301 puan yaziyorum orda resmin varSabah 1 saat tek başıma yuruyuse gidebildigim zamanlar mutlaka 4.000 küsür-5.000 küsür arasi yapip geliyorum. (İcinde park aletleri de var) tempolu ve araliksiz degil. Tabiri caizse sallana sallana. Bu sefer oglumla bebek arabasiyla yurudum. telefonla attiklarimin fotosunu cekmistim. Adimsayardan devam ediyim dedim,onda zaten ariza var. Bu seferlik bosver beni, fotosuz kurtarmiyorsağol
yok sadece düz olsun güzel olsunAaa 10000 adım olunca farklı puan mı var? Yeniyim buralarda bilemedim
Günaydın zıpzıpımGünaydın mutlu pazarlar
gunaydin kaptanim nasilsin tatilde misinGünaydın mutlu pazarlar
Tamam, 8 binin altinda diye ugrastirmiyim diye dusundum. Sagol301 puan yaziyorum orda resmin var
yok sadece düz olsun güzel olsuntek adım degil yanina spor da yapabilirsin eger vaktin varsa 1 sayfada sporlar var ona gore hesaplama yapiyorsun
gunaydin kaptanim nasilsin tatilde misinGünaydın mutlu pazarlar
hayir her adim kiymetliTamam, 8 binin altinda diye ugrastirmiyim diye dusundum. Sagol
Tamam sağolhayir her adim kiymetli
Ben de sabah gidip geldim, 7 bin küsürlük oldumdün 5 bin adimda kaldim yogundu gunum .. bugun oglden sonra yogunum sabah yuruyuse ciktim simdi eve donuyorum
adim an itibariyle 6586
Iyiym canim sen nasilsingunaydin kaptanim nasilsin tatilde misin
Harikasın balım anı verimli geçirmek diye buna derim
Geçmiş olsun canım, uygun bir beslenme ile doktor halleder değil mi ?belli bir süre aç kalınca içim bir tuhaf oluyor. eskiden böyle bir his olmazdı. çok acıksam bile yemek buldu mu yerdim tamam. ama şimdi içim bir tuhaf oluyor.
sürekli hamur işi ve tatlı yeme isteği var ki yiyorum. son aylarda çok kilo aldım. 90 lardayım. özellikle içim tuhaf olunca şüphelendim. kan tahlilinde tokluk şekerim, açlık şekerimden düşük çıktıaçlık şekeri ve HBA1C normal. ama tokluk şekerim düşük. yani hipoglisemi... doktora sonuçları göstereceğim.
şu an çözmem gereken şeyler var. ama özel hem sağlıkla ilgili. Eylül Allahın izniyle düşük karbonla aralıklı oruca tam gaz başlayacağım
Afiyet olsun canım27 AGUSTOS CUMARTESİ
Maalesef adın sayar saymamış. (8.000 kesindir ama olmadı)
KAHVALTI
1 haslanmış yumurta
3 dilim çavdarlı ekmek
3 tatlı kasigi kadar fıstık ezmesi
50 gram dana jambon
3 küp tam yağlı beyaz peynir
İKİNCİ ÖĞÜN
2 dilim kalınlığında çavdarlı ekmek
yağda 2-3 adet kadar küçük balık
Az salata
8 kasik bulgur pilavı
4 y.kasigi kadar dun ki gibi biberli söğüş
8 tk kadar fıstık ezmesi
AKŞAM
80 gram leblebi
83 gram kapalı dondurma
1 kase pirinç unlu muhallebi
SU
3 bitecek yatana kadar
pastelfit
Tutku44
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımMenümü yazayım
Sabah
Bir avuç içi kadar kuru yemiş ( turna yemişi, siyah kuru erik, çiğ badem, çiğ kaju)
Bir bardak kefir
Öğle
Bir tane zeytinyağlı biber dolması
Domates ve salatalık
Bir kase yoğurt
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Bir tabak etli taze fasulye yemeği
Su 2 litre spor 8470 adım
pastelfit Tutku44
Eki Görüntüle 3120468
Afiyet olsun canım27 Agustos cumartesi menüsu
10.00 tereyaginda 1 yumurta ,1 dlm salam , 1 dilim ezine,2 dlim ekmek,roka,1 siyah zeytin
15.00 1 kupa limonlu yesilcay
18.00 5 yk tabuklu pilav,1 kase domates corbasi (corba ustune 1 yk baharatli kuru ekmek,1 tatli kasigi kasar) ,3 dlim kavun
su 2lt
Spor
5062 adım ...506 puan
500 chloe ting hareket ...500 puan
toplam spor puani 1006 puan
pastelfit
Yazayım canım
pastelfit
@DeryaOnDiet
@gezegenfeza
lutfen danışmayaaaaa
sporları alalım gençler
bakalım kimhedayeleri alacak
Menümü yazayım
Sabah
Bir avuç içi kadar kuru yemiş ( turna yemişi, siyah kuru erik, çiğ badem, çiğ kaju)
Bir bardak kefir
Öğle
Bir tane zeytinyağlı biber dolması
Domates ve salatalık
Bir kase yoğurt
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Bir tabak etli taze fasulye yemeği
Su 2 litre spor 8470 adım
pastelfit Tutku44
Eki Görüntüle 3120468
Afiyet olsun kizlar27 Agustos cumartesi menüsu
10.00 tereyaginda 1 yumurta ,1 dlm salam , 1 dilim ezine,2 dlim ekmek,roka,1 siyah zeytin
15.00 1 kupa limonlu yesilcay
18.00 5 yk tabuklu pilav,1 kase domates corbasi (corba ustune 1 yk baharatli kuru ekmek,1 tatli kasigi kasar) ,3 dlim kavun
su 2lt
Spor
5062 adım ...506 puan
500 chloe ting hareket ...500 puan
toplam spor puani 1006 puan
pastelfit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?