- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Erkekler hastalanmasınyaa işgence resmenSağol canım ya çocuklar gayet keyfi yerinde de eşim problem
Sağol kaptanımGecmis olsun canim
Ohoooo sayım miiii ama canın çeker dememTat alamıyor helva yiyor. Alsa neler yer kimbilir
Bana mavi takım kahvesi lazımBugün aksiyon yok ama hepsi hoşgelmis.
İçecek servisi yapayım.
C Chikolata_gozlum kovar şimdi herkesi.
Yok saymaOhoooo sayım miiii ama canın çeker demem
Aaa geçmiş olsun canım.Kahve sevmiyom ya tatlı biseyler varsa olur yok demem iyiyim şükür Covid oldum Didim helva yapim tadı yok tuzu yok ama yidim yinede galiba sanırsam güzel olmuştu
Çok geçmiş olsunKafama huniyi takmama az kaldievde şuan sağlam bir ben varım hepsi nezle oldu yatak döşek yatıyorlar ve eşimin istekleri hiç bitmiyor
Aynen ya vallahi sabahtan beri soğan sarimsak ıhlamur ne bulduysa yediErkekler hastalanmasınyaa işgence resmen
Sağol tatlımÇok geçmiş olsun
Bana mavi takım kahvesi lazım
Ev halkına geçmiş olsun canım. Eşlerin boğazını sıkıp atacaksın hastalandiklarinda hiç çekilmiyor nazlariKafama huniyi takmama az kaldievde şuan sağlam bir ben varım hepsi nezle oldu yatak döşek yatıyorlar ve eşimin istekleri hiç bitmiyor
Sorma abla kendi yatıyor cocuklarida kaldırmıyorEv halkına geçmiş olsun canım. Eşlerin boğazını sıkıp atacaksın hastalandiklarinda hiç çekilmiyor nazlari
Geçmiş olsun canımKafama huniyi takmama az kaldievde şuan sağlam bir ben varım hepsi nezle oldu yatak döşek yatıyorlar ve eşimin istekleri hiç bitmiyor
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Kadınlar olarak güçlüyüz adamlar hastalanınca hizmet bekliyor hepsi aynı ablaEv halkına geçmiş olsun canım. Eşlerin boğazını sıkıp atacaksın hastalandiklarinda hiç çekilmiyor nazlari
Bebeğim iyi bak kendine. Taştan yumuşak ne bulursan ye...diyet olmaz zaten şu durumda. Çıkınca dikkat edersin.Yok ne tat ne koku heç bişey yok
Fazlası yağ yakıyor sadece.Cordelia canım 12 bin üstü adım takımlarda sayılıyor üstü ne oluyor peki misal ben 15 bin yapsam 3 bin adım uçuyor mu
Kok ve tat baya geç geri geliyor diyorlar canım inşallah çarçabuk geçerYok ne tat ne koku heç bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?