bakalım doktor ne diyecek ben de bilmiyorum. ekstra yükleme ister mi bilemedim. yüklemeyi de hiç sevmiyorum. ben beslenme kısmını düzenlemeye çalışacağım. halletmem gereken bir iki sağlık randevum daha var.Geçmiş olsun canım, uygun bir beslenme ile doktor halleder değil mi ?
Geçmiş olsun canım Allah işlerinde de kolaylık versin
amin kızlar. teşekkür ederim.geçmiş olsun canım
Afiyet olsun pastelfitim27 Ağustos Cumartesi
Tutku44
Kahvaltı 12.00
1 d süzme peynir 5 zeytin
1 d hindi füme 2 tk fıstık ezmesi
2 d ekmek
Öğle 17.45
Avakado salatası
Sote sebze ızgara et
Su 2,5 lt
Adım 6.146
Geçmiş olsun inşallah çaresini bulursun.bakalım doktor ne diyecek ben de bilmiyorum. ekstra yükleme ister mi bilemedim. yüklemeyi de hiç sevmiyorum. ben beslenme kısmını düzenlemeye çalışacağım. halletmem gereken bir iki sağlık randevum daha var.
ama şu an ruhen hiç iyi değilim. bir sorun var halen çözemedim. hiçbir şey düşünmeden sadece ve sadece yatıp uyumak istiyorum.
saol canım. çaresi, az karbonhidratlı sağlıklı beslenme. vücut artık tamam diyor, dur diyor... fazla kilon seni görüntü olarak rahatsız ediyordu, ama şimdi sağlık açısından da rahatsız edecek diyor. önlem aldım aldım yoksa....Geçmiş olsun inşallah çaresini bulursun.
Bu durum bende de var, borca girdik biraz sürekli kafamda büyüyor. Maddi sıkıntılar oldukça da hayat normalleşemiyor. Elimizden geleni yapacağız herşey biz insanlar için
saol tatlım
İnşallah hepimiz için. Zaten rahat yüzü görmedim gormeyecegim herhalde ...saol canım. çaresi, az karbonhidratlı sağlıklı beslenme. vücut artık tamam diyor, dur diyor... fazla kilon seni görüntü olarak rahatsız ediyordu, ama şimdi sağlık açısından da rahatsız edecek diyor. önlem aldım aldım yoksa....
maddiyat etkiliyor haklısın. Allah ödeme kolaylığı versinhayat pahalılaştı ama Allah büyük
öyle deme sakın. kelimeler sihirlidir olumsuzu çekme. bol bol vakıa suresi oku.İnşallah hepimiz için. Zaten rahat yüzü görmedim gormeyecegim herhalde ...
Haklısın. En başta şu yapımı değiştirebilsemöyle deme sakın. kelimeler sihirlidir olumsuzu çekme. bol bol vakıa suresi oku.
insan sürekli sıkıntılarla karşılaşınca karamsar oluyor. hepimizde var bu durum ama sende sürekli var. at bunu üzerinden. çünkü şöyle bir gerçek var: olumlu düşünce ve konuşma olumluyu, olumsuz düşünce ve konuşma olumsuzu çekiyor.Haklısın. En başta şu yapımı değiştirebilsem
kaç kilo oldun kordiş?Kızlar artık harbiden geleceğim korkunç kiloya geldim
Yarismiyoruzdur inşallahKızlar artık harbiden geleceğim korkunç kiloya geldim
İnşallah yapabilirim. Çalışmak istiyorum çocuklardan kaynaklı olanak yok. Hâlâ bile part time işlere başvuruyorum. Oysaki annem açıkça ben çocuk bakamam diyor..insan sürekli sıkıntılarla karşılaşınca karamsar oluyor. hepimizde var bu durum ama sende sürekli var. at bunu üzerinden. çünkü şöyle bir gerçek var: olumlu düşünce ve konuşma olumluyu, olumsuz düşünce ve konuşma olumsuzu çekiyor.
hep bunu aklına getir. bol bol dua et.
büşra evden yapabileceğin şeylere baksan... tamam çocukların küçük ama en azından bebek değiller artık. azcık ortaya çıktılar.İnşallah yapabilirim. Çalışmak istiyorum çocuklardan kaynaklı olanak yok. Hâlâ bile part time işlere başvuruyorum. Oysaki annem açıkça ben çocuk bakamam diyor..
Afiyet olsun canım , o sondaki adım mıİyi aksamlar kizlar
28 AGUSTOS
ADIM: 20.520 (2.500 puan)
Bolgesel hareketler 10 dak 100 puan ama cok kolay, yattigim yerden bacak sallama vb o yuzden 75 puan olsun
KAHVALTI
68 gram uno lavaş
5 çatal fıstık ezmesi
1 haşl.yumurta
1 yeşil çay
3 çatal domates kurusu
5 küp tam yağlı Ezine
İKİNCİ ÖĞÜN
7 kasik tam bugday makarna
9 kasik kadar domates kurusu
85 gram dardanel somon
Ara gibi
10 kasik sarimsakli yogurt
UCUNCU OGUN
pancar corbasi
1 dilime yakın cavdarli ekmek
1 kefir
___
1 avuc cig badem, 2 yesil cay, 2 bucuk gibi su.
pastelfit
Tutku44
Afiyet olsun canımSelam öncelikle dünkü menümü yazayım
27 Ağustos cumartesi menüsü
Kahvaltı: 2 haşlama yumurta
Domates salata
Nescafe
Peynir, dana füme salam
Öğleden sonra
1 kase çorba
Dondurma
Akşam
3 köfte yarım tabak makarna
Ayran
pastelfit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?