Selam fesangimSelamlar canlarım
MerhabalarSelamlar canlarım
Selam fesangim
Burda hava serin ama yoruldum uykum geldiMerhabalarnasıl gidiyor fesangcım
Yanıyor, iş mi yapıyorum ter mi döküyorum
Vallahi gitmiyor ne diyet ne sporMerhabalarnasıl gidiyor fesangcım
Yanıyor, iş mi yapıyorum ter mi döküyorum
Benim de öyle ama sıcaktan gündüz kıpırdanmıyo. Ye iç otur, akşam yürüyorum veya spor yapıyorum . Ben de hız kazanmak için Ağustos’un bitmesini bekliyorum açıkçasıVallahi gitmiyor ne diyet ne spor
Kıpırdamadan oturunca burda da serinBurda hava serin ama yoruldum uykum geldi
Video açılmıyor ama doğru beslenme açlıkla tedavi olucagini düşünüyorum.Rabbim biran önce ßifa versin canımKendime bu video dahilinde beslenme uygulamak istiyorum. Biraz araştırdım bu konularıSaçımdaki egzema beni yıldırdı artık, bıktım uyku uyuyamıyorum
Selam cnm nasılsınSelamlar canlarım
Okadar bunaldım ki kıştan sıcaktan terden keyif alıyorum resmenKıpırdamadan oturunca burda da serinevin içine girip iş yapmayınca çoğzel valla benim de uykum geldi ama akşam serinliğinde yapmak istediğim işler var
Aslında sıcakta diyet daha rahat oluyor zaten pek yağlı ağır yenmiyor kışın soğukta insan daha çok hamur yağlı yemek istiyorVallahi gitmiyor ne diyet ne spor
Ben her türlü yiyorumAslında sıcakta diyet daha rahat oluyor zaten pek yağlı ağır yenmiyor kışın soğukta insan daha çok hamur yağlı yemek istiyor
Evet Eylül bana da iyi gelecek umarım, okul açılınca bir tempo kazanırımBenim de öyle ama sıcaktan gündüz kıpırdanmıyo. Ye iç otur, akşam yürüyorum veya spor yapıyorum . Ben de hız kazanmak için Ağustos’un bitmesini bekliyorum açıkçası
Yok bana farketmiyoAslında sıcakta diyet daha rahat oluyor zaten pek yağlı ağır yenmiyor kışın soğukta insan daha çok hamur yağlı yemek istiyor
AynenBen her türlü yiyorum
Senin sırrın okul benceEvet Eylül bana da iyi gelecek umarım, okul açılınca bir tempo kazanırım
Hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın
merhaba kızlarMerhaba Fulyacım nasılsın kilo durumların nasıl başlayacakmısın buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?