hosgeldin kaptanimSelam kızlar
Allah gönlune gore tez zamanda is nasip etsin insaİş arıyorum bir hayır duanı alırımsen neler yapıyorsun
Evet canım Cumartesi’den Çarşamba’ya. Perşembe-Cuma yok.dünun yani cuma gununun adim ve sporlarini yazacakmmiyim kaptanim cumartesiden basliyor demi
pastelfit
Merhaba kaptanımSelam kızlar
Tamam canım ben de bakarım hallederizfarkettim kaptanim1 eylulde yani persembe okullarimiz aciliyor. bide pazar ve sali cok yogunum.. ama takip icin elimden geleni yaparim . sadece listedeki arkadaslar demi 8 kisiyiz? menulerde ve sporlarda tarih muhakkak yazilmali yoksa benim kafam corba olur
bende istiyorum 55Yaz modu olduğu için çok yoğun değil buralar. Olanlarla kilo vermeye çalışıyoruz
Teşekkür ederim
Ben de 55 istiyorum
gecen haftada guzel seyler olmusHanımlar bu etabımız sonuçlandı. Emek veren herkesi tebrik ediyorum. Birincimiz
succulentaski tebrik ederim canım
Masterfit 43. Etap Cuma Cuma Fark Fitt_anne SARI 78,8 78,9 -2,15 pastelfit MASTERFİT 56,6 56,3 0,17 sara_28 MASTERFİT 89,3 @L u c i a MASTERFİT 85,3 85,2 0,11 @zeyneppk MASTERFİT 78,3 @B O Z A MASTERFİT 71,3 71 0,42 @karamelllim MASTERFİT 77,9 78,2 -0,38 succulentaski MASTERFİT 60,5 59,7 1,32 DeryaOnDiet MASTERFİT 72,8 72,2 0,82 gezegenfeza MASTERFİT 78,8 78,9 -0,12
Lokumum bütün enerjimi toplayıp gelıcem ve seninle büyük bir azimle yarışın seni yenicem
est kaptanimİyiyim canım aynı noolsun
Hayatım gel gel gel seni bekliyorum
Tamam canım hatırlatırsın arada
Ayy canım yaşlılık çok zooorbi de iki ergen kafa gidiyo benim. Okullar açılsın bak, gençleşeceğim resmen dur bi bakayım, nolur kusuruma bakma, tartı var mı
Ayyy anam vay anam bi de beğenmişimhayatım kusuruma bakma dur listeye gidiyorum
ekibin listesini hazırladim45. Etap Masterfit
Hanımlar yeni etabınıza başlıyoruz. Adım ve kilo birincilerini seçiyoruz.
Bu günden itibaren menü yazıyoruz.
Cumartesi’den Çarşamba’ya 8.000 adım atıyoruz.
Katılmak isteyen veya listeye yazmadığım var mı? Ya da listeden çıkmak isteyen .
@Cordeliafesang listeye ekliyeyim mi sizi
Masterfit 45. Etap 26Ağus. CUMA Tutku44 83,1 pastelfit 56,1 Amine Busra 78,9 @B O Z A 70,8 succulentaski 59,6 DeryaOnDiet 72,8 gezegenfeza 79,5 sara_28 89,5
tamamdirEvet canım Cumartesi’den Çarşamba’ya. Perşembe-Cuma yok.
insaMerhaba kaptanımnerdesin şu an
Tamam canım ben de bakarım hallederiz
Teşekkür ederim canım benimAfiyet olsun arkadaşım
İnşallah gönlüne göre bulursun canım. Ben okulların açılmasını bekliyorum ama sonrada kapansın diye beklerim
çok sağolun canlar <3 <3Allah gönlune gore tez zamanda is nasip etsin insa
eline sağlık ne güzel hazırlamışsın
Sevgili masterfit ekibi ,
Bu hafta spor takibini yapacagim
Benim için yoğun bir hafta amapastelfit i kıramam ve takıma destek olmak isterim..
Sizden iki ricam var
Menu ve spor listelerinize tarih yazabilir misiniz ? Baska turlu benim için cok zor olur.. Adim dısında baska spor yapildığında 1. sayfadaki spor puanlarina gore hesaplamanizi rica ediyorum.
Simdiden çok teşekkür ediyorum ..
O zamannn süper hafta başlasınnn
Amine Busra
@B O Z A
succulentaski
DeryaOnDiet
gezegenfeza
sara_28
pastelfit
Listemiz hazırhaydi spora ,yürüyüşe , adıma , egzersize totoslari kaldiralim kaldirmiyorsak yatip ayak bisiklet yapalimm yeter ki hareket edelimmm
Eki Görüntüle 3120324
Zipzip-
Bu emege spor şart harikasın
Benim için yoğun bir hafta amapastelfit i kıramam ve takıma destek olmak isterim..
Sizden iki ricam var
Menu ve spor listelerinize tarih yazabilir misiniz ? Baska turlu benim için cok zor olur.. Adim dısında baska spor yapildığında 1. sayfadaki spor puanlarina gore hesaplamanizi rica ediyorum.
Amine Busra
@B O Z A
succulentaski
DeryaOnDiet
gezegenfeza
sara_28
pastelfit
Listemiz hazırhaydi spora ,yürüyüşe , adıma , egzersize totoslari kaldiralim kaldirmiyorsak yatip ayak bisiklet yapalimm yeter ki hareket edelimmm
Eki Görüntüle 3120324
Zipzip-
sanırım ben de hipoglisemi başladı
Hayatım gel gel gel seni bekliyorum
Doktora gittin mi canım, ne belirti verdisanırım ben de hipoglisemi başladı
Eline sağlık canım
Sizden iki ricam var
Amine Busra
@B O Z A
succulentaski
DeryaOnDiet
gezegenfeza
sara_28
pastelfit
Eki Görüntüle 3120324
Zipzip-
belli bir süre aç kalınca içim bir tuhaf oluyor. eskiden böyle bir his olmazdı. çok acıksam bile yemek buldu mu yerdim tamam. ama şimdi içim bir tuhaf oluyor.Doktora gittin mi canım, ne belirti verdi
Benimde 59 yazarmisinizbende istiyorum 55
gecen haftada guzel seyler olmus
boollllca eğlen hic düsünme .. anı dgerlendir tatlimm
est kaptanim
ekibin listesini hazırladim
tamamdir
insa
Ooo tesekkurlerAfiyet olsun bozacigim
Hayirli olsun
Sizden iki ricam var
Amine Busra
@B O Z A
succulentaski
DeryaOnDiet
gezegenfeza
sara_28
pastelfit
Eki Görüntüle 3120324
Zipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?