- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versinKızlar sizden dua istiyorum . Her yerim ağrıyor sıtma tuttu beni . Herkese hayırlı geceler
Çikolata sabah 12 bin tamamladı nasıl yaptıysa biz uyuyoruz mübarekHalledersiiin. Rahat ol cnm. 12bin adimda neymis
Rabbim sifa versin cnmKızlar sizden dua istiyorum . Her yerim ağrıyor sıtma tuttu beni . Herkese hayırlı geceler
Rabbim şifa versin gecmis olsun canimKızlar sizden dua istiyorum . Her yerim ağrıyor sıtma tuttu beni . Herkese hayırlı geceler
Bende isterdim uyumayı canım ama kızım sağolsun erkenden kalkıyorÇikolata sabah 12 bin tamamladı nasıl yaptıysa biz uyuyoruz mübarek
C Chikolata_gozlum yarın 12 ye kadar uyu yat
Yapta yiyek
Cumartesi günü herkeste bi azim oluyor. Sonra azaliyor rahat ol senÇikolata sabah 12 bin tamamladı nasıl yaptıysa biz uyuyoruz mübarek
C Chikolata_gozlum yarın 12 ye kadar uyu yat
Sen yorulmuşsundur 1 ci olmaktan dinlen bu hafta ben olayımCanım spor puanı 2.000 olacak. Adım 12.000
MasterFit yarışması adıma göre yapılıyor.
Ben spor puanına göre eskisi gibi şampiyon ilan ediyirum. Kaç haftadır ben oluyorum. Çünkü bir tek ben fazla spor yapıyorum. Bu hafta sizlerle kapısacagim şükür.
Un helvası mi o güzel olmuş. Eline sağlık.
Teşekkürler canımAfiyet olsun
Biliyorum canım
Afiyet olsun
Şu şeytanı alın başımdan
Yokyaa bana ne vermem kimseye benim onlar
İyi geceler
Canım çok istemiyor o tür şeyleri ya ama alıştırıcam kendimi inşallahAslinda kahvalti yapsan saldirmazsin canim
Yumurta,peynir, zeytin yesillik
Diyet grubuna bu resim atılırmı
Allah akıl fikir versin diyim ne diyim Allah vermiş onca mignet yememek nedir yaaa onun bile hesabı var ben verdim sen yemedin aç açına gezdin diyecekAma bu yapılmazkiyaaaçız aç
Tmm canım. TaçSen yorulmuşsundur 1 ci olmaktan dinlen bu hafta ben olayım
Afiyet olsun gülümse hoşgeldin
Mavi takımdan bahs ediyorsun dimiCumartesi günü herkeste bi azim oluyor. Sonra azaliyor rahat ol sen
Hoş buldum napiyon migiAfiyet olsun gülümse hoşgeldin
NoMavi takımdan bahs ediyorsun dimi
Allah akıl fikir versin diyim ne diyim Allah vermiş onca mignet yememek nedir yaaa onun bile hesabı var ben verdim sen yemedin aç açına gezdin diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?