Ben tipimi bilmiyorum nasil oluyor elmaKızlar aramızda elma tipi vücuda sahip olan var mı? Ne gibi spor hareketleri yapıyor?
1000Sanada kolay gelsin
Hmm tabi kaç adımdasın
Nehirin seni verene kurban olsun. Affetsen beni miram bu haftaBen de şimdi başlıcam. Akşama kalmasın. Çikolatam yapar. Yarışma olunca çılgınlaşır. Ben hiç öyle değilim.
Nehir6161 ve @Tostombalakanne bunlarda hiç hırslı değildir.
3000 oldu
İroni yaptıKuzum hırsım var olmamı ayak ağrım gün içinde hafifleyince adımlara başlıyorum zorlamamam lazım yoksa fena oluyor o ağrılar
Sen beni istemiyorsun . Nickimi düzeltiyorsun. Ben gidimNehir yok artik yokNehir6161 olmus
Dun ben takip edemedim fazlaDünnkaptan öyle dediyaa
Duzelttim iste yanlis yazmisSen beni istemiyorsun . Nickimi düzeltiyorsun. Ben gidim
3-5 tanede sen ye ablaBende pogaca hamuru yaptim
Peynir yokmus alip geleyim
Bugün bassaligina gidecez
Pogacayla helva götüreyim diyorum
Herkeslere kolay gelsin
Yeni nick hayırlı olsun.Nehirin seni verene kurban olsun. Affetsen beni miram bu hafta
2 gun dinlendim yeter artik adim atma zamaniGeçen hafta cok yoruldun, bu hafta o kadar zorlama kendini elifim
Yuruyemedim bugun bende temizlik yaptim ama aksam 12000 adimla geleceğimSlm mavişler yürüyormuyuz
@Tostombalakanne
@bluegreeneyes
Wilma11
@Zeynebim2020
Amine Busra
@klbk33
aypare ackerman
Zipzip-
F Frozen01
M MissHayaLet
@Umutumut82
Nasil yapiyonuz yaBen 12binde biraktim islerim var saati takcam simdi sarja
Ben daha 1363 deyim4000 deyim bebeğe yemek yediriyorum.
Ben tum koyu yurusem o kadar olmazBen 12binde biraktim islerim var saati takcam simdi sarja
Ben de 4.000 deyim.kargo geldi evden çıktım. Şimdi yeğenimle ders çalışıyoruz. Teneffüslerde koşarım artık.4000 deyim bebeğe yemek yediriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?