriş zamanıma baktım da taaa bilmem kacsenesinde
Canım kaptiş, sen de hep gülGünün çok erken kapatmıssın. afiyet olsun kaptanım
İşte bak tek değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?