• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hic birakmam dedigim pilatesi bile yapmiyorum cok zor geliyor kıpırdamak bile istemiyorum...kilo almak cooook kolay yaa
Kaç kilo aldım canım çok almadıysan hızlı kolay verirsin belli bir süre sonra bıkkınlık bezginlik geliyor insana

Kaç kilo aldım canım çok almadıysan hızlı kolay verirsin belli bir süre sonra bıkkınlık bezginlik geliyor insana
Az canim cok sukur 56-57 ,gidip geliyorum...pilatesten baklavalarım olmustu simdi hepsi mayali hamura döndü😧😧😧

Abla onun yerine İnş ev para pul nasip etsin bide her daim namaz kılayım İnş duanda bana da yer ver 🥰🥰🥰💕
Menümü vereyim kuzuları uyutucam

Sabah
Domatesli biber sote
1 dilim ekmek
Salatalık
Biber
1 kk tuzsuz Taze peynir
5 siyah zeytin

17:00
2 tabak börülce salatası
15-20 tane Antep fıstığı

Su: 2 lt su , 1 lt Dukan birasi, 1 kupa ıhlamur,1 kupa slim plus çayEki Görüntüle 2930542
@Zipzip- Cordelia Cordelia @Filiz16 @Mefkurem
Afiyet olsun :)

Cordelia Cordelia
Screenshot_20211009-225610_Samsung Health.webp

Ben de 1 haftadan fazladır buradayım bak adapte oldum sen de devam et canım bizimle sevkin yerine gelecektir bir silkelenirsin ufaktan başlarsın 🤗
Offff coook dogru diyorsun....yoksa.gidişatim.hayra alamet degil...
Bizim eva kraliçesi napiyo...bayaa zayıfladı mı ben bıraktığımda,69 lari kutluyordu

Back
X