Tamam canım ama canını sıkma. Biz burdayız kafanı dağıtmaya gel. Zaten sıcakta herşey zorlaşıyormerhaba kızlarçok yoğun ve yorgunum. sıcaklar bir taraftan bunaldım iyice. çözümlemem gerekli bir sorun var. onunla kafam meşgül bir taraftan bu yoğunluk içinde.
benim tam olarak başlamam eylülün ortasını bulur. şu an adapte olamıyorum. kilom sanırım hala 90-91 arası.
Afiyet olsun canım
Ayağına sağlık canım
Masterfit 44. Etap | Cuma |
---|---|
| 80,5 |
| 56,3 |
| 85,2 |
@B O Z A MASTERFİT | 71 |
| 78,2 |
| 59,7 |
| 72,2 |
| 78,9 |
| 89,2 |
Selam insaallahSelam kizlar benim haftasonum yiyecek acisibdan kotu gecti. Cok kotu yedim yine. Ama yarin yeni birgun basliyor. Ve insallah devam edecegim.
Selam canim, düz yazi oldugu icin herhalde bana hic etiket gelmiyor, kimseye gitmiyordur44. Etap Masterfit
Adı aynı fakat biliyorsunuz bireysel yarışıyoruz. Yarın yani Pazartesi tartı günümüz.
pastelfit , succulentaski
Fitt_anne etiketleyiniz. Herkese bol eksiler diliyorum
Masterfit 44. Etap Cuma Fitt_anne SARI 80,5 pastelfit MASTERFİT 56,3 L u c i a MASTERFİT 85,2 @B O Z A MASTERFİT 71 Hedef65tir MASTERFİT 78,2 succulentaski MASTERFİT 59,7 DeryaOnDiet MASTERFİT 72,2 gezegenfeza MASTERFİT 78,9 sara_28 89,2
Eyvahlar olsun. Onu öğrenmeliyimSelam insaallah
Selam canim, düz yazi oldugu icin herhalde bana hic etiket gelmiyor, kimseye gitmiyordur
Masterfit 44. Etap | Cuma |
---|---|
| 80,5 |
| 56,3 |
| 85,2 |
@B O Z A | 71 |
| 78,2 |
| 59,7 |
| 72,2 |
| 78,9 |
| 89,2 |
Oldu mu canımSelam insaallah
Selam canim, düz yazi oldugu icin herhalde bana hic etiket gelmiyor, kimseye gitmiyordur
Hoşgeldin canım iyiyimİyi akşamlar kızlar sehir dışındaydım ani bir kararla gittik.internetim yoktu yazamadım.nasılsınız. bir gecmise bakıp geliyorum
İdare eder geç bir mesaj oldu evetİyi diyelim iyi olalım prenses sen??
Anladım canım hayırlısı olsun herşeyinmerhaba kızlarçok yoğun ve yorgunum. sıcaklar bir taraftan bunaldım iyice. çözümlemem gerekli bir sorun var. onunla kafam meşgül bir taraftan bu yoğunluk içinde.
benim tam olarak başlamam eylülün ortasını bulur. şu an adapte olamıyorum. kilom sanırım hala 90-91 arası.
Yarın güzel eksi göreceksin inşallah canımMenümü yazayım
Sabah
Kuru meyveli smothie
Öğle
Taze fasulye yemeği
Salata
Akşam
Tavuk sote
Salata
Ayran
Ara
Dört beş dilim kavun
Az önce
Biraz peynir ve zeytin
Su 4 litre spor yok
Saatimin şarjı bittiği için adımlar kayıt dışı
pastelfit Fitt_anne succulentaski
İyi geceler canımİyi geceler kızlar çok yorgunum uyuyacam yarın güzel bir güne uyanalım
Ben de regliyim, ama ondan degil de kotu yedigimden yarina arti bekliyorumRegl oldum olacağım, bir göbek çıktı sanki bana ait değil. Yine de yarın eksi görme umudum var
Sagol canim, ellerine saglik44. Etap Masterfit
Adı aynı fakat biliyorsunuz bireysel yarışıyoruz. Yarın yani Pazartesi tartı günümüz.
pastelfit , succulentaski
Fitt_anne etiketleyiniz. Herkese bol eksiler diliyorum
Masterfit 44. Etap Cuma Fitt_anne 80,5 pastelfit 56,3 L u c i a 85,2 @B O Z A 71 Hedef65tir 78,2 succulentaski 59,7 DeryaOnDiet 72,2 gezegenfeza 78,9 sara_28 89,2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?