Sana daha insaflı davranışlarBana da 45 sayfa kitlemisler
Pilatesi diyor canim@Cordeliaa bak 8 ekim cuma
Dogru diyorsun canim ben gidip yürüyeyimSen konuşma kaptan yürü
HeePilatesi diyor canim
Sen bugün benden intikam almışsın resmenBende adım atdımhep Filiz komuşmuş
Oda iste aramizda kalsin dedi ama herkes duyduHeeonu dun yaptım
Yok ben düne yürüyüş yazlmadığını biliyorum da spor yazılır sandim kalsin kimseye yazılmıyor zaten hak geçmesinOda iste aramizda kalsin dedi ama herkes duydu
He sen öyle san yeri geliyor 100 sayfa kitliyor bunlarSana daha insaflı davranışlar
Yürümeye devamDogru diyorsun canim ben gidip yürüyeyim
Tüh yakalandım yaaSen bugün benden intikam almışsın resmenbirde anlamayayim diye Niki değişmiş çikolata hanım
Evde oluyorum bide valla cocukla koştum nabimCumartesi günü herkeste bi azim oluyor. Sonra azaliyor rahat ol sen
Migi hala diyetin mantigini çözemedin mi
Kuzum başlayamadım bu gün sağolsun arkadaş yanında zeytinyağlı getirdi gömdüm bir güzelKaptanlik konusunda hic deneyimim olmamasina ragmen bu isi hakkiyla tamamlamak adina ben elimden gelen herseyi yapacagim. Sizlerden de ayni destegi bekliyorum canim arkadaslarim.
Gerekli avantajlari yakalamak icin lütfen menü paylasimina ve en az 12bin adim atmaya özen gösterelim.
@Aijoo senin azminden hic süphem yok cnm. Bu hafta da ayni özveriyi gösterecegini biliyorum.
bluegreeneyes 1. Seviyeye baslamistin dimi kuzum. Ilk haftasinda cok iyi kilo vereceksin bence.
@Tostombalakanne sende seviyelere basliyordun diimi cnm. Sana da cok güveniyorum.
Wilma11 cabani gördüm cnm. Sende bu yolda cok isteklisin.
@Zeynebim2020 trambolinin üzerinden paylastigin menülerle takimi zirveye tasimamiza büyük destegin olacak.
@klbk33 Elele verip cuma günü basarimizi kutlariz diye düsünüyorum cnm.
aypare ackerman seker ve yag yemedigini söylemistin zaten. Adimlarini da 12bine tamamlarsan cok güzel bir eksin olur cuma günü cnm.
@Zipzip- M MissHayaLet @Elisa83 @Umutumut82 sizlerde hem kendiniz icin hemde takimimiz icin en az 12bin adim atarsiniz. Hepinize güvenim sonsuz
Her fırsatta yürüyorum canm hastalardan zaman kaldıkçaSlm mavişler yürüyormuyuz
@Tostombalakanne
bluegreeneyes
Wilma11
@Zeynebim2020
@Aijoo
@klbk33
aypare ackerman
Zipzip-
@Elisa83
M MissHayaLet
@Umutumut82
12000 mi o da ne yeniliyor muKız mavislerr 12 bin adım bitti mi
Bunlari boş bırakmamak şartHe sen öyle san yeri geliyor 100 sayfa kitliyor bunlar
Yürümeye devam
Yok kız buradakilerin menüsünü alıntıya aldım daha arıyprum ama sayfalar geçiyorMigi hala diyetin mantigini çözemedin mi
Filiz kadar olmasam da arada bende yakalayabiliyorumTüh yakalandım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?