Ustte 52 altta 40 yaziyorNiye 40 kişi var ki az önce 54 gördüm.
ÖyleydiBurası diyet grubuydu demi
İyiyim çok şükür 12 bin tamamladım koltukta oturuyorumHoş buldum napiyon migi
Ben geldim özlemisler beni görmeye geldilerNiye 40 kişi var ki az önce 54 gördüm.
Bugün aksiyon yok ama hepsi hoşgelmis.Ustte 52 altta 40 yaziyor
Geçmiş olsun canım yaKafama huniyi takmama az kaldievde şuan sağlam bir ben varım hepsi nezle oldu yatak döşek yatıyorlar ve eşimin istekleri hiç bitmiyor
Sen gelmeden öncede böyleydiBen geldim özlemisler beni görmeye geldiler
Kahve sevmiyom ya tatlı biseyler varsa olur yok demem iyiyim şükür Covid oldum Didim helva yapim tadı yok tuzu yok ama yidim yinede galiba sanırsam güzel olmuştuİyiyim çok şükür 12 bin tamamladım koltukta oturuyorum
Birazdan kahve yapıcam
İçeriz
Sen nasılsın
Aaa yok öyle şey olurmu ben pek misafirperverimdirBugün aksiyon yok ama hepsi hoşgelmis.
İçecek servisi yapayım.
C Chikolata_gozlum kovar şimdi herkesi.
6. Takım farkı neyi olacakSen gelmeden öncede böyleydi
Merak ediyorlar da yarismada yok neyi merak ediyorlar anlamadim
Hafta sonu bu kadar kalabalik olmasi ilngicBugün aksiyon yok ama hepsi hoşgelmis.
İçecek servisi yapayım.
C Chikolata_gozlum kovar şimdi herkesi.
Çok geçmiş olsun tat alamıyorsun demiKahve sevmiyom ya tatlı biseyler varsa olur yok demem iyiyim şükür Covid oldum Didim helva yapim tadı yok tuzu yok ama yidim yinede galiba sanırsam güzel olmuştu
Sağol canım ya çocuklar gayet keyfi yerinde de eşim problemGeçmiş olsun canım ya
Gecmis olsun canimKafama huniyi takmama az kaldievde şuan sağlam bir ben varım hepsi nezle oldu yatak döşek yatıyorlar ve eşimin istekleri hiç bitmiyor
Tat alamıyor helva yiyor. Alsa neler yer kimbilirKahve sevmiyom ya tatlı biseyler varsa olur yok demem iyiyim şükür Covid oldum Didim helva yapim tadı yok tuzu yok ama yidim yinede galiba sanırsam güzel olmuştu
Yok ne tat ne koku heç bişey yokÇok geçmiş olsun tat alamıyorsun demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?