Her şeyin hayırlısı gezegenim24 yaşında, çok konuştuk,gelin adayı bulduk. Bizimkinin pasifliği yüzünden ilerleyemiyoruz, kızlar bekliyor, bir adım atsa arkası gelecek, adım atmıyor benimki.
O kadar efendi çocuk ki, işi de var, nerdeyse aileler getirip eliyle verecek kızlarını
Afiyet olsun arkadaşımDünkü menümü yazayım
26.08.2022 menüm
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Peynir ve zeytin
Domates ve salatalık
Şekersiz çay
Öğle
Bir tabak etli taze fasulye yemeği
Cacık
Akşam
Bir kase pilav üstü et
Ayran
Su 3 litre spor yok
pastelfit Fitt_anne succulentaski
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin.Agrinin sebebi ne tedavisi yokmuSol dizim çok ağrıyor canım yaa, gece bile ağrıdan uyanıyorum, ne pozisyonda yatacağım bilmiyorum, günlük işimi yaptığım zaman şükrediyorum.
Afiyet olsun bozacigim26 AGUSTOS CUMA
Kahvaltı
Bir tabak dolusu patatesli yumurta
Bir dilim çavdarlı ekmekten iki malzemeli sandwiç
İkinci öğün
Bir tabak, yağda domatesli biberli söğüş
3 ince dilim čavdarli ekmek
7 tatli kasigi kadar fistik ezmesi
1 kakaolu karisim
Birkac lokma domates kurusu
Akşam
Yok
SU
3 litre
2 yesil çay
1 filtre kahve
ADIM
10.458
pastelfit
Fitt_anne
Diyet yapmadan spor yapabilmekte büyük başarı cnm .Kendi adıma ya hep hiç mantığıni kiramadigim için yıllardır diyet yapmadığım zaman spor da yapmazdim bu yüzden de koruyamazdim kilomuSizinde emeklerinize sağlık cnm benm
Adım attığımdan beri artk kendimi daha iyi hissediyorm..
İnşallah menü yazp kilolar gidince daha mutlu olcam
İş arıyorum bir hayır duanı alırımEvet ne zamandır karşılaşmadık, neler yapıyorsun
İnşallah gönlüne göre bulursun canım. Ben okulların açılmasını bekliyorum ama sonrada kapansın diye beklerimİş arıyorum bir hayır duanı alırımsen neler yapıyorsun
aaa kaptanımm ne zaman söz verdim walla hic oyle birsey demedim45. Etap Masterfit
Hanımlar yeni etaptapastelfit ve Tutku44 etiketleyiniz.
Tutku44 canım adımlara bakacaksın diye anladım aksi ise bana haber verir misin
Masterfit 45. Etap 26Ağus. CUMA Tutku44 83,1 pastelfit 56,1 Amine Busra 78,9 @B O Z A 70,8 succulentaski 59,6 @DeryaOnDiet 72,8 @gezegenfeza 79,5 sara_28 89,5
Bebeğimin geldim benSelamlar kızlar
Tamam canımAdim ve menü yazmadan devam ediyim
Geçmiş olsun canımSol dizim çok ağrıyor canım yaa, gece bile ağrıdan uyanıyorum, ne pozisyonda yatacağım bilmiyorum, günlük işimi yaptığım zaman şükrediyorum.
Tamam canımİnşallah canım benim haftaya döneyim seminerler başlıyor benim için milat olsun
aaa kaptanımm ne zaman söz verdim walla hic oyle birsey demedimama olur gayret ederim bu hafta yardım edeyim kıramam seni
farkettim kaptanimTamam canım
Geçmiş olsun canım
Tamam canım
Fitt_anne sana yazmış, onu görmüştüm yoksa bana söz vermedin canım. Yardım edersen sevinirim, müsaitsen tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?