Palamut büyük olsa nolur ya. Afiyet olsunTek öğün yaptım bugün.
akşam 19.00: Palamut yedim büyüktü biraz. Yanında roka salatası ve 2 yaş ceviz Ve zero
P PembepilatesEllssa Boncuk2307
Teşekkürler evet ya sorma. Sen iyi iç mişsin bu sefer. Aceleden diyememiştimAfiyet olsun canım su yu mutlaka arttırmaya çalış çok çok az 1 lt
Mutlaka dedim ama vazgeçtimKızlar çok afedersiniz, dün girecek fırsat bulamadım.
Tek öğün yaptım diyebilirim.
Öğlen maalesef ekler (hediye gelmiş. Ekleristan) akşam da yedim adam akıllı. Sabah yoktu. İnanır mısınız akşam yediklerimi tam hatırlayamıyorum ama pilav, makarna vardı. Evet iyi geçmedi ne yazık ki. Su 1litre.Spor yok. Telafi için kolları sıyırdım hemen. Veee....
BUGÜN.
Kahvaltı yok
Öğle yok
Akşam 17:00 gibi eti formla başladım iş yerinde.
Akşam yemeğim;
Erişteli mercimek çorbası, şehriyeli pilav ve taze fasulye. İyice doydum açıkçası.
SU: aZ yaaama mutlaka 1 litre yapıcam yatmadan
Spor yok
Araşıklı oruç başlattım. 23 saat yememe cezası. İnşallah telafi edicem. Heyecanlıyım.
Öptüm
Ellssa
@Deltavealfa
Boncuk2307
Muhteşem olmuş canımTek öğün yaptım bugün.
akşam 19.00: Palamut yedim büyüktü biraz. Yanında roka salatası ve 2 yaş ceviz Ve zero
Teşekkür ederim
Magnezyum biglisinat alıyorum kaptanım. Multivitamin değil de ayrı ayrı içtiğim şeyler de var. D vit. B vitaminleri, dönem dönem tahlillerime göre demir vs gibi bilindik şeyleri takviye olarak kullanıyorum zaten ama sanırım benim çözümüm çok bilinmeyen birşeyde. Henüz kesfedemedimAkşam magnezyum alabilirsin, sabah multivitamin de alabilirsin. Gün içinde daha enerjik olursun
Ben de tebrik beklerken sağlık olsun deyince kesin yanlış anlama var demiştim
Bugün tartım 75.9
Cuma 76.3
Mesajın sıralaması farklı olunca yanlış anlamışımSorry. (Geçmiş zamandan bugüne gidince)
Oo Ayse'cim hoşgeldin. Nasılsın. Nasıldı tatilin? Seni görmek güzelTeşekkür ederim
Bugün balık günü galiba çok canım çekti yarın balık mı baksamMerhaba
Menum
Öğle akşamdan kalan kızarmış balık somon
Salata
Yarim susamsız simit
Akşam 19.00
Hamsi kızartması:)
Salata
Su tahmini 1 litreyi geçmiştir
P Pembepilates
Teşekkür ederim iyiydi okul zamanı çok yoğundum kış hazırlığı yordu diyebilirim tatlım, sen nasılsın valla özlemişim sizi burayi2Oo Ayse'cim hoşgeldin. Nasılsın. Nasıldı tatilin? Seni görmek güzel
Saatlerini de yazar mısın canım. Menü güzelIyi akşamlar kızlar menumu yazayım
Sabah
Omlet
1 dilim tb
Peynir zeytin
Domates salatalık
Tahin pekmez
Ara
1 kade yoğurt
Ceyrek armut
Tam buğday unun dan pogaca yapmıştım yarim ondan yedim
Akşam
Haşlanmış tavuk bi kaç parça
2 kaşık bulgur pilavı
Salata ve yoğurt
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 P Pembepilates
Biz de kararını destekliyoruzKızlar çok afedersiniz, dün girecek fırsat bulamadım.
Tek öğün yaptım diyebilirim.
Öğlen maalesef ekler (hediye gelmiş. Ekleristan) akşam da yedim adam akıllı. Sabah yoktu. İnanır mısınız akşam yediklerimi tam hatırlayamıyorum ama pilav, makarna vardı. Evet iyi geçmedi ne yazık ki. Su 1litre.Spor yok. Telafi için kolları sıyırdım hemen. Veee....
BUGÜN.
Kahvaltı yok
Öğle yok
Akşam 17:00 gibi eti formla başladım iş yerinde.
Akşam yemeğim;
Erişteli mercimek çorbası, şehriyeli pilav ve taze fasulye. İyice doydum açıkçası.
SU: aZ yaaama mutlaka 1 litre yapıcam yatmadan
Spor yok
Araşıklı oruç başlattım. 23 saat yememe cezası. İnşallah telafi edicem. Heyecanlıyım.
Öptüm
Ellssa
@Deltavealfa
Boncuk2307
Ooo çok iddialı birAç karna ; tarçınlı türk kahve
Kahvaltı; 11.30
Bol pulbiberli haşlanmış 2 yumurta
4zeytin
1 kibrit kadar peynir
Bol maydanoz
1 siyez ekmek
Şekersiz siyah çay
13.40
Fıstık ezmesi züber ve muz siyez ekmekle küçük
Eki Görüntüle 3648646
18.30
Tabağım belli
Patlıcanlı soganlı kavrulmuş köfte
Eki Görüntüle 3648647
2 litre su
15dk leslie
Çok güzel o zaman.Magnezyum biglisinat alıyorum kaptanım. Multivitamin değil de ayrı ayrı içtiğim şeyler de var. D vit. B vitaminleri, dönem dönem tahlillerime göre demir vs gibi bilindik şeyleri takviye olarak kullanıyorum zaten ama sanırım benim çözümüm çok bilinmeyen birşeyde. Henüz kesfedemedim
Yani, kilo vermişsin. Az bulup sağlık olsun dersem, vay hâlime.Ben de tebrik beklerken sağlık olsun deyince kesin yanlış anlama var demiştim
Gerçekten karbonhidrat olabilir evet sebepÇok güzel o zaman.
Senin sorun karbonhidrat ve şeker alımında olabilir. Yedikten sonra halsizlik yapıyorlar bu ikisi çok fenalar kendileri. Biraz uzak dursan enerjin yerine gelir. Ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?