Yaaa ne kadan da güzel hazirlamissin
Sevgili masterfit ekibi ,
Bu hafta spor takibini yapacagim
Benim için yoğun bir hafta amapastelfit i kıramam ve takıma destek olmak isterim..
Sizden iki ricam var
Menu ve spor listelerinize tarih yazabilir misiniz ? Baska turlu benim için cok zor olur.. Adim dısında baska spor yapildığında 1. sayfadaki spor puanlarina gore hesaplamanizi rica ediyorum.
Simdiden çok teşekkür ediyorum ..
O zamannn süper hafta başlasınnn
Amine Busra
@B O Z A
succulentaski
DeryaOnDiet
gezegenfeza
sara_28
pastelfit
Listemiz hazırhaydi spora ,yürüyüşe , adıma , egzersize totoslari kaldiralim kaldirmiyorsak yatip ayak bisiklet yapalimm yeter ki hareket edelimmm
Eki Görüntüle 3120324
@Zipzip-
Geçmiş olsun canım doktora gittinmi nasıl anladın hipoglisemi olduğunu insülin değerine baktır istersen bide naçizane tavsiyem düşük karbonhidratlı beslensanırım ben de hipoglisemi başladı
Selamlar kızlar
Dünkü menümü hiç yazmayayım. Çok yorgundum. Hem alkol hem yanında yediklerim. Dünü bugünü es geçiyorum. Bütün temiz bir sayfa ile başlangıç yapıyorum.
Kahvaltı : dışarıda yedim fit tabak diye bir şey aldım omlet lor peyniri avokado zeytin vs yedim.
Akşam: zeytinyağlı dolma semizotu salatası ciğer
Adım 9730
sanırım ben de hipoglisemi başladı
Pazartesi tartılıp ve gel istersen canımben kaç zamandır tartılmadım
evet canım kan ve idrar tahlili verdim. sonuçları göstermedim daha ama anladım. çünkü açlık şekerim normal bir değer ama tokluk şekerim açlık şekerimden düşük çıkıyor. hipoglisemi bu maalesef. sonuçları göstereceğim doktora bakalım ne diyecek.Geçmiş olsun canım doktora gittinmi nasıl anladın hipoglisemi olduğunu insülin değerine baktır istersen bide naçizane tavsiyem düşük karbonhidratlı beslen
şu an bazı sorunlar da var. iyice dağıttım. ama silkelenmem lazım.Ayy canım hamileyken ben de olmuştum. Diyet yapmak zorunda kaldım. Şekerim düşüyor diye karbonhidrata yüklenme. Basit karbonhidratları yasakladı bana doktor. Ekmek makarna paketli gıdalar.
canım şu birkaç hafta içinde halletmem gereken bazı sorunlar ve işler var. gerçi beslenmemi biraz hizaya çekeceğim ama tam olarak başlamam eylülün ortasını bulur. ama bir tartılmam gerek bak o doğru.Pazartesi tartılıp ve gel istersen canım
ben sadece dışarıda 11.500 civarı adım attım. evdekilerle bayağı olmuştur.Adımsayar bugün hiç saymamiş
Geçmiş olsun canım Allah işlerinde de kolaylık versinevet canım kan ve idrar tahlili verdim. sonuçları göstermedim daha ama anladım. çünkü açlık şekerim normal bir değer ama tokluk şekerim açlık şekerimden düşük çıkıyor. hipoglisemi bu maalesef. sonuçları göstereceğim doktora bakalım ne diyecek.
yok zaten düşük karbonhidratla aralıklı oruç yapmam lazım.
şu an bazı sorunlar da var. iyice dağıttım. ama silkelenmem lazım.
canım şu birkaç hafta içinde halletmem gereken bazı sorunlar ve işler var. gerçi beslenmemi biraz hizaya çekeceğim ama tam olarak başlamam eylülün ortasını bulur. ama bir tartılmam gerek bak o doğru.
rica ederimmeline sağlık ne güzel hazırlamışsın
haydi bakalımm guzel olsun haftamizBu emege spor şart harikasın
rica ederim kaptanım umarım güzel gecer haftamizEline sağlık canım
masterchefte secerken diyorlarya asker gibi calisir diye
yazdım gökyüzuneBenimde 59 yazarmisiniz
hepimizeHayirli olsun
Yaaa ne kadan da güzel hazirlamissinkorkarım ki bu iş hep senin üstün de kalıcak
e yarın sabah tartıl gel o zamanben kaç zamandır tartılmadım
Selamlar kızlar
Dünkü menümü hiç yazmayayım. Çok yorgundum. Hem alkol hem yanında yediklerim. Dünü bugünü es geçiyorum. Bütün temiz bir sayfa ile başlangıç yapıyorum.
Kahvaltı : dışarıda yedim fit tabak diye bir şey aldım omlet lor peyniri avokado zeytin vs yedim.
Akşam: zeytinyağlı dolma semizotu salatası ciğer
Adım 9730
ne kadar sure yuruyus yaptin oyle hesaplayalim27 AGUSTOS CUMARTESİ
Maalesef adın sayar saymamış. (8.000 kesindir ama olmadı)
KAHVALTI
1 haslanmış yumurta
3 dilim çavdarlı ekmek
3 tatlı kasigi kadar fıstık ezmesi
50 gram dana jambon
3 küp tam yağlı beyaz peynir
İKİNCİ ÖĞÜN
2 dilim kalınlığında çavdarlı ekmek
yağda 2-3 adet kadar küçük balık
Az salata
8 kasik bulgur pilavı
4 y.kasigi kadar dun ki gibi biberli söğüş
8 tk kadar fıstık ezmesi
AKŞAM
80 gram leblebi
83 gram kapalı dondurma
1 kase pirinç unlu muhallebi
SU
3 bitecek yatana kadar
pastelfit
Tutku44
Menümü yazayım
Sabah
Bir avuç içi kadar kuru yemiş ( turna yemişi, siyah kuru erik, çiğ badem, çiğ kaju)
Bir bardak kefir
Öğle
Bir tane zeytinyağlı biber dolması
Domates ve salatalık
Bir kase yoğurt
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Bir tabak etli taze fasulye yemeği
Su 2 litre spor 8470 adım
pastelfit Tutku44
Eki Görüntüle 3120468
ooooAdımsayar bugün hiç saymamiş
geçmiş olsun canımbelli bir süre aç kalınca içim bir tuhaf oluyor. eskiden böyle bir his olmazdı. çok acıksam bile yemek buldu mu yerdim tamam. ama şimdi içim bir tuhaf oluyor.
sürekli hamur işi ve tatlı yeme isteği var ki yiyorum. son aylarda çok kilo aldım. 90 lardayım. özellikle içim tuhaf olunca şüphelendim. kan tahlilinde tokluk şekerim, açlık şekerimden düşük çıktıaçlık şekeri ve HBA1C normal. ama tokluk şekerim düşük. yani hipoglisemi... doktora sonuçları göstereceğim.
şu an çözmem gereken şeyler var. ama özel hem sağlıkla ilgili. Eylül Allahın izniyle düşük karbonla aralıklı oruca tam gaz başlayacağım
Sabah 1 saat tek başıma yuruyuse gidebildigim zamanlar mutlaka 4.000 küsür-5.000 küsür arasi yapip geliyorum. (İcinde park aletleri de var) tempolu ve araliksiz degil. Tabiri caizse sallana sallana. Bu sefer oglumla bebek arabasiyla yurudum. telefonla attiklarimin fotosunu cekmistim. Adimsayardan devam ediyim dedim,onda zaten ariza var. Bu seferlik bosver beni, fotosuz kurtarmiyorrica ederimm
haydi bakalımm guzel olsun haftamiz
rica ederim kaptanım umarım güzel gecer haftamiz
masterchefte secerken diyorlarya asker gibi calisir diyefena kitlediniz
yazdım gökyüzune
hepimize
kız yok benim hayat yogun zor walla
e yarın sabah tartıl gel o zaman
kaydettim accik ustune hareketle düz etseydin mukemmell 1000 puan yazardimm beee tarih yazarsan bir dahaki menude iyi olur canim
ne kadar sure yuruyus yaptin oyle hesaplayalim
kaydettim menude tarih yazmayı unutmayalim canim harika bir spor
oooone kadar sure yuruyus yaptin saatlik spor olarak puan olsun
rica ederimm
haydi bakalımm guzel olsun haftamiz
rica ederim kaptanım umarım güzel gecer haftamiz
masterchefte secerken diyorlarya asker gibi calisir diyefena kitlediniz
yazdım gökyüzune
hepimize
kız yok benim hayat yogun zor walla
e yarın sabah tartıl gel o zaman
kaydettim accik ustune hareketle düz etseydin mukemmell 1000 puan yazardimm beee tarih yazarsan bir dahaki menude iyi olur canim
ne kadar sure yuruyus yaptin oyle hesaplayalim
kaydettim menude tarih yazmayı unutmayalim canim harika bir spor
oooone kadar sure yuruyus yaptin saatlik spor olarak puan olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?